-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
natë
nagyúr
A jack elhagyása szerintem nem hátrány, mivel van a telefonhoz átalakító (előbb-utóbb úgyis mindenhol elhagyják), az akku 5-6 órát tud nálam mobilneten, wifin többet is (ha jól tudom a 3400-as akku nem igazán számít kicsinek a flagshipeknél...). Amoled kijelző gyönyörű, a notch, úgy, hogy nem vagyok a pártján 2 nap alatt megszokható volt (a szélessége az infra kamera miatt indokolt). A kávákkal semmi gond nincs, ha jól emlékszem 87%-os a kijelző arány. Mi is a többi hátrány? Én gyakran cserélgetem a mobiljaimat (elég maximalista vagyok), de ennél a mobilnál érzem azt jóideje, hogy na így kell ezt.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 Fekete Benks Magnetic Armor Air Kevlar Case Metal Frame 600D (0067) tok
- iPhone 16 - 512GB, FEKETE, FÜGGETLEN, - 3 ÉV GARI + AJÁNDÉK
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független bontatlan minden szín! 1 év Apple jótállás
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 840 G8 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134 64Gb
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest