- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
Strangers
tag
Semmilyen fülhallgatóval sem sistereghetne, a leggagyibbal sem, az ohmikus érték változása nyilván befolyásolja de ez hiba. Érdekes az aréna tesztbe nem írnak erről pedig használták a fülest is, igaz ott a fotózás képességet sem tartják annyira problémásnak,pl a drágább HW P smart fotó része rosszabbnak tűnik, legalábbis a tesztelők szerint.
-
alma23
csendes tag
Köszönöm szépen. Beszéltem egy fizikával foglalkozó ismerősömmel, ő azt mondta, hogy akár működhet is, hiszen az impedancia nem egyenlő az ún. ohmikus ellenállással. Ha neked előbb megérkezik kérlek írjál ide a fórumra, hogy mi a tapasztalat...
Ha valakinek van még véleménye, tapasztalata ezzel kapcsolatban, szívesen olvasnám. Darvinya írta, hogy a neodímium mágnesben keresendő a probléma forrása, nem az impedanciában.
-
alma23
csendes tag
"Az egyetlen állítólag működő hardveres megoldás, egy impedencia adapter jack használata, ezt már megrendeltem (alin tíz dollár) viszont ezzel elvész a füles mikrofon funkciója."
Feltennél egy linket az említett eszközről. Engem a mikrofon nem érdekel, de egy Marshall fejhallgatóval használom és hiába 32 Ohm az impedanciája alacsony hangerőn sistereg. Nem akarok fülest cserélni, mert ennek nagyon elégedett vagyok a hangjával, és alacsony hangerőn is szépen szól... csak ez a telefon ott meg sistereg. Előre is köszönöm.
-
darvinya
titán
Alapzaj (sistergés) nem füles ellenállásától függ, hanem valójában bennelévő mágnestől.
Azaz:
-Normál ferrit préselt mágnesek gyengébbek, emiatt érzéketlen erős jelre, nincs alapzaj
-Neodímium mágnesek erősek, emiatt legkisebb túl erősítést is hallatja, van alapzajEngem speciel nem zavar alapzaj (sokat kazettázok) neodímium mágneses fülhallgatón, mert cserébe nagyobb frekvencia tartományt tud átadni.
-
Megoldás lehet az új Meta Phoenix KERNEL van stock és custom ROM ra való verzió is belőle!
Mellesleg megy vele a dupla kopp feloldás és az exFAT/NTFS partíciókat is kezeli!Lehet benne állítani a Fejhallgató erősítését -40.re le lehet vinni de lehet még adni rá +20.at is akinek kevés lenne a gyári hangerő!
Én szerencsére nem tudom tesztelni, mert nálam 16.ohm os fülesekkel sem sziszeg/serceg/zúg, nálam a gyári ROM nál sem volt semmi gond egyik fülesemmel sem és mióta custom ROM on vagyok itt sem volt soha gond a fülesekkel
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPhone topik
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest