- Milyen okostelefont vegyek?
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9a rapidteszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Xiaomi MI9 Lite (pyxis)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
i3odnar
tag
Ha ezekre a pöttyökre gondolsz, akkor ez szerintem Google/Android feature. De ha nincs beállítva segéd alkalmazás akkor nem jelenik meg (másik "segéd" alkalmazás telepítése nem tudom ezt az animációt alkalmazza-e, nem próbáltam ki.)
Kikapcsolni:
(Alkalmazások)>Alkalmazáskezelés>Alapértelmezett alkalmazások [kép] >Segédalkalmazás és hangbevitel>"Nincs" [kép] . -
csucsu21
aktív tag
Sziasztok várható még a telefonra valami nagyobb frissítés ? Bár most így ahogy van nekem bőven jó. Már biztonsági frissítés is elég régen jött rá.
-
Atus85
aktív tag
Sziasztok. Ez kicsit érdekes kérdés lesz , de sehol sem találom.
A home gombot ha megnyomom akkor ilyen pöttyök jönnek elő körülötte és zavar. Home gombbal kapcsolatos funkciók elméletileg ki vannak kapcsolva.
Asszisztensre gondoltam még , de az is ki van kapcsolva. -
eisento
addikt
Vajon ha vegre kiadjak a 11es droidot, akkor meg fogja jegyezni a bt hangeroszint beallitasokat? Mert allandoan visszaall fel hangerore es minden alkalommal manualisan kell fullra tenni...
bezzeg a xiaomi.eu-nal nem volt ilyen gond sosem...
-
snpetit
aktív tag
Sziasztok!
Feltettem a 12.6 EU Weekly-t és szerintem már teljesen használható. Nem vettem észre olyan dolgot amit eddig használtam és ne működne vagy hibásan.
-
crok
nagyúr
válasz
amtibacsi #5482 üzenetére
Mert a Redmi 5 az régi OS (Android 7 Nougat) ez meg jóval újabb OS (Android 10) és Android 9 óta az AOSP forrásban lett ez bevezetve mióta a helyzetmeghatározás on/off kapcsoló lett (már csak ki- és bekapcsolni lehet, nem lehet már külön babrálni (location accuracy) és pl. azt mondani, hogy használhat GPS-t + cellainfót + WLAN scan-t + BT scan-t vagy csak GPS (device-only) vagy GPS-en kívül mindent (FLP)).
-
amtibacsi
aktív tag
Üdv.
Új vagyok még itt, de nem találtam választ. Remote Desktop progi és az Anydesk progi sem hajlandó működni mobilneten ezzel a telóval. Redmi 5-be áttéve a kártyát hibátlanul megy és wifiről is mindkét telón. MIUI Globál van rajta, 12.0.6. Az Android 10 csinálhatja ezt vagy valami más ? Más progik szépen működnek mobilnettel is. Ami még furi, hogy Network Signal info progi (megvettem) widget része csak akkor írja ki az SSID-t, ha a GPS be van kapcsolva. Ezt sem értem miért, másik telón nem kérte. Tud valaki segíteni ? -
ktommy91
addikt
válasz
gixxergabi #5478 üzenetére
Szerintem ha már Poco, akkor X3 pro. Bár a kamerája nem egy nagy eresztés, de azért 80k alatt a 120Hz-es kijelző és a SD860 elég ütős kombó. Az enyém érkezik is a jövő héten.
-
gixxergabi
senior tag
Poco x3 nfc kamerában jobb vagy gyengébb?
Van vkinek tapasztalat?
Utódot keresek, de sokat se akarok rászánni, nfc-ből nem engednék, amoled nem érdekel -120Hz inkább, 5g se érd... -
Xiaomi eu stabil 11.3.4. helyett mit lenne érdemes feltenni?
Amivel tele van a hócipőm: messenger, gmail nem ad hangot. Sms igen, de annak meg nem lehet átállítani mert kapásból lefagy, és visszalép a beállításokba. A többi részével elégedett vagyok nagyjából... Azért egy új Note10 se lenne rossz helyette, nekem ez az amoled nem jött be annyira. -
Monngoose
aktív tag
Ma próbáltam macro-t lőni, de legnagyobb meglepetésemre nincs ilyen lehetőség (Global 12.0.5.), pedig régebben volt. Létezik, hogy kiszedték? Akkor minek a 3 lencse?!
Esetleg tud erről valaki valamit? -
gixxergabi
senior tag
Igen bootloader nyitásra gondoltam.
Level3 vagy mi hiányzik azért kell asszem a fix-et telepíteni twrp-ből (de egyenlőre nincs nyitva teló nem akartam vele foglalkozni)
Ezért volt nekem is érdekes, hogy EIS kikapcs-bekapcs, miközben a telefon tudja.
De nyílván ez a progi az összes Xiaomi telóra van...félrevezetett
Cache-t akartam törölni Fastboot módban, de azt vmi hibával meg nem engedte...
ADB parancsok beírása után semmit nem ír vissza. -
crok
nagyúr
válasz
gixxergabi #5467 üzenetére
Nyitottad? Mármint bootloader nyitásra gondolsz? Nem hiszem hogy ezekben a telefonokban ne lenne Cam2API alapból bekapcsolva ma már.. vagy nincs?
Az EIS meg ugye ugyanez. Szerintem az is be van kapcsolva ha tudja.
Cam2API tesztelésre ott van a Camera2 API Probe meg a Manual Camera Compatibility (amit ez támogat az általában tud Cam2API-t) vagy még 2 app: Camera2 probe és Camera2 Test, nem azt mondják, hogy a Cam2API elérhető (Level_3)?
ADB-vel az
adb shell getprop persist.camera.HAL3.enabled
adb shell getprop persist.camera.eis.enable
1-et vagy 0-t adnak vissza? -
gixxergabi
senior tag
Tehát ha "kinyittatom" a telót, akkor az Xiaomi ADB/Fastboot Tools-lal betudom kapcsolni a Camera2 és mehet fel bármelyik googlecam?
EIS bekapcsolást nem értem, nincs bekapcsolva a telón? -
crok
nagyúr
válasz
Norby86 #5465 üzenetére
Xiaomi ADB/Fastboot Tools a .jar amiről beszélsz, igen.
De van másik is csak az kicsit többet is tud:
ADB AppControl aminek van thread-je @XDA-n is - ez "többet tud", viszont a Xiaomi ADB/Fastboot tools-ban meg csak azt tudod letiltani ami biztosan nem fog gondot okozni.Az AdAway nem megy csak root-al. Reklámblokkolásra ajánlom [ezt] elolvasni, root-al, root nélkül, egyébbel, mással, otthon és nem otthon, mindennel is
-
Norby86
őstag
válasz
zsola400 #5464 üzenetére
Értem. Köszi az infót, akkor majd felteszem az A11-et, meg az Adaway-t. Mondjuk úgy rémlik mint ha lett volna valami jar kiterjesztésű app amivel pl. gyári romon, root nélkül bele lehetett nyúlni a telefonba, de lehet keverem és azzal csak a felesleges appokat lehetett eltávolítani. Sosem használtam csak egyszer valaki linkelte.
-
Norby86
őstag
válasz
zsola400 #5437 üzenetére
Köszi! Ha ez valóban megy Android 11-en akkor az nagyon jó.
Viszont időközben vásároltam egy bluetooth fülest (mert már rég tervbe volt), így valószínűleg nem lesz szükség erre az appra majd ha az megérkezik. Minden esetre jó tudni hogy átvették a fejlesztését, mert nemcsak én használtam eddig hanem az egyik haverom is.
Más kérdés: Ha én úgy döntök hogy vissza tenném a gyári global romot, tehát leváltanám ezt az EU dev. romot, akkor van arra valamilyen mód hogy root nélkül a google tárcsázót lecseréljem MIUI tárcsázóra? A hívás felvétel miatt lenne rá szükség. Mert ha nem lehet lecserélni akkor marad az EU rom. És még egy kérdés hogy root nélkül le lehet valahogy cserélni a host file-t? A reklám blokkolás miatt lenne fontos ez nekem.
-
válasz
Victoryus #5443 üzenetére
A gyári zene app béna, nem küldi át az adatokat. Vlc küld szám címet, de azzal meg mindig az előző címet írja, nem az aktuálist. Másik romnal jobb a helyzet? Úgy is tele a tököm az eu stabillal, sms-en kívül semmit nem jelez, nem is lehet átállítani annak se a hangját.
-
bodorjanos
aktív tag
Sziasztok!
Stock rom van a telefonomon és egyelőre teljesen jól elvagyok vele. Mondjuk csak másodlagos telefonként használom, de amíg van rá hivatalos frissítés, maradok ezen.
Tapasztalatotok alapján, ha hivatalosan már nem jón rá új verzió frissítés, se secuity updatek, akkor még várható, hogy az xiaomi.eu romok fejlesztés alatt maradnak és legalább biztonsági frissítések jönnek még ki rá?
Valahol úgy olvastam, hogy hivatalosan 3 évig jön rá biztonsági frissítés és talán a hivatalos android 11 még kijön rá.
-
snpetit
aktív tag
Vannak itt akik próbálgatnak különböző rom-okat. Most stabil EU rom-on vagyok, de lehet ránéznék majd a Weekly-re. Itt jönne a kérdésem. Rendesen vissza tudok állni egy TWRP mentésből stabilra, ha nem jönne be? Régebben kísérleteztem vele, de valami mindig félrement. Redmi Note 4 alatt kisujjból mentek ezek, de itt nem akart összejönni.
-
Tomi2017
csendes tag
Szevasztok !
Mi történt tegnap éjjel a telómmal ? Elszáll a Gmail. ( belépek, majd hibaüzenetet dob)
"küldjön-e jelentést", és kilép. Vagy kiírja, hogy leállt az MSA ??? Eltűnt a kezdő képernyő widgetje is. Sima globál változat. kb. 1,5 éves, és nekem eddig ez a legjobb telefonom. Van valami ötletetek, mi történt ? ( új progi , nem lett telepítve)
Köszi szépen, ha tudtok segíteni, mi történt ??? -
Tomasz72
aktív tag
Mi a franc!? Ma két alkalmazásnál is törölni kellett minden adatot, hogy működjön, ne dobjon egyből ki....
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Xiaomi Mi 9 Lite valójában a Mi CC9, amit Európába az idei csúcsszéria visszafogottabb verziójaként hozott el a kínai gyártó. De igazából csak egy zoomkamerával van lemaradva.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- 600 Mbps-os tempót ígér 2,4 GHz-en az ASUS RT-N18U High Power routere
- Óra topik
- Villanyszerelés
- sziku69: Szólánc.
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest