Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiT85
aktív tag
Sziasztok, a segítségeteket szeretném kérni!
Vettem a feleségemnek egy Mi8 SE-t, melyen a 9.5-ös Miui volt többek között magyar nyelvvel. Előző (Redmi 4X) telefonja firssült a Miui 10-re, mely nagyon tesztett neki is. Az új Mi 8 SE viszont nem dobta a frissítést, gondoltam feltesztek rá a xiaomi.eu-ról egy 10-es stable romot.
Twrp, minden megvolt, wipe, stb, betallóztam a zip-et, fel is ment a telepítés, viszont bootloop-os lett a telefon, 25 percig nem indult az új rendszer, utána feladtam.
Végső kétségbeesésemben feltettem a MiFlash-t, és azzal felraktam egy a xiaomifirmware.com-ról letöltött
(V.10 )fastboot romot, ami fel is ment, el is indult, viszont szép kínai az egész, és itt el is akadtam.Fogad egy ablak ahol van egy szép nagy lakat (meg sok kína írás), és két lehetőség közül lehet választani, az egyikbe lehet írni (csak nem tudom mit), a másik egy WIFI valami. Ha a WIFI-re megyek, akkor meg is találja a wifi jeleket, kiválasztom az otthonit, viszont amikor a kódot kéne írni, nem ugrik fel a billentyűzet...
Sajnos ennyi, még a pin-kódig sem jutok el...
Ha van valakinek tippje erre a helyzetre, azt nagyon szépen megköszönném!
Új hozzászólás Aktív témák
ma A középkategóriában magától értetődően szórja az ajánlott modelleket a Xiaomi, de vajon tud-e vonzó maradni a Mi 8 úgy, hogy a valódi kompaktságát elvesztette?
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Részletfizetés elérhető -noblechairs ICON Series Real Leather Gaming Chair - Midnight Blue/Graphite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest