- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hallerlaller
addikt
válasz
forgonati #70 üzenetére
Én is gondolkoztam ezen, de visszatart hogy kínaiul beszél. Így sosem tudja az ember hogy épp hogy áll az akku. Érdekes, hogy az Indiába gyártott verziók angolul beszélnek, viszont azokon meg nincs SD slot.
erre találtam egy megoldást: google translate alkalmazás a telefonon, megnyomod a mikrofon ikont és a hangszóró elé tartod majd ugye azt magyarul is felolvassa, vicces ahogy a gépek beszélgetnek egymással, de működik
-
hallerlaller
addikt
Nekem volt szerencsém összehasonlítani egy samsung level box mini mellett, ennek az összeszerelési minősége magasan veri a samut, a level box mini teteje műanyag és nyomásra nyekereg. Itt mivel egybeöntött alumínium a ház, semmi nyekergés, nagyon egyben van. Hangzás: Level box mini-nek valahogy tisztább a hangja, mivel hátrafele jönnek ki belőle a mély hangok, viszont hangerőben alulmarad, xiaomi pocket nagyon durva mélyeket produkál, a hangerő meg olyan szinten szakít benne, összességében nekem jobban tetszett.
Ja és a eustock kínai verziót árul, ugye ebben van memkártyának is hely, szemben az angol verzóval, ja és kínaiul mondja az akkumulátor százalékot, tök poén, nekem tetszik xd
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Airtag Leather Key Ring kulcstartó - Új, csomagolás sérült
- Eredeti 120 Wattos Xiaomi Töltő + kábel
- Apple Pencil 1.gen. + bőr tok
- MOBIL/ Okostelefon Fotós & Videós tartozékok -Állványok, Mikrofonok, Vlog RigCage, SelfieBot, Gimbal
- Pitaka MagEZ 4 Samsung Galaxy S24 Ultra MagSafe tok, Black/grey, 1 hónapot használt tok
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest