Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobil flották
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mákdaráló
tag
Sziasztok!
Számhordoztam 30-ast telenorra.
Az új kártya aktív, de a telefon nem fogadja el. Kéri a pint, kijelzi a kártyát, a számát is. Más készülékben működik. Másik Telenoros simet sem fogad el. A készülék független, eddig négyféle simmel működött. Hálózati beállításokat visszaállítottam, semmi. Márciusi frissítés van fent. Valami ötlet?
Köszi előre is!A matt kisperec sokkal finomabb a fényesnél.
-
Mákdaráló
tag
Több helyen is látom, hogy a gcam autofókusza elszállt. Ezáltal a telefon számomra legfontosabb funkciója megszűnt létezni. Most nézem, hogy nem lehetséges a downgrade. Vagy mégis?
A matt kisperec sokkal finomabb a fényesnél.
-
Mákdaráló
tag
Sziasztok!
Feltettem a 9.0 frissítést (gyári). Amellett, hogy egy applikációnál kis teljesítménycsökkenést fedeztem fel, a Google camera software rosszul kezeli a fókuszt. Nem tudok közeli tárgyakra élességet állítani.
Másnak is előfordult ilyen?A matt kisperec sokkal finomabb a fényesnél.
-
Mákdaráló
tag
válasz st3v3np3t3r #16793 üzenetére
Használtam a Google camerat. Összehasonlíthatatlanul jobb szürkületben és este. Számomra must have!
-
Mákdaráló
tag
Apróbb hiba miatt szervizben volt a telefonom. Kértem szoftverfrissítést is, most zsír új minden. Májusi csomag, igen gyors.
Ami nem működik:
1. Google Asszisztens Indító nem kompatibilis
2. buheralni kéne a Google camera miatt. Nem szívesen nyitogatok BLt, magiskezek stb., hiszen az OTA frissítések úgy nem működtek. Van olyan app, mely ezeket a beavatkozásokat már nem igényli, és/vagy működik után a a frissítés?A matt kisperec sokkal finomabb a fényesnél.
-
Mákdaráló
tag
Elképzelésem sincs.
Mivel nem tallózta a ROMot, flashelni sem tudtam. Rajta volt a gépen fastboot módban. Levettem a kábelről, kikapcsoltam. Azóta semmi.
A laptopomon azóta sikerült betöltenem a flashelni kívánt ROMot, de csak fastboot módban tudna vele valamit kezdeni. Az eszközkezelő a portoknál amúgy látja a qualcomm chipet. Olvastam valami EDL módról, de azt csak most tanulmányozom.A matt kisperec sokkal finomabb a fényesnél.
-
Mákdaráló
tag
-
Mákdaráló
tag
válasz bepken #15446 üzenetére
Többféle módon csomagoltam ki, már előzőleg is próbálkoztam a D meghajtóra telepíteni, ahogyan ajánlottad. Nincs siker. SŐT! Odáig jutottam, hogy nem akar bekapcsolni a telefon. Töltő- avagy adatkábel csatlakoztatásakor villog a fehér LED, semmi több nem történik. Odáig jutottam, hogy a FASTBOOT felirat és szerelőmókus, majd - mivel szükségem volt a telefonra, és kezdtem feladni, levettem a kábelről, hogy újraindítsam. Kikapcsoltam, azóta semmi. Lekaptam a hátlapot, lecsatlakoztattam az akkut. Semmi.
-
Mákdaráló
tag
Hali
Anno a gcam miatt megnyitottam a bootloadert, így azonban nem tudom frissíteni a rendszert. Lehet valahogy zárni? Lesz vele gond? Fent van a magisk is és a twrp.
-
Mákdaráló
tag
Három hétig nem követtem a fórumot, elég sok mindenről lemaradtam.
Szeretném feltenni a februári biztonsági csomagot. Jelenleg a decemberi van fent, a januárit sem engedi. Gondolom, köze lehet a Gcam miatti bootloader-nyitásnak, és a magisk telepítésének. Mi a teendő?A matt kisperec sokkal finomabb a fényesnél.
-
Mákdaráló
tag
Sziasztok!
A beszélgetési hangszóró telefonálás közben kissé serceg. Próbáltam fújkálni, pöckölgetni, semmi.
Küldjem szervizbe?
-
-
Mákdaráló
tag
Hali! Két kérdésem van. Kérlek, mondjatok valami okosat. Köszi
1. A Google Camera ugyan támogat portré módot, de ennek semmi köze a dupla kamerához. A gyári dupla-kamerás fotók szerintem jobbak. Van olyan verzió, mely a valódi portré mód mellett támogatja a második lencsét is?
2. FM rádióval izzadok. Feltettem a Spirit2 appot, amely a kernelre hivatkozva nem indul el. A fórumon azonban többen megköszönték a segítséget, nekik lehet, hogy működik. A *#*#..stb módszer nem szimpatikus, mert nem lehet levenni a hangerőt, és kiszakad a dobhártyám.
-
Mákdaráló
tag
Fel szerettem volna tenni a Google Camerát. Elolvastam az erről szóló összefoglalós cikket, de nem műkszik.
1. Unlockoltam a telefont a Mi windowsos felületén.
2. Feltelepítettem egy TWRP-t.
3. Telepítettem a hsz-ben lévő .zip-et.
4. Nem változott semmi.Gyári 8.0.0-ás Oreo van a telefonon.
Mit kéne még tennem?
-
-
Mákdaráló
tag
válasz Gamerous #8450 üzenetére
Én egy A5 2017-et passzoltam le ezért az A1-ért, pont a kamera miatt.
Életben olyan elégedetlen nem voltam még mobilos kamerával, mint amit az A5 művelt. Mindig beégtek a képek, sötétben olyan mértékig mosta össze a fotókat az algoritmus, hogy impresszionista festménynek látszottak. Én nagyon nem!! ajánlom a cserét.A matt kisperec sokkal finomabb a fényesnél.
-
Mákdaráló
tag
Üdv
A zenehallgatáskor jelentkező alapzajjal kapcsolatban volt már valami beszélgetés? Külföldi oldalakon elég sokat olvasni róla.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest