Hirdetés
-
Mobilarena
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Real_Necro #7891 üzenetére
Az a baj ezzel a lufival, hogy sok helyen eláll a telefontól, szerintem emiatt könnyen bemegy az üveg alá a piszok, és undorítóan fog kinézni 1 hét után. Legalábbis youtube-on fenn lévő videóból nekem ez jött le.
Én most ezt rendeltem meg, ami valamennyire keménynek tűnik ránézésre, talán még értelmesen is fog kinézni a telefonon...
Viktor0610:
Egyébként meg nem értem hogy miért kell erőltetni a fém burkolatot ha nem sikerül normálisra legyártani. A nokia / MS féle műanyag (polikarbonát) telók sokkal strapabíróbbak voltak ennél. Utoljára xperia Z ultrát sikerült meghajlítnom kicsit, de azon sem maradt maradandó nyom.
MS-ből a lumia 640 az kb ugyanilyen széles volt, de kicsit rövidebb talán, a 950XL pedig nagyobb. Egyiken sem volt semmi tok, sőt utóbbit gagyi kínai színes hátlappal használtam, és egyik sem hajlott meg soha úgy hogy az bármi sérülést okozott volna rajtuk.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Csatlakozott a Xiaomi az érintetlen operációs rendszert kínáló Android One mozgalomhoz, és egy küllemben ismerős, ám kitűnő dupla kamerás phablettel nyit nyugat felé, verhetetlen áron.
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 24GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 14" WUXGA I MAGYAR I W11 I NBD Gar!
- Cooler Master CK350 Mechanikus billentyűzet Brown Switch RGB Megkímélt állapotban!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest