- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Netfone
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
-
Mobilarena
Xiaomi MI-3 téma összefoglaló
ANDROID 6.0 MARSHMALLOW FRISSÍTÉS
Olvasd el, mielőtt nekikezdenél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mizoli
addikt
válasz
Buvana #31419 üzenetére
MIUI-ból csak az EU/multi verziókat ismerem -még azokat is karcsúsítom-, ott nincs ilyesmi.
Mi Band-em nincs.
Elvileg valóban optimalizáltabbnak kellene lennie egy újabb verziónak. A gyakorlat meg olyan, amilyen. Hogy milyen akkuidők voltak a 4.4-en? Nekem az már nagyon régen volt. -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Buvana #23405 üzenetére
Próbáld a Témák alkalmazás adatait törölni, vagy egy wipe cache-t recoveryben, esetleg frissíts. Kipróbáltam 6.3.17-en, itt megy.
]n.balazs[ egészen más, mint a CM7, már csak a teljesen más android alap miatt is.
Feature-ök terén meg úgy érzem, a CM felnőtt: a kevésbé fontos extrákat kihagyták, de egyre több finomság kerül bele, mint mondjuk a live display.mizoli megláttad a potenciális romolótársat?
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Buvana #13827 üzenetére
Drukkolunk
petrson a normális ART például jó lenne, ezzel jobb az alkalmazásindítási sebesség és a memóriakezelés, multitaszking (bár ha a Xiaomi nem javítja a memory leaket, akkor baj lesz). Ezen kívül az olyan apróságok, mint a mindenhol színeződő statusbar hozhatók még fel. Az az igazság, hogy a MIUI a kinézeti változásokat eliminálni fogja.
Én amiért még nem nagyon szeretnék visszamenni KK-ra, az a dalvik... Nekem már ART-ra vannak állítva az appjaim. -
bozarjoska
őstag
válasz
Buvana #13823 üzenetére
azt nem vagyula csinálta
ne is keresd benne a root jogot... tedd fel a miuihu fejlesztőit ahogy Tomi is mondta ott lesz root
"A screenshotolást amint látom még gyakorolnod kell
"
pedig még gomb is van ráigen arra gondoltam, a gyorskapcsolóknál, én azt szoktam használni bár elég ritkán kell
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Linux kezdőknek
- Bevonják az AI-t az atomreaktorok építésébe
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Napelem
- További aktív témák...
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged