Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pakmara
őstag
válasz
SkyLine3000 #27079 üzenetére
Az is benne van, hogy gyenge minőségű alkatrészt rendeltem. Mikor a gyárit cseréltem a port közepén levő kis pöcök leesett a nyákról kiszedés után. Annyira el vol mar gyengülve a forrasztása, de legalább bírta 3 évig. A cseredarab úgy tűnik csak félig.
-
Pakmara
őstag
Sziasztok!
Jó ideje nyüstölöm a magam A1-esét, nyáron cseréltem benne usb aljzatot mert a töltés nem igazán akart már működni. Akkor rendbe jött, de pár hete megint elkezdte nem érzékelni a töltőt ill. a mikrofon is recseg néha. Érdemes lehet még egyszer megpróbálni egy cserét vagy itt már nagyobb gondok vannak?
Köszi, Pakmara
-
Pakmara
őstag
válasz
RetepNyaraB #17446 üzenetére
Onnan tervezem. A kérdés arra irányult, hogy van-e pozitív gyakorlati tapasztalat egy konkrét hirdetéssel/típussal.
-
Pakmara
őstag
Sziasztok!
"Jó árú" 3D üveg fóliát keresek az Mi A1-esembre. Jelenleg egy ilyen tokban van [link] fólia nélkül. Nem elvárás hogy védjen atomtámadás ellen (5+ e Ft-ért), inkább a jó ár érték arány lenne a lényeg.
Köszi, Parkmara
Új hozzászólás Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mobil flották
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPhone topik
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest