- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Xiaomi Mi 9T (kódnév: davinci) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
chipesz
őstag
válasz
manchester99 #14511 üzenetére
Egyelőre még nincs XDA fóruma, viszont itt van a Telegram csoport.
-
laci laci
addikt
válasz
manchester99 #11933 üzenetére
Nekem is ezek a favorit romok,meg mèg egy-kettő orosz.Az utolsót használom custom cernellel.
-
laci laci
addikt
válasz
manchester99 #11904 üzenetére
Mert azóta három romot cseréltem.Amennyire vártam,annyira (nálam)langolt egy kicsit.Nem rossz,tudja a mini mode-t,van pár dolog benne,de nem add annyi pluszt.Ajánlom,de ez most még beta.
-
Siriusb
veterán
válasz
manchester99 #11899 üzenetére
Az első boot mindig sokáig tart!
-
R a y
senior tag
válasz
manchester99 #11443 üzenetére
Poco launchernél is van dopla koppos zárás.
-
helixP
nagyúr
válasz
manchester99 #11446 üzenetére
Oké, akkor nálam van bug, hogy megy nován a teljes értékű (utána ujjlenyomatot kérős) double tap lock screen
-
jUUh
addikt
válasz
Lawnchair, Nova launcher tudja root nélkül is mostanában. De értem a problémát. Mondjuk nekem egyszerűbb a dupla kopp a statusbarra, mint oldalról húzni de kinek mi.
-
helixP
nagyúr
válasz
Mindez megoldható egy Nova Launcherrel
-
jUUh
addikt
válasz
manchester99 #11440 üzenetére
Ez double tap to lockscreen nem tudom nálad mit jelent.
duplakoppos ébresztés van, duplakoppos lezárás is, ha a statusbart kétszer megnyomod (állapotsáv?). Lawnchair launcherrel ha a főképernyőre nyomok kétszer akkor is lezárja, nem kér után kódot.
-
MarcoDoma11
csendes tag
válasz
manchester99 #9476 üzenetére
Alap global
-
laci laci
addikt
válasz
manchester99 #9476 üzenetére
Miui-hellas
-
manchester99
tag
válasz
manchester99 #9446 üzenetére
közben megvan de ez sose fog leérni
mind1 várunk
-
Obyboy
addikt
válasz
manchester99 #7358 üzenetére
Nekem nem volt ilyen gondom a BL nyitás során így nem tudom mi lehet a megoldás.
Az összefoglalóban (7.1) olvastad kurion részletes leírását? ITT találod.Remélem segíteni fog.
-
Obyboy
addikt
válasz
manchester99 #4510 üzenetére
Érdeklődtem a Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás topikban is mennyi esélyem van rá, hogy az ígért postázási időn belül megkapom a csomagot. Megnyugtattak, hogy a EUEXPDPDP rendelésazonosító (azaz DPD-s szállítás) az a fajta rendelésazonosító, aminél akkortól látom a csomag útját a nyomonkövetésben amikortól már belépett az EU-ba. Így még van remény, hogy a beígért határidők közt megkapom a telefont.
Bár neked a 08.21-i rendelésnek már bőven meg kellett volna érkeznie ha tartják a 15-25 munkanapos szállítási időt. -
Obyboy
addikt
válasz
manchester99 #4499 üzenetére
Sajnos úgy néz ki hasonló cipőben járok én is.
Szeptember 26-án adtam le a rendelést, GB Track order alapján 27-én fel is adták (azaz kapott csomagazonosítót). Hiába keresem a csomagazonosítót a 1tracking.net-en vagy a 17track.net-en egyik oldal sem talál semmit
Már írtam nekik, hogy hiányolom a nyomonkövetés frissítését és hogy a nyomonkövető oldalak sem találják a csomagazonosítót. első (10.04-i) levelemre azt válaszolták, hogy várjak még pár napot mivel késhetnek a weblapok frissítései és a csomagnak 10.18 és 10.30 közt meg kell érkeznie, második (10.12-i) levelemre azt a választ kaptam, hogy míg úton van a csomag addig nem frissülnek az adatok de felveszik a kapcsolatot a szállítmányozási társasággal aminek az átfutása 10 munkanap.
Eddig ha EU PL rendeltem GB-ről akkor a rendelés leadásától számítva 3 napon belül megvolt az üzenet, hogy továbbítva lett a DHL felé a csomagazonosító és 3 héten belül át is vettem a csomagot. Sokat gondolkodtam, hogy GB-ről vagy BG-ról rendeljem meg a telefont de az eddigi pozitív tapasztalatok miatt a GB-re esett a választás. Úgy érzem a pozitívumok most lenullázódnak. -
Gexxx
tag
válasz
manchester99 #4499 üzenetére
Csak azt nem tudom, miért nem ismerik be, ha elveszett. Ezzel csak azt érik el, hogy ügyfeleket veszítenek.
A DPD-velgondolom simán visszafordíthatnák a csomagot, ha mégis eljutna odáig.Tényleg, akkor mi a teendő, ha refundolnak de utána mégis csenget a futár?
-
novinyul
veterán
válasz
manchester99 #732 üzenetére
Zsebben van a telefon akkor látom a ledet, otthon meg nem érdekel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Gombászkönyvek egyben
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest