- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Macrodroid
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
-
Mobilarena
Xiaomi Mi 9T (kódnév: davinci) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daw93
senior tag
válasz
snecizero #8767 üzenetére
A kijelzőtől én nem ájultam el, a színei elmennek, fényerő elmegy. Ami király, hogy notch-mentes és nagy. De másnak is szemet szúrt, hogy pl "szőrősek" a betűk, meg a pici élek-vonalak? ppi aránya 403, de olyan mintha 300 alig lenne. Nekem az eddigi fullhd telóimnak sokkal élesebb volt a kijelzője, nem láttam szőröket sehol, pedig azok is 424-443 ppi-sek voltak, ami kb 0 különbség. Ezekbe IPS kijelző volt.
Vagy ez a pixelek elrendezése miatt van? Ugye ebbe amoled van eddig nekem meg ips kijelzősök voltak. -
darthsmoke
Korrektor
válasz
snecizero #8726 üzenetére
Sziasztok!
Kaptam a telómért egy csereajánlatot egy Mi 9T képében...
Olvasom, hogy nagyon jó kis készülék, de egy kicsit bennem van a félsz, az illető 1 hónapot használta állítása szerint. Van ebben valami life timer, amit meg lehet nézni? Illetve mire kell odafigyelni ilyenkor? Van diagnosztika?Köszi,
Gábor -
*RLaci*
addikt
-
nfsu17
veterán
válasz
snecizero #8720 üzenetére
+1 helixP és Faby
Ez a topik annyira (szerencsére) nem a rom(b)olgatásról szól, mert azért bőven lehet használni gyári állapotban is. De lehet tenni rá mást is.
Az AoD-t én pl. nem használom, így negatívumként sem tekintek rá, bár tény hogy nem 100-as most.
Kamera alapból is jó, gcam-el még lehet javítani rajta.
Wifi nálam lassabb, mint egy galaxy s5 (pont fele annyi), valószínűleg egy csatornával kevesebbet használ (kb. 50 Mb/s). Azért mobilra ez is elég lehet, de 10GB-os filmet inkább AC-s wifin kell felmásolni (ott gyorsabb).
Gmail, naptár, egyéb értesítés vagy működik out of the box, vagy segíteni kell neki, de megoldható, hogy azonnal megérkezzen. Én nekem nem ment elsőre, de most már mint ha jó lenne.
A teló elég nehéz és nagy, bár én 5.1 col után jöttem. Még mindig jobb kézben használni az S5-öt, persze akkor le kell mondani a nagy kijelzőről. Mivel már ilyen méretű telefonok nem lesznek, így úgyis meg kell előbb utóbb szokni a nagyobbat.Az aksi parádés, akár mit is állítanak sokan. Náluk valami el lesz keffentve, mert a legtöbb ember elégedett vele.
Pl. most: 50 óra üzemidő: 4ó45p SoT, 54%-on van
Igen, nem nyomkodom egész nap, igen, még vannak ilyen emberek, sőt facem sincs.Persze le lehet meríteni egy nap alatt is, de az már nem túl egészséges (a használónak).
Nem nagyon vennék helyette mást most. Nekem a noccsmentes kijelző fontos szempont volt.
-
Faby
senior tag
válasz
Olvasd végig a topikot, de legalább az utolsó néhány száz hozzászólást, szerintem választ kapsz.
De egy rövid lista, az én tapasztalataimmal (igaz, nem gyári romot használok, de a gyárival sem volt bajom):
- Működik minden, ami benne van (miért ne tenné?), de pl AOD csak a xiaomi.eu romon megy 100%-osan
- Nekem 2 munkanapot kibír (reggel 6-tól másnap este 22-ig), marad 15 % általában, mikor töltőre teszem. A többeknek fejfájást okozó extrém merülés nálam eddig nem jelentkezett
- Magától soha nem indult újra, csak ha én indítottam. Akkor természetesen újraindul, hiszen ez a dolga.
- Nekem nem melegszik, igaz, nem játszom vele
- Wifi rendben, a 240/20-as UPC netkapcsolatot kihajtja 5 GHz-en, AC-s routerrel, belső hálón 350-380 Mbitet mértem, 433 Mbites linksebesség mellett
- Ha ma vennék, simán megvenném, megint. -
helixP
nagyúr
válasz
A válaszok nagy részét megtalálod, ha visszaolvasol.
Röviden:
- Megéri most venni ilyen készüléket ? Az egyik legjobb ár/érték arányú készülék most.
- Mennyire jó a készülék. Nagyon.
-Tulajdonképpen csak az érdekelne ,hogy ami benne van az működik rendesen ? Igen. Az értesítő led hülye helyen van, és az Always On Display nem hibátlan, de ennyi.
- Aksi nem merül gyorsan vagy nem indulgat újra a telefon. Nagyon nem. Egyáltalán nem.
- Wifi is jó benne ? Igen
- Ha ma vennél akkor újra megvennéd ? Igen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest