Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sayuar

senior tag

válasz w333 #4975 üzenetére

hááát...ha nem probléma, inkább a saját "megtapasztalást" választom, legyen az bármi is.
    Amúgy is nehéz nekem ilyen dolgokban döntenem, mivel jobb szeretem megfogdosni, és alapján választani, mint a száraz hw adat, vagy a fórum beírásokra hagyatkozva. Meg lehet engem érvekkel győzni, de valljuk be ez nem az volt: "minden másban sokkal rosszabb lesz az OPX !"

3G vs. 4G
    sajnálom, ha te csak a betöltési sebességben találsz különbséget, mivel a valóság ennél jóval több!
    Pl. volt egy telenor SIM-em. A telefon only 3G-re állítottam. Maximális térerő, NULLA adat jött le perceken keresztül. Ez a híres/hirhedt "telenor lélegző cella" :DDD
    Aztán 4G-n ugyanott hasított a net.

Fél éve még tescomobile (voda) ügyfélként csak a 3G-t használhattam: BP-en több helyen is (az egyik ilyen a KK körút) eldobta a hálózatot a telefon. 1270-en nem adtak magyarázatot. Aztán felhívtak a műszakisok, hogy ööööááááúúú....Ugyanaz a telefon, ugyanazzal a SIM-mel szolgáltatóváltás (voda rebranding) 4G-n szakadásmentesen műxik 3 hónapja.

Ne hidd, hogy itt most valamelyik telefon ellen, vagy mellett foglalok állást, csak annyiról van szó, hogy vannak prioritásaim, és ennek megfelően próbálok telefont választani. de sajnos nem sikerül....
    - max szélesség 66mm
    - IPS (nekem az amoled túlszaturált)
    - 3 GB RAM
    - snapdragon 6xx-8xx
    - B20
    - csúszásmentes hátlap (nem szeretem a tokokat)
    - dual SIM (ez kevésbé fontos)

Ezzel kilépek a fórumból, nehogy trollkodás vádja érjen.

• Sayuar

senior tag

válasz w333 #4929 üzenetére

Szia!

Visszaolvastam az utolsó 100 hszt-t, és az ár láttán egy pillanatra majdnem kísértésbe estem.....aztán a józan ész diadalmaskodott.
    Volt idő, amikor én is el voltam a 3G-n, de mióta van 4G, azóta ha lehet élek a lehetőséggel: használom.
    Szerintem 3G-s telefont venni 2016-ban visszalépés, és ha pl. el akarnám adni 1év múlva nem találnék rá vevőt.
    Igaz, Budapesten lakom, de nekem nagyon fontos a B20 LTE, mivel vodás vagyok.
    A fenti indok miatt szerintem megéri + 15.000 Ft-ot ez [link]

Új hozzászólás Aktív témák