- Fotók, videók mobillal
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mákdaráló
tag
válasz
bepken #15446 üzenetére
Többféle módon csomagoltam ki, már előzőleg is próbálkoztam a D meghajtóra telepíteni, ahogyan ajánlottad. Nincs siker. SŐT! Odáig jutottam, hogy nem akar bekapcsolni a telefon. Töltő- avagy adatkábel csatlakoztatásakor villog a fehér LED, semmi több nem történik. Odáig jutottam, hogy a FASTBOOT felirat és szerelőmókus, majd - mivel szükségem volt a telefonra, és kezdtem feladni, levettem a kábelről, hogy újraindítsam. Kikapcsoltam, azóta semmi. Lekaptam a hátlapot, lecsatlakoztattam az akkut. Semmi.
-
darvinya
titán
válasz
bepken #15436 üzenetére
Azért elégé nem kapkodják el, mert jan. óta nem tudták kiadni és bug mentesíteni.
Sebaj lesz Pite.
ittakary
Nem takarja közelség érzékelőt emiatt marad aktív kijelző.
Közelség érzékelő értesítő LED mellett van közvetlenül, kb. 1.5cm-re a hangszórótól.
Tehát könnyedén nem takarható. -
közelségérzékelővel volt valakinek gondja esetleg?
édesapám panaszkodik arra hogy fogadott hívásoknál égve marad a kijelkző.
mivel az indított hívásoknál jó, ezért gondolom OS b!szakodik, ezért fogom neki flashtoollal újrarakni, de gondoltam megkérdezem hátha nektek volt már hasonló gebasz
-
bepken
veterán
válasz
Clander #15435 üzenetére
egy kizárólag TWRP alól telepíthető ROM, amit hivatalosnak csúfolnak. (milyen érdekes, hogy a gyári kamera app itt sem működik, mint a legtöbb custom ROM esetében...
)
szerintem továbbra sincs értelme vele foglalkozni. ha 8.1-et akarsz, akkor már inkább valamelyik custom ROM-ot tedd fel.
az meg hogy a frissítés mikor érkezik...reméljük csak azután, hogy kigyomlálták a bugokat
-
rzoli
senior tag
válasz
Mákdaráló #15432 üzenetére
Így nem fog menni, ezek mindegyike önmagában is akadályozza a frissítést.
Megoldás lehet, ha MiFlash-sal visszateszed a gyárit az eltünteti ezeket és le is zárja, itt egy leírás.
Az elérési útvonalban, pl az első kép, pirossal keretezve NEM lehet szóköz!
-
Mákdaráló
tag
Hali
Anno a gcam miatt megnyitottam a bootloadert, így azonban nem tudom frissíteni a rendszert. Lehet valahogy zárni? Lesz vele gond? Fent van a magisk is és a twrp.
-
HDR123
tag
A feleségem mi a1-e naponta többször újraindul magától. Tegnap factorial resetet lefutattam, újra raktuk, de megint kezdi, folyton újraindul.
Járt már valaki így? E-magról vettem, de katasztrófa volt a vétel, gondolom most a gari is kinlódás lesz.
Tudok mást tenni?Amúgy a saját mi a1-em kb 160 telepített play-es appal, egy tucat open source és saját fejlesztéssel tök jól megy.
Amúgy gyári stock androidot használunk. -
yusukee
aktív tag
válasz
jonnyjoker01 #15420 üzenetére
Működik az A1-el az ilyen átalakító? Nem kell hozzá valami spec hardverileg? (A1 nem sima usb-2 csak Type-C csatlakozóval?)
-
honnan tudom letölteni a legutolsó 7.1.1 ROMot?
Fastboot installosra gondoltam. Amit én találtam az a December 31-én kiadott 7.1
Gyári honlap csak Oreo-t adja ki.
-
Zsoleszhun
addikt
válasz
szabi__memo #15414 üzenetére
Mi mix 2s-en is elérhető az android P
Itt egy hands on video.
Végre olyan multitask animáció lesz mint a flymeos-ben -
jonnyjoker01
veterán
Valaki tud olcsó usb c -> hdmi adaptert? Mindenhol 10 ezer körül találok vagy afelett. Microusb-set a régi telómhoz 3 ezerért vettem, ennyit nem akarok költeni átalakítóra
-
-
darvinya
titán
válasz
szabi__memo #15414 üzenetére
Most jöhet, Én megmondtam…
-
-
bepken
veterán
van friss Arnova8G2 féle GCam - GoogleCamera-Pixel2Mod-Arnova8G2-V7.7.apk
changelog alapján pedig esélyes, hogy a pöttyöződés is megoldódni látszik. (ezt sajnos leghamarabb holnap tudom majd csak letesztelni, természetes fényben)
-
válasz
Viktor0610 #15409 üzenetére
nekem ritkán ugrik fel, ami idegesít inkább, az a 2 négyzet egymáson alias Android rendszer,messenger - a többi alkalmazás felett értesítés... ha letiltom, az összesnél tiltja,nem csak messengernél
-
judas13
addikt
válasz
st3v3np3t3r #15398 üzenetére
-
válasz
andHermann #15403 üzenetére
Nálam ez csak akkor jelentkezik, miután feloldom.
De remélem, javítják tényleg. -
-
M@Db0Y
senior tag
válasz
andHermann #15403 üzenetére
Nálam ez az áprilisi frissítéssel romlott el. Azóta tart sokáig míg felhúzza a fényerőt
-
andHermann
tag
Ha már 8.1:
szerintetek javul az a hiba, hogy erősebb napfényben autómatikus fényerőnél másodpercekig sötét marad a kijelző, gyakorlatilag nem lehet látni, mire végre felhúzza a fényerőt? Nem esküszöm meg rá, de ez a bug mintha valamelyik biztonsági javítással vagy az oreóval jött volna be. Szerintem első nap, még a frissítések nélkül nem jelentkezett nálam.
Tulajdonképpen ezt az "apróságot" leszámítva nekem eddig tökéletes a készülék. -
evooo
aktív tag
válasz
st3v3np3t3r #15400 üzenetére
Valószínűleg.
Ok, köszi
Új hozzászólás Aktív témák
ma Csatlakozott a Xiaomi az érintetlen operációs rendszert kínáló Android One mozgalomhoz, és egy küllemben ismerős, ám kitűnő dupla kamerás phablettel nyit nyugat felé, verhetetlen áron.
- Autós topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Brutálisan ütős játékélményt mutatott be a 8K Association
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED monitor topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Megújult a PROHARDVER!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest