- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Macrodroid
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
-
Mobilarena
Xiaomi MI-3 téma összefoglaló
ANDROID 6.0 MARSHMALLOW FRISSÍTÉS
Olvasd el, mielőtt nekikezdenél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bozarjoska
őstag
-
Tomi_Ohl
veterán
-
Igen, közben arra rájöttem. Csak arra nem, miért, eddig teljesen jó volt, és ott van egy csomó mindenem így nem akarnám kiiktatni.
Szerintem ahhoz lesz köze, hogy nem tudja magát sms-en aktiválni. Már pár sms-t elküldött, de mindig azt jelzi vissza, hogy sikertelen, mert nem találja a számom.. -
Laca1212
őstag
-
bozarjoska
őstag
Artot hogy lehet bekapcsolni? Milyen rom kell hozzá mert úgy olvastam hogy csak a régi bétákon megy.
Tomi_Ohl
Nekem se megy már a 7-8óra és nem tudom miért mert ugyanúgy használom és csak akkor van bekapcsolva wifi/mobilnet ha kell szinkron megy de csak óránként fényerő kb 40% autón -
kelzsoca
félisten
Jelenleg nem, de a jövőbeli tervek között szerepel, hogy a nem WayteQ által értékesített készülékek szervizelését is vállalni fogják.
A WayteQ itthon javítja, ha ez nem megoldható cseréli a problémás készüléket, tehát téves információ az, hogy a hibás készüléket visszaküldi kínába. -
tDr1v3r
veterán
Recovery-ből felflasheltem a csomagot. Kínai V5-ről kínai V6-ra, megjegyzem... most multilang van egy ideje (a betűtípus miatt leginkább).
FC amúgy az utóbbi napokban nem volt (tegnap előtt raktam fel a .19-es ROM-ot), de nem is nyúztam annyira a telefont. A gyári böngészőről meg leszoktam... de ránéztem most is, még mindig akadós a görgetés, V5 alatt jobb volt. De nem lépett ki és nem omlasztotta össze a launcheremet pár tab megnyitása után, ez pozitív.
-
cimp
senior tag
Ez a visszavonás is valami mánia ami bele ette magát egy-két ember fejébe. Ez a magyar oldalon megjelent rémhír. Be is linkelte akkor (talán) VD. A miuiandroid.com -on én nem igazán láttam ezt, és én onnan szedtem le még azelőtt, hogy erről szó lett volna és azzal sem láttam az említett problémákat. Sem a letöltéssel sem a miclouddal. Igaz nem is nyaggattam órákig, mert amúgy sem használom semmire. Megnyitottam, nyomkodtam, bezártam. Nem fc-zett. De a miuiandroid.com -on az a megjelenéstől ott volt és nem vonták vissza.
Gyári böngészőt nem használom. Nem tudom fc-zik-e. Chrome-ot használok, bár már elgondolkodtam a gyárin mert eléggé bejön.
-
Fejvadi
nagyúr
Akkor ez nem jó hír nekem. Van egy témám amit szeretek, mert én a fekete alapon fehér betűket szeretem a névjegyzékben, beállításokban, értesítési panel, gyorsváltó, stb.
A fehér alapon fekete betűket nem látom rendesen, mert a fehér kiégeti a szemem.
Ma frissült a témám és lehet, hogy a v6 ra optimizálták.Ugyan az a WSMTools kell v6 alá mint amit feltettem v5-re vagy külön másikat kell letölteni?
-
Milestone2
nagyúr
-
Milestone2
nagyúr
Sajnos nem készítettem PrintScrean-t...
Csak a szöveget raktam a fordítóba, hogy megértsem:
XIAOMI.EU (Unofficial fan support site) closure notice
Due to recent actions by Xiaomi Corporation in China I have decided to mark the immediate closure of Xiaomi.eu. This is largely due to the fact that Xiaomi and its MIUI team have decided to take resources from our sites multi language project without any form of respect, credit or care. We have had no prior contact from Xiaomi to ask us if we wanted to help resource this work, they have simply bypassed us and took all the hard work of translators and absorbed it into the own workflow.
No one should be treated this way, im very sad to be writing this content today but this cannot go on another day. Xiaomi need to realise that actions have consequences and unfortunately for them this is the consequence.
File mirrors will be deactivated in DNS shortly so grab what you need NOW
I will leave a link open to the forum here for a few more days in case any one needs to get information but the board will be READ-ONLY
Thanks for all the support over the years, its been a fun, emotional ride, but its time to finally close the doors and say goodbye to a corrupted company with one thing in their sights... profit and greed
-
kelzsoca
félisten
http://xiaomi.eu/ így jön be a szöveg.
-
bozarjoska
őstag
Jaja tényleg fasza az üzemidő, meg mar ha gyors a rendszer! De azért hiányzik pár dolog miuibol, pl status bart bárhonnan le lehessen húzni ne keljen mindig felnyúlni, gyorskapcsolok sincsenek ott alapból nem is lehet állítani hogy pl ha jobb oldalt húzom le akkor egyből azok jöjjenek be, nincs zseblámpa se, zárképernyön gyorsinditok... van még mit javítani, beletenni! Remélem megcsinálják
Milestone2
Igen azaz de én xdarol töltöttem -
virkir
veterán
Az kéne, hogy pl lightfow-al ha beállítod a különböző színeket a különféle értesítéshez akkor ha pl rádugod tölteni és jön egy email, váltogatja-e az értesítés színét.
Mert a miui hüjje és nem engedi, csak azt mutatja ami elsőnek volt.
Arra lennék kíváncsi, hogy ez most szoft vagy hardver kötöttség. -
Tomi_Ohl
veterán
Én meg hozzászóltam egyet, gyárilag benne van az angol nyelv, annak előhozását írtam le.
Srácok, felraknám én ezt, de van egy kérdésem a tdb-vel kapcsolatban:
ugye két darab partícióm lesz ezután. Ez azt jelenti, hogy felosztja a 16GB-t? Jelenleg 4,5GB szabad helyen van, akkor tdb-vel ez hogy fog kinézni? -
WOT-H-A-C
veterán
A morelocal2 csak ilyen tessék-lássék megoldás a magyarosításra....
ide JBart kell!!
-
Fejvadi
nagyúr
Nekem is jó lenne úgy, de nekem az óra van a százalék helyett. A százalékot ki tudom íratni, de az akkuba írja és ott nagyon kicsi. Elvileg a MiTuls ami fent van az tudná, de mégse teszi. Lehet ha eltüntetem az órát akkor megjelenik a helyén. Megpróbálom. Pótlékokat tudok amik ki írják, sőt tele extra funkciókkal, csak külön progi nélkül akartam megoldani.
Köszönöm a v6-ra való utalást, de én még kivárok kicsit, had pofozgassák.
Tökéletesen működik a v5 nélam, de persze lefogom cserélni én is.
Ami még fontos az a WSMTools és a MiTools, de ha jól tudom v6-ra még nincs.Köszönöm, hogy próbáltál segíteni.
-
Fejvadi
nagyúr
KÖSZÖNÖM A SEGÍTSÉGED !!
Igen, olvastam, hogy a root-ot be kell kapcsolni előtte.
Nem tudom mit paráztam tőle, mert a 2 app. 3 restartal se tartott 3 percnél tovább.
Majd belejövök ebbe a MIUI rendszerbe, csak még 6 nap után nem ismerem ezeket a kiegészítő okosságokat.
Amíg élt a Simbyan addig abban tudtam mindent ami root és mod, aztán homlok más lett, mert áttértem az Androidra (2 éve) ToushWiz, de ott is teljesen más a root, Roms, kernel, Modding. Most a MIUI jön:-)Most, hogy feltettem a témámat ki lehet kapcsolni a Root-t?
Ki lehet kapcsolni WSM TOOLS-ban a MiThemes-t?
Gondolom csak akkor kell, hogy fusson, ha új témát akarok feltenni vagy kredites témát letölteni.Milyen modulokat lehet ebbe a WSM-be betenni és melyik mire való?
Olvasnék róla melyik lenne nekem hasznos.Még egyszer köszi és megmaradt a telefonos segítség opcióm is:-)
-
Fejvadi
nagyúr
Amit írsz az rendben van, de nem végleges ami nekem kellene. Csak az időkorlátot tolod ki ami max 30 perc, de 31 perc után ott a tapicska képernyő feloldó.
Első.
Ha eleve nem kérsz PIN vagy minta vagy kombinált akkor a csúszka mindegy hol áll, mert nem aktív a védelem. Csak akkor kell elhúzni a csúszkát ha aktív valamelyik védelem, de épp nem akarod használni.Második.
Ahol a képernyő feloldó ablakot állítod be (választható: feloldás, fényképező, stb.) ott kellene lenni a soha opciónak, de nincs. Van az azonnal és az időkólát ami max 30 perc. Ha legalább lenne egy 12 órás már az is megfelelő lenne, mert ennyi idő alatt biztosan megnézed.Ez az én kérdésem. Mivel lehetne ezt kikapcsolni, hogy fél óra után se kellene simogatni a feloldáshoz.
Azért köszi, hogy próbáltál segíteni.
-
Tomi_Ohl
veterán
Szerintem ez az értesítéses dolog nem olyan nagy baj.
Ha jött valami értesítés addig, amíg le volt zárva a kijelző, akkor megjelenik a lock screenen.
Ha jön egy értesítésed akkor, amikor föl van oldva a kijelző (tehát használod a telefont), akkor megjelenik a lebegő értesítés a képernyő tetején (tehát látod, mi az). Ha nem érdekel, akkor ugye megjelenik a három pötty. Mivel már láttad, milyen értesítést kaptál (vagy a lock screenen, vagy a lebegő értesítésben), nem fontos, hogy az állapotsávon is kint legyen minden értesítés ikonja.
Szerintem ezt a logikát követték a Xiaomi fejlesztői is. -
zolikaDB
veterán
Marmint nekem az van, multilang, ui magyar es az updater menuben miui v5 hungary felirat van.
Ezek szerint a miui magyarorszagos vagyula fele leirassal felteszek egy 4.8.22-t, ami nem multilang es ezutan ota-n jon a 4.4 alapu v6.
Feltehetoen azokkal a hibakkal, amiket itt jeleztek tobben is?!Mod: a 120p-s videofelvevo nem megy, kattintasra villan egyet es meg se moccan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VR topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- HDD probléma (nem adatmentés)
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- DELL T40 EMC Szerver
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged