- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Magisk
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZolkoW
őstag
válasz
hallerlaller #92 üzenetére
ki fogom próbálni
tegnap direkt ellenőriztewm, csontig merült a kis doboz (még vagy 2 órát ment, miután pirosra váltott a led, ennyire nem szoktuk kinyírni máskor, szóval az 5-6 óra, vagy nemtommennyi idő tényleg benne lehet, igaz, nem szólt hangosan), de a telefonomon a kijelzés végig félig telinek mutatta az akksit.
én úgy vagyok vele, hogy 10-12-t még kiadok egy ilyen kis dobozért, de többet nemigen, hiába jobb. ettől ennyit várok, és ebben benne van az is, hogy ne üssön meg a guta, ha leejtem, stb.
amit szívesen vettem volna, ha az USB kábel segítségével nem csak tölteni lehet, hanem mondjuk elérni 1-2 funkciót, pl. másolni az SD kártyára, esetleg szerkeszteni lejátszási sorrendet, de nem nagy érvágás..
-
ZolkoW
őstag
én a xiaomiforsale-től rendeltem, de alig volt olcsóbb úgy, mint a cikkben említett ár. ha akkor lett volna itthon, és ennyiért, biztos inkább tőlük vettem volna.
-
ZolkoW
őstag
november óta használjuk ;-)
azért lett ez, mert nem sokat találni, amin van jack bemenet, és sd kártya foglalat is.
a passzív membrán nagyon sokat tesz a mélyekért, digitális forrásról tényleg kicsit túl vannak húzva, de simán élvezhető, sőt, engem sokkal jobban zavar, ha alja nincs a zenének, mint ha kicsit a teteje hiányos. jó cucc, egyáltalán nem bántam meg, talán az üzemideje lehetne acélosabb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest