- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Az Euronics is elkezd használt mobilokkal foglalkozni
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiT85
aktív tag
válasz
huliganboy #6136 üzenetére
Na sikerült, bent vagyok a twrp-ben.
Hogy a fenébe másolom be az eu-s zip-et?Itt már látom az internal storaget-t!Akkor innét már menni fog, mindenkinek köszönöm a a segítséget!!!
Azért még írok mikor fenn van az új rendszer. -
BandiT85
aktív tag
válasz
huliganboy #6128 üzenetére
Akkor próbáljak meg egy régebb (9.5-ös) fastboot romot?
Esteleg létezik olyan külső win-es program, amivel zipes nem fastboot romot fel tudok tenni? Bocs sok kérdésért, de kicsit kétségbe vagyok esve... -
BandiT85
aktív tag
válasz
huliganboy #6126 üzenetére
Az nem okoz gondot hogy ez SE, nem sima?
-
BandiT85
aktív tag
Sziasztok, a segítségeteket szeretném kérni!
Vettem a feleségemnek egy Mi8 SE-t, melyen a 9.5-ös Miui volt többek között magyar nyelvvel. Előző (Redmi 4X) telefonja firssült a Miui 10-re, mely nagyon tesztett neki is. Az új Mi 8 SE viszont nem dobta a frissítést, gondoltam feltesztek rá a xiaomi.eu-ról egy 10-es stable romot.
Twrp, minden megvolt, wipe, stb, betallóztam a zip-et, fel is ment a telepítés, viszont bootloop-os lett a telefon, 25 percig nem indult az új rendszer, utána feladtam.
Végső kétségbeesésemben feltettem a MiFlash-t, és azzal felraktam egy a xiaomifirmware.com-ról letöltött
(V.10 )fastboot romot, ami fel is ment, el is indult, viszont szép kínai az egész, és itt el is akadtam.Fogad egy ablak ahol van egy szép nagy lakat (meg sok kína írás), és két lehetőség közül lehet választani, az egyikbe lehet írni (csak nem tudom mit), a másik egy WIFI valami. Ha a WIFI-re megyek, akkor meg is találja a wifi jeleket, kiválasztom az otthonit, viszont amikor a kódot kéne írni, nem ugrik fel a billentyűzet...
Sajnos ennyi, még a pin-kódig sem jutok el...
Ha van valakinek tippje erre a helyzetre, azt nagyon szépen megköszönném!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged