- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- iPhone topik
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaboca0314
tag
Egy hónapja használom én ugyanezt a kütyüt. 2 hét alatt megjött Kínából. Nagyon sokat gondolkoztam mielőtt megvettem, de úgy voltam vele, több hülyeségre is elköltöttem már pénzt, hát akkor meg miért ne egy ilyenre.
Kihangosítóként tényleg nem valami acélos, de hangzásban nekem tökéletesen megfelel, igaz nem vagyok audiofil, de szerintem hétköznapi használatban egy normál méretű szobát simán megtölt zenével, úgy hogy ha szól, kiabálnod kell a másiknak hogy megértse azt amit mondani akarsz neki. Nekem simán megy 6 órát is, pedig nem kis hangerőn szoktam hallgatni. Nyilván nem egy BOSE de ennyi pénzért szerintem rohadtul megéri, mert a méretéhez képest elég bika, és tényleg annyira kicsi, hogy mindenhová magával viheti az ember. Aki nálam hallotta, hogy hogyan szól, az mind meg volt vele elégedve.
Ja és mivel fém az egész, elég strapabíró a kicsike.
Új hozzászólás Aktív témák
- MOBIL/ Okostelefon Fotós & Videós tartozékok -Állványok, Mikrofonok, Vlog RigCage, SelfieBot, Gimbal
- Samsung Galaxy S21 Whitestone Dome Glass 2 pack üvegfólia
- Univerzális 8-10" tablet tok két Bluetooth billentyűzettel
- APPLE IPHONE 13, 14, 15, PRO, PRO MAX Edzett üvegfóliák, felhelyezőkerettel! 1.990Ft!
- Xiaomi 120W gyorstöltő, adapter, töltő - Újszerű
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest