- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
-
Mobilarena
Xiaomi MI9 (CEPHEUS)
=================================================================
KÉRLEK OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, MIELŐTT KÉRDEZNÉL!!!
=================================================================
Mindenekelőtt szeretném közölni, hogy az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb) ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való amik, nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyesz.
őstag
Én történetesen három és fél éve használom. Minden nap töltöm, de még bírja az eredeti akku
Gyári szoftverrel használom (Global 12.5.2.0 RFAEUXM). Kis híján lecseréltem egy Mi 12-re, de egyelőre elálltam ettől. Szeretem a vezeték nélküli tölthetőséget, plusz fontos az "alanyi jogon" járó hívásrögzítés.
-
Sanyesz.
őstag
válasz
Black&White #11055 üzenetére
Jogos, teljesen kiment a fejemből.
... és ez a frissítés már tetszik neki, legalábbis elindult a folyamat.Fel is ment
-
Sanyesz.
őstag
Sziasztok! Pár hete tűnt fel, hogy bejövő hívásnál egy másodpercre megjelenik a szokványos hívásképernyő, aztán visszaáll zárképernyőre. Azaz fel kell oldani a készüléket, hogy fel tudjam venni. Csak a bal felső sarokban mutatkozik a zöld értesítő jel, hogy hívás van. Ennek mi lehet az oka.
Próbáltam be/kikapcsolt AOD-vel, nincs jelentősége.
Gyári globál 12.0.4.0, majd 12.0.5.0 (QFAEUXM) ROM. -
Sanyesz.
őstag
Hm... A céges levelezésem nem működik a MIUI 11-en
Folyton leáll az Email+ kliens. Kell itt valami eddig nem létező speciális engedélyt megadni?
-
Sanyesz.
őstag
Felment a MIUI 11. Milyen meglepő, megszólalásig hasonlít a Mi 9T-re.
Ugyanúgy eltűnt kettős 4G módnál a másik SIM-en a "4G" indikátor. -
Sanyesz.
őstag
válasz
Black&White #3579 üzenetére
Maradok a horizontal-nál.
-
Sanyesz.
őstag
válasz
Bigemperor #2426 üzenetére
A Baseus eleve írja, hogy Qi töltője a Xiaomi-kat 5W-tal, az iPhone-t 7.5W-tal tudja tölteni, de pl. Samsungot 10W-tal is.
Az is elképzelhető, hogy a Baseus töltőfej sem teljesen kompatibilis a Xiaomi pad-dal, de emiatt nem veszek másikat. -
Sanyesz.
őstag
válasz
Bigemperor #2422 üzenetére
Turbó töltést ír, amikor elindul a töltés.
Korábban már többen az Ampere appal néztük, mekkora teljesítménnyel tölt, de az lehet, hogy még ebben a topikban volt. -
Sanyesz.
őstag
válasz
Bigemperor #2419 üzenetére
-
Sanyesz.
őstag
-
Sanyesz.
őstag
-
Sanyesz.
őstag
válasz
Black&White #1725 üzenetére
Miért kellene utána néznem, ha nekem nincs ezzel bajom?
-
Sanyesz.
őstag
válasz
Black&White #1723 üzenetére
Ezzel a problémával még nem találkoztam, pedig más készülékeken is használtam ilyen tokot (és MOFI-t is, ami hasonló).
-
Sanyesz.
őstag
válasz
Black&White #1720 üzenetére
Mi az a "powergomb fölötti pöcök"?
-
Sanyesz.
őstag
válasz
Luck Dragon #1535 üzenetére
Többen nagyon rá vannak kattanva a kamerára. Nekem semmi bajom sem a kamerával, sem a készülékkel.
Fényképezni meglepő módon leginkább fényképezőgéppel szoktam. -
Sanyesz.
őstag
válasz
pusi1981 #1438 üzenetére
Gondolom, csak annál SIM-nél ajánlja fel, ami dedikáltan mobilnet (adatforgalom). Próbáld átállítani a DIGI-s SIM-re az adatforgalmat. Utána kell tudni szerkeszteni az APN-t.
Egyidőben csak az egyik SIM-en megy az adatforgalom, a másikon max. VoLTE esetében, ha az is netképes. -
Sanyesz.
őstag
válasz
racskobalazs #1410 üzenetére
De egyébként újabban nem az LTE/UMTS auto, hanem az LTE/WCDMA beállítást javasolják.
-
Sanyesz.
őstag
válasz
Banderasz74 #1333 üzenetére
2019.06.01.
10.2.28A Mi 9T is ugyanezen dátumú.
-
Sanyesz.
őstag
válasz
racskobalazs #1331 üzenetére
Sosem használtam az FB appot, le is töröltem.
-
Sanyesz.
őstag
Ez az "agresszív" akkuzabáló Facebook Services-t hogyan kell tiltani vagy törölni?
-
Sanyesz.
őstag
Hmm... Július 11-én rendeltem a Mi9 T-t GB-ről és még nem ért el a DPD-hez.
-
Sanyesz.
őstag
-
Sanyesz.
őstag
válasz
Sordoran #918 üzenetére
Gondolom van egy elvárt minimális töltő áram. Ha ezt nem éri el töltő, akkor a töltés vezérlés nem tudja értelmezni, mi történik.
Nálam nem csinált ilyet a Baseusnál. Ha csak 5W-tal is, de töltötte. Most már Mi-t használok egy Baseus QC4 fejjel, szintén Baseus TypeC-TypeC kábellel. -
Sanyesz.
őstag
Az normális, hogy képernyőzárnál feloldás nélkül le tudom nyitni a kapcsolótáblát és kapcsolgathatok wifit, bt-t stb?
-
Sanyesz.
őstag
válasz
the radish #609 üzenetére
Akkor most szokjak le a Lidl-ről és vásároljak máshol, mert itt nem műxik az NFC-s fizetés?!
-
-
Sanyesz.
őstag
válasz
enginev3.0 #532 üzenetére
-
Sanyesz.
őstag
Egy 6/64-es Mi9T 290 USD (kb. 85.000 HUF)
Nejemnek gondolnám... -
Sanyesz.
őstag
Ma tettem kísérletet az NFC-s fizetésre. Kísérlet is maradt...
Ugyan nem vagyok OTP-s, de egy Mastercard kártyát regisztráltam érintős fizetésre a Simple-be. Próbaként 10.000 Ft-ot töltöttem fel. NFC aktív, HCE pénztárca beállítva, érintéssel való fizetés: Simple.
Ennek ellenére meg sem nyekkent. Ha jól értem, elég feloldani a készüléket a kasszánál és 2 percig aktív a fizetési lehetőség?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb.), ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való, amik nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
- PICO PSU kérdések
- Milyen videókártyát?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Autós topik
- OLED TV topic
- Valami baja van a tápomnak
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- Elektromos autók - motorok
- Léghűtés topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 16 Plus 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest