- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
stracker06
aktív tag
válasz
RetepNyaraB #26796 üzenetére
Az enyémben ugyanilyen hulladék a GPS. Eleinte (amikor még új volt a teló) egész jól működött, mostanában viszont szinte használhatatlan. Olykor előfordul, hogy megy normálisan, de ez ritka.
-
stracker06
aktív tag
Egyetértek.
-
stracker06
aktív tag
-
stracker06
aktív tag
válasz
andHermann #21498 üzenetére
Nálam is lassabban éled a kijelző. Először a gombok világítanak, majd kicsivel később kapcsol a kijelző. Megszokható, de most még furcsa, mert eddig gyorsabb volt. A régi verzió jobban tetszett.
-
stracker06
aktív tag
Mit csinálok rosszul?
Épp Horvátországban nyaralunk, vásároltunk egy itteni SIM kártyát, hogy legyen normális áron, jól működő mobilnet.
Beleraktam a telefonba a magyar SIM mellé, beállítottam, hogy azt a kártyát használja az internethez, látja is szépen, villog a 4g felirat is az állapotsávon, de valamiért nincs net. Behelyezéskor megjelenik egy bejelentkezés a hálózatba szöveg az állapotsávon, de nem történik semmi.
Egy másik, szintén magyar, csak egy SIM -es telefonban kipróbálva tökéletesen működik.Min módosítsak? Mi lehet a gond?
-
stracker06
aktív tag
válasz
Gabesz87 #16813 üzenetére
Én egy 4,7 hüvelykes kijelzővel szerelt telefonról váltottam a közelmúltban. Először kicsit furcsa volt az A1 a méretei és a súlya miatt, de hamar megszoktam. A kijelző kényelmes kezeléséhez mindkét kezemre szükség van, de egész gyorsan meg lehet szokni. A felület nagy része egy kézzel (pl. fogásváltással) is elérhető, de ilyenkor én nagy esélyt érzek a telefon leejtésére, szóval ezt inkább kerülni szoktam.
-
stracker06
aktív tag
válasz
st3v3np3t3r #16196 üzenetére
A hangerőt egyébként hogyan lehet szabályozni a rádiónál? A hangerőgombok nálam nem csinálnak semmit.
-
stracker06
aktív tag
Sziasztok!
Vásároltam egy ilyen telefont, ma hozta a futár. Eddig tetszik, egyelőre csak a gyári kijelzővédő fóliával akadtak gondjaim. Bár nem vagyok túl gyakorlott, de néhány Youtube videó után megpróbáltam feltenni azt, amit a telefonhoz adtak. Tökéletesen sikerült, viszont a tetejének egy részén, a fólia széléből egy kb. 1 mm széles sáv nem ragadt hozzá a kijelzőhöz, akármeddig simogattam.
Mit csináltam rosszul, mire figyeljek jobban legközelebb?
Használ-e valaki üvegfóliát? Ha jól érzem, kicsit lekerekített a kijelző oldala, ott is felragad rendesen az üvegfólia?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- BestBuy topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3058
- HP Rack és Tower szerver bazár
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest