Hirdetés
- Mobil flották
- iPhone topik
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Több memóriával és tárhellyel kezd a Galaxy S25
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dika22
tag
Szevasztok! Hol lehet kikapcsolni, hogy ne keressen a teló szoftverfrissítéseket:
"Samsung s24 ultra®
-
Dika22
tag
Szevasztok!
Egy pár napja vettem egy ilyen tokot: [link]
A tok nagyon jó, semmi problémám vele. Viszont fémiparban melózom, és szeretném védeni a fémportól, ezért így kemény tokkal együtt szeretném még pluszban egy beledugós tokba rakni. Vettem egy bőr tokot, de abba így bele szorul. Tudok olyat ajánlani, amibe még így kemény tokkal is belefér?"Samsung s24 ultra®
-
Dika22
tag
Sziasztok! Tudtok ajánlani a telóra valamilyen vékony tokot, ami véd is? Bőrtokba szeretném még pluszba rakni, és a vastag tokkal beleszorul
"Samsung s24 ultra®
-
Dika22
tag
Köszi szépen!
"Samsung s24 ultra®
-
Dika22
tag
Sziasztok! Launchert hogy lehet változtatni a telón? Jah és van valami jó belőle, amit érdemes letölteni?
"Samsung s24 ultra®
-
Dika22
tag
válasz Real_Necro #8319 üzenetére
Ezt leszámítva Mármint hogy nagy hibák nem lesznek e, pl gyorsabb akku merülés, fagyás, ilyesmik...
"Samsung s24 ultra®
-
Dika22
tag
-
Dika22
tag
Szevasztok! Ma megint jött egy frissítés a telóra. Most Januári. Szerintem még a Nougat-hoz van, nem látnám hogy az Oreo lenne. Nyugodtan letölthetem?
"Samsung s24 ultra®
-
Dika22
tag
Tessék:
[link]"Samsung s24 ultra®
-
Dika22
tag
Sziasztok! Tegnap leptem meg én is magam egy ilyen telóval. Lenne egy két kérdésem.
Első bekapcsolás, és beállítások után feldobja a decemberi frissítést. Érdemes felrakni rá?
Másodszor: lehet valahogy rezgő és hangos üzemmód közt egyszerűen váltani?
Az akksiját elsőre kicsit gyengének találom, de gondolom pár töltés és majd szépen beáll.
Amúgy egész jó gép, és pörög mint a baj"Samsung s24 ultra®
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest