- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
-
Mobilarena
Xiaomi MI9 (CEPHEUS)
=================================================================
KÉRLEK OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, MIELŐTT KÉRDEZNÉL!!!
=================================================================
Mindenekelőtt szeretném közölni, hogy az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb) ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való amik, nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HawerKing
őstag
Az enyém is mostmár mindenkép cserét kíván, nem azért mert nem szeretem ( amire telót használok még ennyi év után is tökéletes) hanem azért mert leejtettem betonra s hajszál repedések lettek igy meg már nem akarom tartani. S20 Ultrát veszek.
-
HawerKing
őstag
Hello, ha kikapcsolom pl a mobilnetet vagy a Bluetooth ot akkor valami szinte azonnal visszakapcsolja. Hol lehet megnézni mi kapcsolja vissza magától?
-
HawerKing
őstag
Siemens A40 el kezdtem a telekomunikációt.... Azóta már sok viz lefolyt a Szamoson és rengeteg telefonom volt. De! Sose használtam a hivás rögzítés funkciót (már amiben volt)
Mondja meg már az aki használja minek felvenni? Vissza szoktátok halgatni??? Nem értem miért olyan fontos dolog -
HawerKing
őstag
Az enyém már 3éves elmult
fólia sose volt a kijelzőn s mégis szinte újszerü pedig kap eleget, főleg port. Volt nyüstölve eleget , sokszor hetekig farmoltam az autómatikus klikkelővel egy egy játékban, mégsincs sehol beégve az amoled panel. Aksi is még gyári s még mindig türhetően bírja. A szoft szerintem még ha nemis a legújabb de nagyon stabil hiba mentes. Egy szó mint száz queva jól bevált nekem ez a kis teló
szerintem még az idén el leszek vele.
-
HawerKing
őstag
válasz
Black&White #11133 üzenetére
Hivatalosan mikor lesz?
-
HawerKing
őstag
Szerusztok , a Miui Global stable bol a 12.5.1.0 az utcsó hivatalos frissites MI9 re? Mar hónapok óta nem jön semmi frissités... Nem gond ez csak kérdem
-
HawerKing
őstag
Na mikor jön már valami ábdét erre a kis telefonra
már kezd idegesiteni hogy tökéletes a gyári Global 12.5.1 s hiányzik valami újdonság
-
HawerKing
őstag
Kíváncsi leszek
-
HawerKing
őstag
Az én kis Mi9 em is lassan 2éves lesz és még mindig qrva "fasza" jó
Bővebben:
-első amoledes telóm ami még sehol nincs beégve pedig mindig maxon szeretem a fényerőt tartani
-sose volt védő fólia a kijelzőn s mégis néhány hajszál karctól eltekintve makulátlan , tok sincs rajta s a hátulja is kb 9/10 pedig esett már le párszor s nem vagyok irodistapár "szép" munkahelyet megjárt velem
-első telóm amin sose éreztem késztetést a gyári rom cseréjére vagy valami mókolásra, hetekig még csak ujra sem kell inditanom, nem fagyik vagy indul ujra
-ennyi idő elteltével is elégedett vagyok az aksi üzemidővel (S9 esem ujonnan nem birta eddig mint a 2éves Mi9 em)
-frissitéseket is kapott elég szépen
-kamera is jó
Na szóval mint ahogy legfelül irtam még mindig "fasza" kis teló -
HawerKing
őstag
Én még ribolom pár hónapot a kis mi 9et ( bár fene tudja semmi baja nincs és még jól is néz ki) aztán hátha karácsonyra lesz valami snapi 870es 120hz amoledes , 8giga ramos valami olyan 100 k
környékén, mert ha lenne biztos nemis gondolkodnék a mi 9 lecserélésén... Már mióta megjelent poco f3 az nagyon bejönne utódnak de mondom max olyan 90-100k környékén a 8-128gb os verziója
pénzt már alig kapnék mi9 ért s sajnálnám is eladni
-
HawerKing
őstag
Csá skacok. Mióta kijött a Miui Global 12.5.1 Stabil a mi9 re azóta egy frissités sem jött hozzá.... Nektek sem? A biztonsági frissités is májusi.....
Na mind 1 csak kérdem, azt sem bánom ha igy hal meg mert abszolut fasza minden rajta. -
HawerKing
őstag
Hát haljátok igen szivós a kisöreg MI 9, már lassan több mint 1 éve tok és fólia nélkül használom de még mindig szinte tökéletesen szép
pedig nemigazán vigyázok rá (na jó kulcs mellé nem pakolom vagy nem ejtem le betonra) Komolyan mondom sajnálom lecserélni
miui 12.5 el tökéletes mindenre. Ha cserélném csakis valami csucs telóra cserélném de vesszek meg ha adnék több mint 150ezret ki csak azért mert ujabbak mint mi 9
na értitek .... jó lenne egy idei csucs , sumán odaadnám érte mi9et de na
kegyetlenül elszáltak az árak s igy abszolut minden amellett szól hogy ha birja legalabb még 1évig mi9 marad
-
HawerKing
őstag
Vajon lesz miui 13 a mi 9 re?
-
HawerKing
őstag
Azt kell hogy mondjam szinte tökéletes lett a miui 12.5 Global stabil, tobb mint egy eve hasznalom mi9 et de most ezzel lett a legjobb. Nagyon ragaszkodom mindig a gyari dolgokhoz mint megjelenes mint appok (mar amit hasznalok) ezert is nemszivesen telepitettem launchert, mostmár tokeletesen testreszabhato lett a miui felulet azzal hogy a szutyok gyari rohadt appokat kitudom kapcsolni a menubol, lett par meg szuperebb elo hatter, sok mas elteres nincs a 12.0 hoz kepest, valoszinu hogy miui 13 mar nem lesz :( ha igy halna meg ezzel a miui 12.5 el akkor is le a kalappal . En mig szet nem robban nem cserelem le
-
HawerKing
őstag
Mikor a dögbe jön már ki a 12.5 a Globalra?
-
HawerKing
őstag
válasz
Black&White #10468 üzenetére
Fou miko?
-
HawerKing
őstag
válasz
Criminal017 #10380 üzenetére
Miota megvan sose hasznaltam nincs is olyan toltom. De valoban ez sokaknak fontos
-
HawerKing
őstag
Pár napja nemhagy nyugodni a gondolat....
Nagyon elégedett vagyok a MI 9el, főleg hogy mikor vettem ujonnan akkor évben csucs hardwert kaptam olcsón, s az idő elteltével a csúcs telók már nem olcsók s ezért is halasztgatom a kis mi9 lecserélését, nem mondom már vágyom egy 120herces kijelzőre, legalább 8giga ramra s persze mi9es snapijától erősebbre... Most hogy megjelent a Poco f3 minden megvan benne ami nekem kell hogy uj szintre lepjek mi9utan, az ára is nagyon rendben van s már közel vagyok hogy lecseréljem a jó öreg mi9et egy poco f3 8/256 ra.... Kamera nemizgat azt a reszt egyik tesztben sem olvastam ... Mi9en is ha 3x hasznaltam eddig. Kivancsi vagyok ti mit szoltok ???? -
HawerKing
őstag
Dikk garanci
talán hamarabb elszórom mint a teló dobozát xd
-
HawerKing
őstag
Srácok aki régóta Mi9 tulaj , gondolkodik rajta hogy lecseréli ? S ha igen milyenre? Néha unom de nemtudom elképzelni hogy mire cseréljem le, régóta megvan s végülis mindenre tökéletes amire használok egy okos telót. Annó mégis csak csúcs kategóriába tartozott , de a mostani csúcs kat telókért már nem adnék ki annyi pénzt amibe kerülnek, s engem zavarna ha vennék is ujat ami nem csucs
na ertitek
-
HawerKing
őstag
Srácok gyári miui launchert hasznalok s miui 12.0.5 global semmi kutyulás nincs , se root se semmi. Hun a guttába lehet eltávolitani vagy kikapcsoolni a gyari miui sallang appokat? Vagy legalább eltüntetni a rákba
-
HawerKing
őstag
Android 12 lesz mi9re?
-
HawerKing
őstag
Szasztok.... Mi9 re van olyan rom ami nem miui? Pl valami gyári google?
-
HawerKing
őstag
Naa sracok, jol mondtatok ill gondoltam... rohadt wifim miatt szopatott... szereztem teloba egy mobilnetes kartyat s igy mar helyrejott hogy a dog egye meg
-
HawerKing
őstag
Sracok nekem tudna e segiteni valaki a lentebb irottra?
Hiaba beirom a mi accountom jelszavat nem csatlakozik a szerverre s tovabra is zarolva marad a telefon, wifimmel lehet a baj mert bongeszobol sem erem el az id.mi.com ot.....
-
HawerKing
őstag
Sziasztok gyari miui global 12 stabilt hasznalok, par napja mar nem mukodik a xiaomi gyari app frissites keresom es a miui frissites keresom sem, mindig olyat ir ki hogy nemtud csatlakozni a szerverre, akartam telefon szamot modositani a tarsitott xiaomi accomban de ott is azt irta hogy nemtud csatlakozni. Felidegeltem magam s akartam gyari beallitas visszaallitast adni a telefonnak de kerte a xiaomi accom jelszavat, hiaba beirtam nem mukodott mert itt is azzal basztatott hogy nemtud a szerverre csatlakozni. Rak megette
kikapcsoltam a telefont s hangero fel plusz bekapcs gombal a gyari recoverybol adtam wipe all datata, most meg bekapcsolasnal irja hogy levan zarva a telefon es irjam be a xiaomi accom kodjat, hiaba beirom megin basztat hogy nemtud csatlakozni a szerverre. Mi a guttat csinaljak? Most neyzem laptoprol account.xiaomi.com sem jon be... wifimet tilthattak le????
-
HawerKing
őstag
válasz
Roland0224 #10149 üzenetére
-
HawerKing
őstag
Pfff
szakadok rajtatok mikor irjátok itt nyakra főre a sok idegesitő durva hibákat a szar szutyok romok miatt
Használjátok ti is a Miui Global 12.0.5 Stabilt, ebben minden frankó ! Mi a guttának is kell más rom
-
HawerKing
őstag
válasz
#56816198 #10109 üzenetére
Kapja az egy guttát... Bele kellesz törődni lassan , hogy oregszik a mi 9 . De had oregedjen attól még frankó kis teló s a legfrankóbb a miui global 12.0.4 ezzel nyugodtan meghalhat ha a xiaomi ugy dont hogy nem fog ujabbat kapni. Olvasva a hszeket a tobbi mind szutyok hiaba ujabb miuis , global stable a legjobb a mindennapokra
-
HawerKing
őstag
válasz
zolee-coul #10088 üzenetére
Nálam minden telefon ezt csinálja az utóbbi pár évben....
-
HawerKing
őstag
A gyari miui launcher is jo lenne ha el lehetne benne tuntetni az amugy nrm torolheto de idegesitoen feledleges sallang appokat... Szegyen higy ezt nem birtak a fejlesztok még beletalicskázni....
-
HawerKing
őstag
A baloldali csóró gombot használja valaki? Elég puritán a testreszabhatósága.....
-
HawerKing
őstag
Gondolom szólok
ma kijött a MIUI Global 12.0.4 Stabil .... Januári bizzonsági frissitésen kivül semmi változást nem ir
-
HawerKing
őstag
Szerintetek lesz e hivatalos android 11 frissités mi9 re? Ha igen kb mikor?
-
HawerKing
őstag
Kezd mostmár idegesiteni, hogy Miui global stabilra jon legkesobb frissites.... Meg mindig a 12.0.2 van... Holott ha jol tudom mar par honapja van 12.0.3 ... Sot mar 12.0.4 et is mintha lattam volna hogy irta valaki.. Mikor a guttába jön ez Global Stabilra??
-
HawerKing
őstag
Jó ideje megvan mi9 de még csak most vettem észre hogy 3 kamera is van a hátlapon
viccet félre téve én keveset használom a kamerát. Azt akarom kérdezni hogy honnan tudom mikor melyik kamera képét látom a kijelzőn ha elinditom kamera appot? Illetve hogy tudok váltani a kamerák között ??
-
HawerKing
őstag
Valaki használja az Alkalmazáslistát (App drawer) a kezdőképernyős elrendezés helyett? Nekem bejön hogy csak felhuzom s máris ott a menü, de nagyon buta sajnos
nemtudok rájönni hogyan tüntessem el a nem használt appokat, vagy legalább mappát lehetne csinálni
Valaki tud megoldást? -
HawerKing
őstag
Mondja mar meg valaki mi a gutta ertelme van allandoan ezeknek a kernel cserek nek?
Miben jobb ez a candy kernel amit oly sokszor irtok mint a gyari kernel? -
HawerKing
őstag
Na most kaptam meg Global Stabilra a 12.0.2 őt
-
HawerKing
őstag
válasz
Sweet Lou 6 #9067 üzenetére
nekem meg nem jelzett
-
HawerKing
őstag
Milyen újdonságokat tartalmaz a 12.0.3 a 12.0.1 hez képest? Idelye lenne már hogy megkapjuk Globál ra
-
HawerKing
őstag
Sracok ti hol a menydorgos menykobe nezitek mindig ezeket az uj frissiteseket? Figyelgetem miket irtok de mar fusztral hogy "kijott ez az uj kijott az az uj stb"
S a masik meg az hogy hogy a brandba lehet az hogy eu stable mar 12.0.3 mikor a global meg csak 12.0.1 ,,,,,??? nem a Global kellene hamarabb frissuljon ? -
HawerKing
őstag
Valaki hasznal Miui Global 12.0.1 Stabil verziot? Nekem meg mindig nem jelez frissitest hogy megkapjam a 12.0.3 at de meg Augusztusi biztonsagi frissites sincs
-
HawerKing
őstag
Srácok nekem mióta miui 11 en felajánlotta a teló hogy megjött a miui 12 frissités amit fel is raktam (Miui Global 12.0.1 Stabil) azóta egy frissités sem jött
ez normális ? Csak a juliusi google biztonsági frissités jött, nincs ujabb frissités miui hoz???
-
HawerKing
őstag
Miui Global12.0.1 Stabilhoz jött e már valakinek frissités?? Nekem mióta megjelent s felraktam Miui11 ről azóta még 1x se kepott miui frisditést (csak google juliusi hibajavitas volt)
-
HawerKing
őstag
Nekem tökéletes Miui Global 12.0.1 Stable. Minden zsir kiraly
-
HawerKing
őstag
Van valaki aki gyári stock android romot ( ha van egyáltalán ilyen a mi9 re) használ???
-
HawerKing
őstag
Na jó ember
nekem magyarázzátok a Chromot... Én csak azt használtam évekig, MI böngészőt kb 2hete használom mióta megvan mi9 ... Én ugy tapasztalom hogy mi böngésző fényévekkel fejlettebb mint a chrome ....
-
HawerKing
őstag
Mizu srácok nagy a csend
Miui 12 global stable kretén jónekem az ég világon semmi hiba nincs benne + jó üzemidő....
Mi Böngésző brutál okos, blokkolja a reklámokat + van benne beépitett videó letöltő.Még 2 apróság kellene s tökéletes lenne: 1-Baloldali gombra jó lenne tetszés szerinti appot berakni. 2-Felhuzható alkalmazás menübe jó lenne mappa létrehozás.
-
HawerKing
őstag
válasz
dilajoska1 #8509 üzenetére
Hát igen... De nekem 4g wifi, gps , bluetooth, auto szinkronizálás mind bevan non stop kapcsolva
-
HawerKing
őstag
Omg
először mióta a seggemen juk van és androidos telót használok elértem az 5óra + kijelző időt , beszarás s még mindig 22% on van az aksim
-
HawerKing
őstag
Én mondom nektek ég és s föld a külömbség miui11 es 12 kozt, sokkal gyorsabb , szebb, stabilabb a 12, egy bugot se tudok mondani.... Pedig én aztán minden szart kiszurok....
11ben is jó sok volt... Remélem nem lesz 12ben egysem. Nekem jelez gmail, appok is rohadt gyorsan nyilnak s nagyon vagesz az animacio, szabad ramom is tobb van alapbol, aksi eddig jobbnak tunik, de ezt csak nap vegen tudom meg biztosan....
Aki mar hasznalja 12ot az nem vette eszre mintha meg hangosabbsn szolana a zene max hangeron??? En ugy hallom -
HawerKing
őstag
válasz
Banderasz74 #8486 üzenetére
Már már ott tartok lasan mint pcn
hogy belakjak androidon egy komolyabb telót több óra kell, főleg hogy nemjár bele memória kártya s mindent vissza kell másoljak.. Eddig miui12 gyorsabbnak tunik mint 11volt, mondhatom sokkal szebb is, nekem nagyon bejonnek animaciok, az ertesiteseket a nocs baloldalarol mig a kapcsolokat a jobbrol lehet lehuzni nekem ezis bejon, hihetetlen de eddig egy buggal sem talalkoztam "még" hoppá gyorsan szerkesztem... Az ertesitesi sav lehuzasa a Beallitasok Megjelenes Iranyitokozpont es ertesitesi savbsn szerkesztheto.... Itt kilehet kapcsolni az Uj ertesi kozpontot s igy ujra a regi lesz, viszont ha a regit hasznaljuk egybol 300_400mb al tobb ram szabadul fel... Nem kell igy az uj
-
HawerKing
őstag
válasz
Banderasz74 #8480 üzenetére
Uuuu
megjött :) feltolom miui 11 tol csak jobb lehet
ha fenn van adok gyari visszaalitast rendszernek aztan belakom tisztan miui12ot
-
HawerKing
őstag
Nekem MIUI Global 11.0.6 Stabil van de nem jelez miui 12 frissitest
-
HawerKing
őstag
Aki esetleg kiváncsi a MIUI 12 re és még nemlátta itt egy jó magyar bemutató.
[link] -
HawerKing
őstag
Na mostmár csak arra kellene egy megoldás hogy a böngészőből tudjak képeket tallózni a galériámból a feltöltéshez (pl ide a fórumra) A google chrome lefagy mikor a tallózásra nyomok a gyári böngésző pedig a kamerát inditja el a galéria helyett. Ti hogy csináljátok?
-
HawerKing
őstag
naaaa. Azt mondjátok már meg légyszi hogy csináljam hogy müködjön
-
HawerKing
őstag
válasz
adamfriday #8207 üzenetére
Hát én galaxy S9et használtam ezelőtt szon hivás közben is müködött a mobilnet.... Ezrn a szaron nem müködik... Percen a földhöz vágom, sok androidos trlóm volt de eddig ilyet még nemb..tam
ha pl belemerulok az ugatasba s dumàlok 1 órát skkor puff az online elérhetőségrm közbe halott?? Wtf van
-
HawerKing
őstag
Na azt mondjátok meg nekrm , hogy ha telefonálok akkor miért nincs mobil internet közben?????
-
HawerKing
őstag
Nekem miui global 11.0.6 stabil van, erre mikor lesz uj frissites?
-
HawerKing
őstag
Sziasztok Miui 11 en mostanába elég sütjen megzakkan a teló bejövő hivások esetén, elkezd frlugrálni fojamatosan a kereső és nrm lehet felvenni a hivást! Random csinálja 10bejövő ből talán 2x random.... Mit lehet csinálni?
-
HawerKing
őstag
Srácok a kameraban hol tudom beállitani a kép és a videó méretét????
-
HawerKing
őstag
Jó kis telo... Nektek is kifagy a google chrome mikor pl ide forumra akartok egy kepet feltolteni s ranyomtok a kep tallozasara? Belep galeriaba de nem jelennek meg a kepek s lefagy.. probaltam miui bongeszobol ott meg galeria helyett kamerat nyissa meg...
nemtudok kepet feltolteni ma fórumok kra mi9el
-
HawerKing
őstag
Am wtf van.... Ha lefutattam egy karbantartot vagy csak egyszerűen egy tarhely tisztitot futatatok a végén mindig felugrik egy reklam... Ez normalis???
-
HawerKing
őstag
Hello, van lehetoseg rootolas nelkul gyari appok pl miu bongeszo vagy Chrome eltavolitasra? A letiltas menu inaktiv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb.), ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való, amik nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- SUSE Linux
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- E-roller topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest