- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Digger
senior tag
válasz
Karavik
üzenetére
Némi kínlódás után sikerült feltenni az EUdev-et!
Nem tudom, hogy mi okozta a sorozatos problémákat!Szerintem mindent jól csináltam, de a tuch vagy működött vagy nem a TWRP alatt, ha meg ment és látszólag minden lefutott hibátlanul, akkor újraindulás után nem bootolt be. Bootlop volt és a TWRP-be nem, csak fastbootba volt hajlandó belépni. A leírásokban mindenütt az van, hogy az első boot sokáig tart, de az, hogy valójában meddig érdemes várni, arra vonatkozóan nincs támpont!
Hát én volt hogy vártam egy órát is, de csak homokozott és nem ment tovább!Az összefoglalóhoz képest én annyiban tértem el, hogy nem USB-n keresztül másoltam fel a ROM-ot egy PC-ről, hanem egy micro-USB-s penyára tettem, úgy mint ahogy azt Vanessa1 írta.
Én nagyon ritkán dugdosom PC-vel össze a telefont, mindig wifi-n keresztül másolok mindent és nem tűnt fel korábban, hogy háttértárként nem látja a telefont.Valószínűleg végül azért lett jó, mert kínomban a TWRP-ből leformáztam a partíciókat!
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Videó stream letöltése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Házimozi belépő szinten
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- IPhone 13 128GB
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Xioami Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 256GB kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Update 10.25. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481,96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Hát én volt hogy vártam egy órát is, de csak homokozott és nem ment tovább!