- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Xiaomi Mi A2 Lite (kódnév: daisy) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kopepe
aktív tag
Az enyém is igényelte a napi reboot-ot,de volt rá egy külön progi,
és be lett állítva, hogy hajnal kettőkor tegye meg.
Egészen addig tuti volt a dolog,(1 évig kb.) amig egy reggelre téglásította magát!
Most android 10-et kapott júni 1 -es csomaggal,elég stabil,és mindene műkxik...
Az öcsém a nagy király ebben ,de még ő is kinlódott vele két-három órát,mire életre keltette
Nem tudjuk mitől pusztult el ilyen szinten az oprendszer....de most újra heppi minden.
Az ilyen esetektől eltekintve is megtartom a telót,mert szeretem !
Évente egy új oprendszer pont belefér.Ha gyári ha nem. Kit érdekel..működjön! -
Grecky
senior tag
Na páromnál is előjött a januári frissítéssel ez a bug, Telenor + Digi kombónál. Egyelőre megoldottam neki, úgy hogy a Telenor kártyát 3g-re tettem, a Digi maradt a 4g-n. Most erre a problémára tényleg csak a MIUI a megoldás?
Qrva gáz, ami újabban megy Xiaomi részéről az Andoroid One-nál, gondolom már nem prioritás nekik. Imádtam anno az A1-emet, de már nem vennénk még egyszer One-os rendszerű Xiaomit. -
kopepe
aktív tag
Nálam is voltak ilyen gondok,én úgy oldottam meg,hogy beállítottam a telót,hogy hajnal 2-kor reboot-oljon(külön progi).Azóta minden faca.(január elején kaptam én is pár sms-t,hogy nem fogadott hívásom volt karácsony előtt(előtte nem is tudtam róla,hogy hívtak))Már nincs ilyen gondom! Android 9 ....
Én szeretem a MI A2 LITE-omat...
-
Dedkov76
tag
Nálam is ez volt.20-as, 50-es és 70-es kártyáknál is, bármilyen kombinációban használtam őket. Bevittem garanciálisan szervizbe. Alaplapot cseréltek benne, bár gondolom minden ismeretlen hibánál ezt teszik vagy ezt írják rá
Hétfőn kezdem tesztelni, utána meglátjuk. Ha nem javult meg kap MIUI-t tőlem.
Gyári visszaállítást egyébként próbáltál már? -
tobias40
veterán
Nálam is sokszor előfordul főleg akkor ha közben beszélek az egyik kártyámon és a másikra van bejövő hívás és nem látom hogy a hívnának és jön az sms hogy volt egy nem fogadott hívásom.
Hívásvárakoztatás természetesen beállítva és működik is..30-as kártya 70-es előfizuval és egy normál 70-es kártya a másik...
-
-
-
kovacss72
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Gurulunk, WAZE?!
- Futás, futópályák
- Bittorrent topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Napelem
- Házimozi haladó szinten
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged