Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Namelesske

    addikt

    válasz darvinya #1585 üzenetére

    Pedig, simán előfordul digitális kapcsolat esetén is hogy berecseg, amikor lezárom és zsebre dugom átmegy alvóba és elkezd skippelni, igaz nem high end cuccokkal használtam de VW, Renault feldélzeti rendszereivel szintén csinálta, nem tudom miért csinálja, olyan mintha túl tolná az energiatakarékosságot.

    (#1589) user112 tegnap felidegesített a gyors merülés, nyomtam neki egy gyári beállításokat az alkalmazások és hálózat részen és most 11 órával később 83% az akkumulátor, igaz nem is használtam csak félórát. De legalább nem merül idle állapotban.

    Amit (#1590) ntomka írt, nálam is okozhatja a gyorsabb merülést mert a cégnél állandóan fel és le vált a guest network és 4g között.

    A másik amit csináltam, hogy két user account volt a telefonomon 1 a céges dolgoknak appoknak 1 a sajátomnak, na a cégest kitöröltem és csak a levelezés maradt a saját profilomba.

    Szóval 5-6 óra elméletiből szerintem 4-et el lehet érni mindennap. Ja igen, a panaszok ellenére egyszer se merült a nap végén 24% alá, csak én 40-hez szoktam a Redmi Note 4 esetén.

    darvinya (#1592

    Nekem se megy át az átlós képernyő teszten :D

    [ Szerkesztve ]

    Ha érdekel amiket csinálok: shorturl.at/inoxV

Új hozzászólás Aktív témák