Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Sony Xperia XZ1 Compact - izomkocka
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Xiaomi MI-3 téma összefoglaló
ANDROID 6.0 MARSHMALLOW FRISSÍTÉS
Olvasd el, mielőtt nekikezdenél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4tch
veterán
válasz
WOT-H-A-C #29107 üzenetére
A problémádra sajnos nem tudom a megoldást, mindenesetre mikor nemrég digojr javította az én telefonomat, mesélt a hulladék minőségű, aliexpressről rendelt utángyártott alkatrészek jótékony hatásáról. Nincs térerőd? Rossz USB aljzatot vettél. Nincs a gomboknak megfelelő háttérvilágítása? Mellényúltál a kijelzővel. Erre a kettőre emlékszem, nyilván a lista ennél jóval hosszabb. Ha biztosra akarnék menni, digojr-hez fordulnék.
-
kelzsoca
félisten
válasz
WOT-H-A-C #3869 üzenetére
A morelocale nem fordít semmit sem, ha a szoftver tartalmazza a magyar nyelvet (tehát forrásból fordításnál a magyar nyelv is belekerül) akkor azt tudod előhozni vele, ha a beállításoknál nem elérhető a listában, illetve azon utólag telepített alkalmazások, amik alapból tartalmazzák a magyar nyelvet, szintén magyarul fognak "beszélni"
A JBart ellenőrzés nélkül "fordít" ráadásul a kész szoftver rendszerfájlait szedi szét, majd rakja össze, tehát ez nem éppen egy jó megoldás, de jobb mint a semmi. -
Tomi_Ohl
veterán
-
vfeco
aktív tag
-
vfeco
aktív tag
válasz
WOT-H-A-C #1882 üzenetére
És ne feledkezz meg a számláról sem. DHL-nek már a Mediaplayer 20$ van leadva csomagtartalomra.
DHL cimkén is ez van.
Ha a NAV csak 2-4%-ot nem fogna meg az igen érdekes lenne.
A melóban nap mint nap küzdünk az olcsón (hát persze hogy vám és áfa mentesen) beérkező modell termékekkel. (RC modellezés területen dolgozom) Többszáz dolláros csomagok jönnek be simán...Van ismerős modellező, minden héten rendel 4-500dollárokért alkatrészeket (szervízelésből él) , minden 5-6. csomagjára fizet csak. Én is rendeltem pár hónapja egy komolyabb távirányítót, gond nélkül hozta a futár...
-
vfeco
aktív tag
válasz
WOT-H-A-C #1873 üzenetére
Nos akkor:
Shenzenből jön a csomag! (Kína)
A remek csomagolás miatt jön át a vámon. A kutya sem foglalkozik vele. iBuygou már úgy csomagolja, hogy ne legyen vele probléma. A DHL pedig gyors és a sima "Air Mail" (no tracking) utáni legjobb alternatíva. Persze semmi garancia nincs rá, hogy véletlenül mégis megfogják, de ha itt a fórumon visszakeresel nagyon sok sikeres vásárlásról számolnak be a kollégák. Én is ezért vállaltam be ezt a kis kockázatot.
Még egy videót is készítettem nektek a csomagolásról, ne sajnáljátok letölteni:
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Igazi csemege került a szerkesztőségbe. A kínai Xiaomi csúcstelefonja, a MI-3 nem mindennapi teljesítményt nyújt és persze mi leginkább csak álmodozhatunk róla.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Milyen videókártyát?
- Vicces képek
- iPhone topik
- Mikrotik routerek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Politika
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest