- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Jabby
őstag
válasz
Csorbi #26960 üzenetére
A 9-es droidra való frissítés hozta ezt a sw.-es hibát
+ BT mellett a WiFi sebessége is drasztikusan lecsökken.
Nálam ha leszedtem a Waze-t, s újra telepítettem, akkor 2-3 napig működött a GPS, de lehet, hogy ez csak placebo volt részemről.
Olvasható olyan, hogy BT kikapcsolása után megjavult a GPS (nálam nem).
Én éppen a GPS hibája miatt váltottam telefont, pedig meg voltam elégedve az A1-el. -
válasz
Csorbi #26957 üzenetére
Szoftveresnek gondolnám, mert sokszor sokan írták, hogy előfordult. Nekem ilyen nem volt, olyan előfordult, hogy nehezebben talált jelet. Én erre ezt használtam (Pro változatot), mindig rendbe rakta. Többeknek még olyan is előfordult, hogy a waze fogta meg valahogy, amint leszedte (ha van root tiltani is lehet), rögtön rendbe jött a gps.
-
Grecky
senior tag
válasz
Csorbi #25586 üzenetére
Magisk uninstall után sem megy, most megnézem mi van ha slotot váltok
#25587 Nerazmin:
Tegnapig azon voltam, de az újabb verziójú miui kicsit laggolósabb lett (képernyő feléledés power gombra, ujjlenyomatos feloldás leginkább) gondoltam teszek egy próbát a PEP augusztusival, nem megyek már vissza. 😃Innfectedmann:
Nálad nincs gond a 10.3.2-es Miui feloldási sebességével? Vagy te kernelt cseréltél és ott ez rendben van? -
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPhone topik
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest