- De mennyi az annyi?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
-
Mobilarena
Xiaomi MI-3 téma összefoglaló
ANDROID 6.0 MARSHMALLOW FRISSÍTÉS
Olvasd el, mielőtt nekikezdenél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ájvé
veterán
válasz trebrona #32321 üzenetére
Igen tavalyi felső kategóriában édes kevés (P20, S9 stb.), még a Mi8 is le van maradva ilyen téren és F1-ben még butább a kamera. Arról nem is beszélve hogy második kamera csak dísznek van, többinél meg van azért funkciója is. Jó nyilván nem ezekkel kell versenyeznie, ezért írtam hogy SoC-on(RAM,ROM) kívül minden középkategória. Mondjuk tesztben is írják, fiatalokat célozzák meg a jó hardverrel (játék) ehhez nagy akkuval, a többi része pedig mondjuk hogy megfelelő még ehhez a felső kategóriás hardverhez, hátlap meg plasztik, mert kit érdekel, nem ez a lényeg. Csak ezt felesleges volt külön néven elindítani szerintem persze.
Mi szériában is vannak gyengébbek meg jobbak is nyilván, de ezt a Mi Playt még mindig nem tudom hova tenni, valaki ezt még leírhatná.(#32322) Milestone2:
Oké bocs, csak nem értem, bár Xiaomit mindig is nehéz volt megérteni. Mondjuk a Redmit gondolom az eladások miatt akarják külön néven futtatni, hiszen tavalyi év legsikeresebb telefonjai közé tartoztak, ebben van ráció, mivel úgy is mindenki így ismeri és használja is őket (Redmi Note 5 stb). Ebből a szempontból még egyszerűsödik a név, nem kell a Xiaomit is használni.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Le Mans Ultimate
- Házimozi haladó szinten
- Filmvilág
- Autós topik
- De mennyi az annyi?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest