- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ryoo
senior tag
válasz
Stauffenberg #2004 üzenetére
Egyáltalán nem, ez egy nagyon is komoly hiba. Csak nem mind1, hogy hol veszi az ember, mert a "szürke" importos készülékek beszerzése nem lekövethető, bárhonnan beszerezhetik, esetlegesen olyan helyről is, ami nem ellenőrzött és ha gond van a készülékkel, akkor ez a vége, hogy ide küldik, oda küldik, ahelyett, hogy megjavítanák, vagy ne adj isten kicseréljék, ugyanis egy gyártói garist simán cserélhetnek, utána a gyártó nyilván nyújt vmi kompenzációt, de a sarki gsm-es, ha visszaveszi bukta is a telefon árát.
-
ntomka
nagyúr
válasz
Stauffenberg #1982 üzenetére
-
trebrona
nagyúr
válasz
Stauffenberg #1982 üzenetére
Amennyiben a wayteq-hez szól a garancia, nem jár garanciavesztéssel a bootloader nyitása.
-
darvinya
titán
válasz
Stauffenberg #1975 üzenetére
- Miért nem vettél iPhone-t inkább?
- Miért nem vettél Samsungot inkább?Mindkettő telot szürkében veszik, így egyiken sincs garancia.
S jön az átverős szöveg:
- Nem tudjuk mennyi idő lesz a javítás, Németországba megy vissza futárral, de a repedés miatt lehet javítatlanul visszajön.
Ez azt jelenti valójában, hogy készülék soha nem hagyta el boltot.- Nem tudjuk a Wayteq szervizbe küldeni, ne menjünk bele miért nem.
Elhajtották a b…πcsába boltot, mert nem kezdenek ilyen céggel.
-
tmarkee
tag
válasz
Igen, megerősítem! Egy notebookot rendeltem (volna) a webáruházukból. Másnap felhívtak, a klasszikusnak számító lehúzós trükkel, hogy az a noti épp már nincs, de véletlenül nem vették még le a fiúk a weboldalról. Helyette ajánlana nekem egy fele annyi RAM-mal, de 120 GB-os SSD helyett 1 TB-os HDD-set, igaz azt drágábban.
Én meg kiröhögtem a telefonba a köcsög gyereket és mondtam neki, hogy a hülyék a túloldalon laknak, kocc, nice try. Keresgéltem tovább, másnap mástól megrendeltem az olyat, amilyet eredetileg is akartam.
-
ntomka
nagyúr
válasz
Ha be tudod állítani. Nálam perpill nem működik a fastboot. Várom a márciusi frissítést, hátha az helyrehozza.
-
twollah1976
őstag
válasz
Stauffenberg #1899 üzenetére
Nyugi nekem egy randin a csajszi a 40 ezer forintos Panasonic walkmanen ejtette le a foldre.
Jeeee! Ez fembol van? Leejtem es semmi baja se lesz.
Ahogy kimondta szinte abban a pillanatban csuszott ki a kezebol a walkman. -
Namelesske
addikt
válasz
Stauffenberg #1877 üzenetére
Nem tudom hogy működik az A-B rendszer, de linuxból kiindulva nem ilyen egyszerű szerintem, mert elindul a rendszer a másikon csak soha nem tölt be.
-
darvinya
titán
válasz
Stauffenberg #1875 üzenetére
Szerviz is szétszedi, hogy akkut lecsatlakoztassa, így megáll OTA folyamat és lehet flash-elni (akár EDL módon is, ami kicsit bonyorultabb).
Mivel lemerült, most már csak EDL mód marad.
-
Namelesske
addikt
válasz
Stauffenberg #1875 üzenetére
Én attól tartok a probléma hardveres, ha túl sokat írsz egyszerre a belső tárhelyre akkor lefagy, és nem válaszol a telefon. Ilyenkor van egy watchdog ami figyeli a rendszert és ha nem válaszol akkor nyom neki egy softrebootot.
Na ha éppenséggel ez OTA telepítés közben történik akkor bootlop lesz a vége. Ezért gondolom, hogy a szoftveresek nem tudnak vele igazán mit kezdeni. Annyit lehet vele csinálni, hogy telepítés közbe kikapcsolnak minden ilyen funkciót és vagy felmegy vagy nem. Én így látom, de tévedhetek is.
-
twollah1976
őstag
válasz
Stauffenberg #1873 üzenetére
Szerintem jobban jar ha garanciaztatja.
Vagy ha pesti az illeto akkor elmegy a kovetkezo szervizbe:
BlackBerry Telefonszerviz
1136 Budapest, Hegedűs Gyula utca 15.Es ott elvileg feltamasztjak a telefonjat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen videókártyát?
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Windows 11
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest