- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Netfone
-
Mobilarena
Xiaomi MI-3 téma összefoglaló
ANDROID 6.0 MARSHMALLOW FRISSÍTÉS
Olvasd el, mielőtt nekikezdenél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4tch
veterán
válasz
balazs1022 #5464 üzenetére
Nem.
-
s4tch
veterán
válasz
balazs1022 #3947 üzenetére
Mi2-ről érdeklődj a saját topikjában, nincs róla releváns infóm. A Mi4-ben elvileg van MHL, gyakorlatilag még senki nem erősítette meg, hogy működik.
Ki kell próbálni... Nálam nincs kéznél chromecast/miracast dongle, a tévé saját wifijét használtam.
-
s4tch
veterán
válasz
balazs1022 #3944 üzenetére
- Vezetékes átvitel tévére MHL csatlakozó híján nincs, a wireless display működik, nálam bő másodperces késéssel. Játékra szerintem alkalmatlan. Sudokuzni persze lehet. Filmet lehet nézni, átmegy a hang is. 720 soros tesztvideót csodásan megjeleníti a tévé, persze a másodperces késés itt is játszik. Nem tudom, milyen felbontás megy át; ha nagyon izgat, este megnézem.
- Elég.
- Van.
- Sztereó.
- Gyári appal nem, de van egy módosított CM11 kamera (topikba többször linkelve), amivel megy a lassított felvétel. -
bozarjoska
őstag
válasz
balazs1022 #3944 üzenetére
64 giga elég
értesítő led van, lassított videó van de ahhoz nem az alap kamera alkalmazást kell használni, az (még) nem tudja! a többire majd válaszolnak mások
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
balazs1022 #3817 üzenetére
De, wifi display az van.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
balazs1022 #3812 üzenetére
Hangvezérlés Xposeddel itt is működik, MIUI 5 alatt nagyon sok kamera beállítás van, szóval azzal se lesz gond... Az mhl az sajnos nem támogatott
cimp azt a widgetes dolgot a 3D kocka effektel érted? Mert ha igen, akkor el se hiszem
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
balazs1022 #3796 üzenetére
Kamerában mimdig erősek voltak a Samsung csúcsmodellek, S3-asé is jó, de ez se rossz.
A hangzás meg... Gyári lejátszót egyelőre még csak egy nem túl jó minőségű fülhallgatóval használtam (BlackBerry Q5-höz csomagolttal), szerintem úgy semmi kiemelkedő hangzásra nem kell számítani. Persze, jó fülessel gondolom más a helyzet. Amúgy szerintem a PowerAmp a legjobb Androidos zenelejátszó, azzal próbáld (persze megfelelő eq beállításokkal, hallom, a basszus is fontos, PowerAmpben azt is fel lehet tolni).
És lehet, hogy csak én vagyok béna, de én nem tudom a hangerő gombokkal irányítani a lejátszót (pedig elvileg úgy állítottam be). Persze, egy egyszerű kis módosítással két perc alatt beleteheted ezt a funkciót is a telefonba. -
tDr1v3r
veterán
válasz
balazs1022 #3796 üzenetére
A kamera nem olyan gáz szerintem, a dinamikatartomány nem egy nagy cucc de most őszintén, Instagram-ra ez tökéletes... a fülhallgatónál viszont lesznek különbségek, feltéve akkor ha a Wolfson-t Voodoo-val használtad akkor fel fog tűnni. De nem szól olyan szarul Sennheiser IE9-el és Monster Beats Tour mk1-el szvsz.
Srácok, nyugodtan vegyétek, egy Samesung-nál ez milliószor jobb. Bár azoknál mi nem mi nem az...
-
8nemesis8
veterán
válasz
balazs1022 #3785 üzenetére
Szia!
Ugyanebben a cipőben járok, S3-at cserélnék erre.
Most jut időm foglalkozni a témával újra és látom nincs az edigitalnál és baromi sokára hoznának... 26.-a... Remélem hamarabb itt lesz és ha klasz akkor megtartom, ha nem akkor 14napon belül vissza is vihetem.
Mielőtt valaki lehülyézik, hogy miért nem kínából rendelem: ÁFÁs vagyok, tehát árban hasonlóan jönnék ki... -
Fejvadi
nagyúr
válasz
Most váltottam s3-ról 10 napja. Át kell szokni a kezelésére. Nem bántam meg, sőt !!
-
petrson
senior tag
válasz
balazs1022 #3789 üzenetére
A miui nem lesz csalódás, sokkal jobb élményt ad, mint a touchwizz és porgősebb is. A kijelző szebb, én is a munkatársam s3asával hasonlítottam össze. Ami szerintem hátrány az s3hoz képest, hogy nagyobb a káva, szögletesebb a telefon és a kamerája nem olyan jó, mint a Samsung. Szerintem. De ez szubjektív vélemény
-
bozarjoska
őstag
válasz
balazs1022 #3789 üzenetére
Én munkatársam s3-ját nyomkodtam meg de hát az szörnyű... rohadt lassú
Sok sikert a találáshoz -
bozarjoska
őstag
válasz
Nem kell kipróbálni, cseréld, sokkal jobb a mi3!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen légkondit a lakásba?
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Panasonic LCD és LED TV-k
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged