Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
haypro
senior tag
Akkor látom nem egyedül reménykedem.
Azért az sokat dob az esélyeken, hogy az Mi A2 Lite-nak még mindenképpen meg kell kapnia, az semmiképpen sem csúszhatott ki a 2 évből még, és szerencsére gyakorlatilag megegyezik hardveresen az A1-gyel(és az előbbi is kapott januári Android 9-es patchet, szóval ez nem jelent semmit)
-
haypro
senior tag
Befutott a 2020. januári frissítés és vele a friss security patch.
Szerintetek ebből lehet-e arra következtetni, hogy nem kapunk végül Android 10-et? -
haypro
senior tag
Sziasztok!
Beruháztam egy ilyen telefonra, eddig elképesztően elégedett vagyok vele. Nem gondoltam volna, hogy a stock android egy ilyen közepes hardveren ilyen szintű felhasználói élményt tud nyújtani. Mondom ezt úgy, hogy előtte átmenetileg egy iPhone 7-est használtam. Egy biztos: Számomra ez sokkal jobb készülék.
Van azonban pár kérdésem:1. Hogyan tudnám még az előző, Xiaomi Redmi Note 3 Pro SE típusú telefonomról az adatokat (híváslista, SMS, Wifi jelszavak stb) átvinni? Sajnos ebbe nem lehet MI fiókkal belépni, és hiába telepítem az MI MOVER appot, valamiért csak küldeni engedne adatot az Mi A1-ről...
2. A Messengernek a felugró ablakait (Chat-fejeket) hogyan lehet letiltani? (MIUI-ban simán be lehetett állítani, itt nem találtam ilyet)
3. Van-e valakinek bevált sima/üvegfóliája? Olvasgattam a topikot, de kulcsszavakkal is nehéz a lényeges információkat begyűjteni.Köszi!
-
haypro
senior tag
Sziasztok!
Valósznűleg hamarosan beszerzek egy ilyen telefont, egy pár dolog érdekelne:
1. A lockscreen-en hány db értesítés fér el egymás alatt? (Engem nagyon irritál, ha egy hatalmas kijelzőn csak monjduk 2-t ír ki, remélem legalább 3-4+, egy screenshotot megköszönnék)
2. A stock appban javították már a vállalhatatlan videós hangminőséget?
3. A gyári, stock launcherrel lehet állítani az ikonok méretén?
4. A beállításokban a betűméretet, felbontást lehet-e állítani, hogy több szöveg férjen el a kijelzőn?
5. Az értesítések megérkeznek időben? (A jelenlegi Xiaomi Note 3 Pro-m néha percekkel később jelez, ha pl befut egy Messenger üzenet, mint monjuk a notim)Nagyon köszönöm!
-
haypro
senior tag
Sziasztok!
Nagyon gondolkozom egy ilyen telefon beszerzésén, Xiaomi Redmi Note 3 SE (Snapdragon 650) váltanék, és van pár kérdésem:
1. Van-e köztetek, aki esetleg ilyenről váltott? Össze tudná nekem hasonlítani a kettőt?
2. Milyen a beszélgetési hangminőség & hangerő? (az egyik ok, amiért leváltom a Note 3-at, hogy elképesztően halk a beszélgetési hangszórója pl. egy Samsunghoz vagy iPhone-hoz képest, Budapesten villamoson pl. esélytelen vele telefonálni. A mikrofon is gyenge, és én sem hallom a másikat)
3. Javították már a vállalhatatlan videózás közbeni hangminőséget?
4. Milyen ismert gyakori hibái vannak?
5. Az akku nagyságrendileg mennyi SoT-t bír?
6. A kamerával mik az általános tapasztalatok?
7. Milyen gyakran kapja a biztonsági frissítéseket? Tényleg megkaphatja szerintetek az Oreót idén, vagy csak egy üres ígéret volt?Nagyon köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPhone topik
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- További aktív témák...
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest