- Mobil flották
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Macrodroid
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Bemutatkozott a Fairphone 6
-
Mobilarena
Xiaomi MI-3 téma összefoglaló
ANDROID 6.0 MARSHMALLOW FRISSÍTÉS
Olvasd el, mielőtt nekikezdenél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
exelsior1
senior tag
Anno volt Xiaomi MI2-m, elégég kellemes volt az a UI. Minden gyorsan, kényelmesen elérhető volt, nem volt se túl csicsás, se túl unalmas. Maga a teló is tetszett, a kijelző remek (legalábbis akkor annak számított), meg nagyon pöpec hátlapok vannak hozzá, üveg hátlap fém kerettel, de ez a magnézium ötvözet nagyon pöpecnek tűnik. Minimum ez odacsap a nagyoknak, de a bővíthető memória következetes hiányát nem tudom már tényleg megérteni, de nem csak náluk.
-
blade zte
őstag
Hogyha ennyit nem tudsz, hogy ezek a telefonok nincsenek magyarországon, és a ZTE nem is ad ki csúcskategot itthon...
Ez még mindig nem értem mit változtat a tényen, hogy az m3-ba kapsz extra 700 mah-t 20ezer felárért, mivel a viszonteladók olyan drágán adják a túlhypeolt xiaomit. Persze kínában helyben vásárolva pont ugyanannyiba kerülnek, és akkor tény, sokminden a xiaomi javára írható.Nem beszélve arról, hogy 10-20 zöldikéért kapsz 10000mah-s külső akksit is tőlük, és nem beszélve a miniusb-s wifi routerről amit a telefonra csatlakoztatsz és szórja az áldást.
213: A 2k-s vivo xplay 3s-en jobban fog festeni a 4k, mint a fullhd.
Én azt néztem ki.
-
-
blade zte
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest