- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Xiaomi MI-3 téma összefoglaló
ANDROID 6.0 MARSHMALLOW FRISSÍTÉS
Olvasd el, mielőtt nekikezdenél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Digojr
csendes tag
-
-
-
tDr1v3r
veterán
válasz
kelzsoca #3976 üzenetére
Igent mondanék, de... megérné nektek? Ki lett szivárogva egy full működő ROM (OTA frissítéssi lehetőséggel!), egyedül csak magyar nyelv kell bele (már akinek, nekem nem), nem lenne időpazarlás kb. ugyanazt megcsinálnotok?
Esetleg ha majd kijönne az Android L és elapadna a kiszivárgott frissítése nekiállhatnátok szerintem, most jelen pillanatban így sok értelmét nem látom.
-
balazs1022
őstag
válasz
kelzsoca #3868 üzenetére
Kelzsoca Te itt? Mi lett az S3-al?
Kérdésem a többiekhez:
Akkor tv-re csak wifin lehet kirakni a kijelzo tartalmait? Akarmit ki lehet rakni? Akar jatekot is? Hangot is atviszi? Full hd-ba megy at a kep? Hany fps-sel? (30 vagy 60 Hz?) 16 giga eleg szokott nektek lenni? Ertesito Led van benne? Videot stereo hanggal vesz fel? Lassitott videot lehet vele csinalni?köszi!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
kelzsoca #3868 üzenetére
Köszi a kinket!!Végig olvasom...de most akkor azt mondod hogy a Morelocal2 "jobban" fordít mint a JBart??
"viszont a tökéletességért sajnos a manuális megoldáshoz kell folyamodni, és minden rendszerösszetevőt egyesével átnézni, megkeresni a hiányzó részeket, pótolni/módosítani őket, majd ellenőrízni, és még így is marad(hat) olyan rész ami lefordíthatatlan mert hardcoded (ami egyébként tilos lenne , pontosan a lokalizáció miatt), és egy kész APK-ban csak smali-ból módosítható (visszafordított java osztályok - gépi kódban), ami egy nem hétköznapi embernek is a kínaival egyenlő.
Ez nagyon nagy munka, "hohh....most kezdem csak kapisgálni!
Köszi
-
virkir
veterán
válasz
kelzsoca #2830 üzenetére
Nem megbízható, bootlop-ot okozhat, elcseszi a szinkronizálást, volt olyan hibája is hogy megbízhatatlanná vált tőle az akku kijelzés.
Hiába TDB 4.3 és 4.4 nem megy biztonsággal egymás mellett.
Ezek amiket a .hu fórumán olvasgattam.
Én is használnám, mert jó lenne kipróbálgatni a friss romokat egy stabil megbízható alap rendszer mellet, de így inkább nem erőltetem csak használom a telefont. -
llaszlo
veterán
válasz
kelzsoca #2488 üzenetére
Én is így tudtam, hogy nem kell root hozzá. Azt hiszem az a gond, hogy a gépen csak 2.3-as SDK van a telón meg 4.3-as android. Egyébként nem látja az eszközt csak a régi telómat.
Már csak azt kell megfejtenem, hogy Mac-re, hogyan kell feltenni az újat. Mert megváltozott az új telepítése.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Vicces képek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest