Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- VoLTE/VoWiFi
- MIUI / HyperOS topik
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Macrodroid
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Xiaomi MI9 Lite (pyxis)
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz zsola400 #5924 üzenetére
Van egy linked a gyári ROMhoz?
Mi kell hozzá, MiFlash?Újrateszem neki akkor, meg visszazárom a bootloader ha a gyári rom nem teszi meg (mondjuk még nem néztem utána hogy lehet-e és pontosan hogyan ;) )
"After successfully ignoring Google, FAQ's, the board search and leaving a undecipherable post in the wrong sub-forum don't expect an intelligent reply."
-
addikt
válasz zsola400 #5920 üzenetére
Hmm furcsa, a Play Protect Certification hiánya miatt volt, neked mit mond? Milyen verzió?
"After successfully ignoring Google, FAQ's, the board search and leaving a undecipherable post in the wrong sub-forum don't expect an intelligent reply."
-
-
-
-
BW78
csendes tag
válasz zsola400 #5512 üzenetére
Köszi,nehézkesen megoldódott.Mikor az adb reboot bootloader csak egy no device/emulator found hibát produkált, ott már nem volt őszinte a mosolyom...
Csak úgy sikerült keresztülverni az új twrp-t, hogy kivártam, míg az usb-re dugott teló kikapcsol, és úgy gépen lógva újraindítottam. Viszont mikor az új twrp flash sikerült, azonnal lefutott a rom frissítés is, úgy ment tovább, mintha mi se történt volna. Rendszer felállt, minden OK.
USB hibakeresés, fejlesztői blokk meg kikapcsolva. Szóval továbbra is rejtély, de működik -
Norby86
őstag
válasz zsola400 #5464 üzenetére
Értem. Köszi az infót, akkor majd felteszem az A11-et, meg az Adaway-t. Mondjuk úgy rémlik mint ha lett volna valami jar kiterjesztésű app amivel pl. gyári romon, root nélkül bele lehetett nyúlni a telefonba, de lehet keverem és azzal csak a felesleges appokat lehetett eltávolítani. Sosem használtam csak egyszer valaki linkelte.
-Norbi-
-
Norby86
őstag
válasz zsola400 #5437 üzenetére
Köszi! Ha ez valóban megy Android 11-en akkor az nagyon jó. Viszont időközben vásároltam egy bluetooth fülest (mert már rég tervbe volt), így valószínűleg nem lesz szükség erre az appra majd ha az megérkezik. Minden esetre jó tudni hogy átvették a fejlesztését, mert nemcsak én használtam eddig hanem az egyik haverom is.
Más kérdés: Ha én úgy döntök hogy vissza tenném a gyári global romot, tehát leváltanám ezt az EU dev. romot, akkor van arra valamilyen mód hogy root nélkül a google tárcsázót lecseréljem MIUI tárcsázóra? A hívás felvétel miatt lenne rá szükség. Mert ha nem lehet lecserélni akkor marad az EU rom. És még egy kérdés hogy root nélkül le lehet valahogy cserélni a host file-t? A reklám blokkolás miatt lenne fontos ez nekem.
-Norbi-
-
crok
nagyúr
válasz zsola400 #5439 üzenetére
Közben akit érdekel: frissítették is a ViperFX-et 2.2-re. Itt megtalálható a channel linkje: @WSTprojects, így a továbbiakban akár követhető is és nem kell Telegram account se és megy böngészőből is.
-
crok
nagyúr
válasz zsola400 #5439 üzenetére
Az Norby86 volt akinek nem ment a V4A. A mod pedig elso build, igazabol a v4a csak mas neven, egyelore annyi plusz hogy megy A11-en is mert alapbol tartalmazza azt ami megoldast XDA-n linkeltem. A keszitoje ugyanaz a WST aki a QuickPic-et is csinalja (marmint miutan a Cheetah dobta) es telegramon fent van a @WSTprojects csatornan.
-
i3odnar
tag
válasz zsola400 #5433 üzenetére
Ha valakinek nem működne a Telenor-os adatkártyája, arra is jó tanács ez!
" Átírtam az APN-t "net"-re viszont ez nem volt elég, a Hozzáférési pont protokollja beállítást IPv6-ról át kellett állítanom IPv4-re. "Adatkártyánál Xiaomi Aktiválást valahogy meg lehet oldani? Vagy ha ez nem lehetséges, akkor teljesen kikapcsolni, hogy ne is próbálkozzon aktiválni?
[ Szerkesztve ]
-
i3odnar
tag
válasz zsola400 #5377 üzenetére
Időközben kíváncsiságból felraktam a Xiaomi.eu WEEKLY 21.2.3-t, mérföldekkel jobb a helyzet ezen, mint a Xiaomi.eu Stable 12.0.2.0.QFCCNXM -en. Szóval, ha valaki először próbálja ki a Xiaomi.eu-t, nyugodt szívvel ajánlom a dev. vonalat belőle. Az általam kipróbált WEEKLY-n sokkal kevesebb a vegyesvágott szöveg, szépen működnek a Super Live Wallpaper-ek (Earth, Mars, stb.), döccenőmentesnek érződik a rendszer Android 11 alatt. Ja és telepítés után, mindenféle Magisk-os varázslat nélkül működik rajta az OTP SmartBank és a Mekis app is. (Ugye a mekis app jó referencia szokott lenni .)
Viszont felmerült egy újabb kérdés bennem, a Google appokkal kapcsolatban. Ha szeretnék pl. egy GMail-t, ami megfelelően működik, elég csak telepíteni az áruházból és nincs további teendő vele, esetleg kell valami plusz beállítást elvégezni rajta (MIUI kanossza) vagy fel kell rá húzni valamilyen GApps-ot, hogy minden frankó legyen?
-
i3odnar
tag
válasz zsola400 #5375 üzenetére
Értem. Akkor Android 10-ig még jók a brigudav féle változatok, Android 11-hez pedig már legalább a 3.5-ös TWRP kell, viszont abból jelenleg nincs külön Mi 9 Lite-ra optimalizált változat, csak a hivatalos. Ha jól értelmezem.
Korábban írtad, hogy MiuiMix dev.-et használsz, abban mennyire vegyesvágott a magyar kezelőfelület? Csak mert a Xiaomi.eu Stable 12.0.2.0.QFCCNXM ROM-ban csalódtam ezzel kapcsolatban, mert még olyan alkalmazások is angolul vannak benne, aminek az EEA ROM-on volt magyar megfelelője (igaz még MIUI 11-et használtam, bár a rendszeralkalmazások frissek voltak). Témák alkalmazásban még kínai írásjelek is vannak.
Sőt engedélykérések során is sokszor belefutottam félig angol felugró ablakokba.
Aki Xiaomi.eu dev. ROM-ot használ, ott is ez a helyzet a magyar nyelvvel?
-
Norby86
őstag
válasz zsola400 #5317 üzenetére
Igen, azt is úgy tettem fel, erre figyeltem mert irták itt már. A super wallpapert kikapcsoltam, de továbbra is érezhetően laggol program megnyitásnál néha akkor is ha lehúzom az értesítési sávot szaggatottan nyílik le. Nem durván szaggat de kicsit darabos. Még egy dalvik cache és cache törlést megpróbálok hátha. Ennél már nekem sincs fagyás, csak az előzőnél volt amit írtam.
-Norbi-
-
ktommy91
addikt
válasz zsola400 #5292 üzenetére
Már egy ideje csak használom a telóm. A masik is vagy 3 hónapig volt fent. Itt nem kell kcal, van sRGB meg DCI-P3 is, sound control sem hiányzik és néhány beállítással hasít a stock kernel is. Persze lehetne jobb is, de nem éri meg a rengeteg beleölt időt.
[ Szerkesztve ]
Nincs kerítés.
-
Norby86
őstag
válasz zsola400 #5176 üzenetére
Tegnap feltettem a legfrissebb eu fejlesztői romot. Míg eddig a legutolsó MIUI 11-es eu stable romon ment az általad leírt módszerrel, itt sajnos már ezen a romon nem megy. Magisk hide Prop Config letöltve, bekapcsolva. Mit állítsak be hogy jó legyen? Csak a "basicIntegrity" teszten megy át, a "ctsProfile" teszten már nem. "evalType" HARDWARE.
Eddig banki appot nem használtam a telefonon, bár lehet erre idővel sor kerül, akkor viszont előny lenne ha ilyen problémák nem jelentkeznének.
-Norbi-
-
pvt.peter
őstag
válasz zsola400 #5159 üzenetére
Oks, köszi a választ.
Azért is kérdeztem mert láttam róla egy videót Youtube -on, ahol a srác unlockolás után telepít TWRP -t majd Magiskot.
Viszont vannak olyan kommentek amik azt mondják, hogy wipe nélkül bootloopba kerül a telefon...
A wipe -ot szeretném elkerülni, elég sok beállítás, program van már a telón, "értelmesen", értsd egy kattintásos módszerrel le sem tudnám menteni, illetve visszaállítani.Ez egy .50-es rombolópuska, elég szép visszarúgással.
-
-
zsola400
aktív tag
-
ktommy91
addikt
válasz zsola400 #4688 üzenetére
Ez a lista több sebből vérzik. Mi Mix 3 5G és MIx alpha tuti hogy nem EOL, CC9e sem esélyes hogy nem kap frissítést az egy generációval a sdm710 előtti vassal... Persze remélem én is, hogy kapunk android 11-es, bár igazából mióta leálltam a babrálással és xiaomi-eu-t használok egy kis kernel tuning-gal tök jól elvagyok ezzel a telóval. Felőlem oreo is lehetne rajta, ha így működne.
Nincs kerítés.
-
szpali
addikt
válasz zsola400 #4615 üzenetére
Hülye kérdés, de hogy is lehet előcsalni a frissítés helyi fájlból menüt?Megtaláltam, sokat kellett tappolni a miui frissítés képernyőn
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Bertone Cabrio Z18XE
-
Norby86
őstag
válasz zsola400 #4612 üzenetére
Köszi! Régen én is használtam az AdAway-t, de tudtommal az is csak egy host file-t tölt be az általam említett mappába. Vagy azóta már fejlődött? Bár ha nincs reklám akkor kipróbálom ujra ezt a programot.
Az oldalról melyik packot érdemes letölteni? Ahogy látom van itt minden[ Szerkesztve ]
-Norbi-
-
viztelen
tag
válasz zsola400 #4344 üzenetére
Szerintem valami összekeveredett, én nem akarok váltani, csak azt szeretném, hogy működjön, ez kb 95%osan sikerült a banki alkalmazásokkal, a McDonalds app meg majdegyszer.
Korábban azt olvastam, hogy a heti dev a leghatékonyabb, ezért azt tettem fel alapból.Közben megnéztem, hogy a V11.0.3.0.QFCEUXM az a MIUI 11-es stable, szóval ezt nem telepítem rá
szerk: én olvastam félre , elnézést kérek
Asszem megyek aludni, mielőtt téglásítok.[ Szerkesztve ]
-
viztelen
tag
válasz zsola400 #4337 üzenetére
@qge, @rellif, @zsola400 köszönöm szépen a segedelmet, a banki appokat sikerült életre lehelni
Az eszköz továbbra sem tanusított, ill. a Magisk SafetyNet Check azt mondja, hogy a ctsProfile: false, de ez egyedül a McDonalds app-ot zavarja, minden más működik
Magisk Hide bekapcsolva, Magisk Hide modullal elrejtettem a dolgokat.
Ennyi. Nem mekizünk
-
viztelen
tag
válasz zsola400 #4325 üzenetére
@rellif:
Felhívjuk figyelmét, hogy készülékének operációs rendszere módosított.
Biztonsági okokból a regisztráció ezzel az eszközzel jelenleg nem engedélyezett.@zsola400:
A Magisk-ot hol találom? Gyors google kereséssel annyit találtam ,hogy a Magisk-on belül kéne a Hide Magisk-ot aktiválni, de nem találom
Play áruházban a Play Protect tanusítvány azt írja , hogy 'Nem találtunk problémát'
A nyitott BL a sima xiaomi.eu rom-mal nem volt probléma, ott simán mentek az alkalmazások (elvileg. Gyakorlatilag volt ami lefagyott, ha lezártam a képernyőt, de legalább futott...) -
darthsmoke
Korrektor
válasz zsola400 #3958 üzenetére
Azért, mert megválnék a készüléktől, és a leendő vevőm szeretné zárva, hogy ne legyen gond a garival.
Akkor MiFlash-sel fel tudom rakni pl. ezt?pyxis_global_images_V11.0.1.0.QFCMIXM_20200309.0000.00_10.0_global_40cdbc7698.tgz
I believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger. (The Joker)
-
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 Pro 512gb, független, garanciális, hibátlan, 86% akku
- Samsung Galaxy Note10+ 12/256GB Karcmentes, gyönyörű állapot!
- Samsung Galaxy A54 5G 2025.07.28. garanciális
- Apple iPhone 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titánium ! 3ÉV Media Markt GARANCiA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest