- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Xiaomi MI-3 téma összefoglaló
ANDROID 6.0 MARSHMALLOW FRISSÍTÉS
Olvasd el, mielőtt nekikezdenél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
mizoli
addikt
válasz
laci laci #24690 üzenetére
Nem igazán értem, mire írtad, hogy neked teljesen új.
Ezt a verziót is pont úgy kell telepíteni, mint az összes többi romot, amiket már telepítettél.
Én ugyan most rátettem az előző verzióra, persze javasolt a tiszta telepítés.Van benne egy képernyőfelvétel lehetőség is, lehet, hogy csinálok vele egy videót az RR extrákról
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
laci laci #24608 üzenetére
Nem, nem hinnem. Nem is vagyok benne a teszter csapatban, ugyhogy nincs honnan kidobni
De az mm alpha is hamarabb fent volt, minthogy beta teszter lettem volna, abbol sem volt gond.MIUI 8 bemutato video: [link]
Probaltam vegigmenni a fontos dolgokon. Nalam ugy nez ki, kicsit akad a feltoltott video, pedig nem kene.U.i.: azert nincsenek most ekezetek, mert a MIUI 8 billentyuzetet tesztelem
-
havri1
félisten
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
laci laci #24367 üzenetére
Tessék, itt találsz párat: [link]
(#24368) Latitude ha jól tudom, az MIUI-ban már eleve megvan.
Más: feltettem a 6.5.5 multit... Visszatért egy régi hiba! A harmadik féltől származó alkalmazásokban akad a három pöttyös menü megnyitása.
Úgyhogy gyorsan le is szedtem a legutolsó stabil MIUIHU-t, ezen jó, ez marad. Nézzük a dolog jó oldalát, ebben a régi Galéria és Időjárás van, amik úgyis szebbek.
És amint észrevettem, már a telítettség állítás is megy, tehát már csak a kesztyűs mód nem működik. -
-
mizoli
addikt
válasz
laci laci #24027 üzenetére
Eddig teljesen jó.
A szokásos open-pico gapps van fent.Egyszerűen kapcsold ki a mobil adatot. Automatikusan kellene kapcsolnia, ha megy a wifi, nem megy a mobilinternet. Kivéve, ha direkt úgy állítod be.
s4tch beelőzött
Tomi
Tudod, hogy a fejlesztő miért törölte a mai RR buildet? -
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
laci laci #23781 üzenetére
Jó, de itt eleve fel van sorolva hibának, csak a fejlesztőnek nincs ideje javítani, mert főiskolás és épp vizsgái vannak. Csaknem azt akarod mondani, hogy nálad működtek a szenzorok?
Tegnap este ahogy néztem a ROMokat, arra jutottam, hogy AICP vagy Beanstalk megy fel nálam (később a nap folyamán). -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
laci laci #23775 üzenetére
Nem, nem voltak hibák. Egyébként ez az: [link]
Az open gapps közül talán a minihez hasonlít legjobban, egy-két hasznos dolog van pluszba (pl arcalapú feloldás).
Kényelmesen felfér, igaz töröltem belőle a Google keresést.
LD: rendben, várom. Gondoltam, hogy feltenném, de most egy Dark rom után inkább valami világos kéne. -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
laci laci #23753 üzenetére
Ezek szerint nekem mégiscsak újabb verzió van
Akkumulátor nekem eddig átlagos... Nem vettem észre rosszabbodást.
Kijelző mikor kapcsol be? Zsebben?
Gyári böngészőt lecseréltem Chrome-ra, úgyhogy arról nem tudok nyilatkozni.s4tch na igen, meg ha már összecsukva jelennek is meg, ne kellene két ujj a kibontásukhoz...
A képernyőzáron meg valószínű azért nem lehet törölni az értesítéseket, mert az oldalra húzás a kamerát nyitja meg, tehát ezt egy kicsit jobban át kéne dolgozni.mizoli ezért reménykedem
pozanos
-
laci laci
addikt
válasz
laci laci #23719 üzenetére
Tipsy-6.0.1.hapkin.v3.4 rom vélemény,saját tapasztalat,más romokhoz is mérve,belső tárhely nem volt törölve:
-Akku gyatra (reggel 100%-este 43%,szinte mindig ugyan olyan használattal.másik romoknál:este 60-70% akku.
-Kijelző sokszor feléled...
-Böngésző sokszor lefagy...
-Memória használat elég jó.Tomi_Ohl: Jól látom az aláírásodban,hogy neked más fajta tipsy rom van fent?(közben megtaláltam...neked jó?)
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
laci laci #23723 üzenetére
Igen azt láttam, hogy választható, csak nem értettem minek a fehér, mert engem a sötét érdekel csak. Persze ezt te nem tudhattad, én meg nem mondtam.
(#23724) Tomi_Ohl
Egész jó, de a felső részen nem tetszik a világos sáv.
Köszi.(#23731) mizoli
Biztos tetszene, de nekem nem Mi3/Mi4 van most. -
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
laci laci #23634 üzenetére
Az felelős minden hardver működéséért.
Ezért van az, hogy custom kernelekben lehet akár feljebb is húzni a processzort, kalibrálni a színeket vagy épp engedélyezni a duplakoppos feloldást (ami úgy működik, hogy maga az érintő nem alszik).mizoli így nem túl kecsegtető.
gyurex17 manapság ez van
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
laci laci #23593 üzenetére
Nem biztos. Simán a leírás szerint frissítetted, vagy fastboot ROMmal?
Petrsonnak jópár probléma adódott telepítés közben, partíciókkal is gondja volt, egy napig téglája volt telefon helyett. Talán vannak valamilyen fájlok, amik csak a 4.4 fastboot ROMban vannak benne, és recoverys frissítésnél megmaradnak (legalábbis ettől ésszerűbb magyarázatot nem tudtunk kitalálni). -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
laci laci #23489 üzenetére
Tessék: [topik], [letöltés]
Keil Walker attól van újabb
Más: a heti MIUI changelog előnézetben ez van:
"Apps open faster and system animations work smoother"
Jónak hangzik, kérdés, mennyire igaz, mert ez jelenthet bármit.Megint más: a ZeurionX kernel letiltja a swapet. Sajnos eléggé megérezni, sokkal gyakrabbak az újratöltések.
-
mizoli
addikt
válasz
laci laci #23384 üzenetére
6.1.20. az utolsó Ivan, legalábbis nem tudok újabbról.
Visszatettem a 03.10.-i AICP-t ebben minden jó, nincs benne az óra beállítások FC, mint az újabb CM romokban. Van belőle mai frissítés, de még nincs benne javítva. Friss RR-ben vannak további extrák, de bosszantó, hogy nem tudom egy mozdulattal kikapcsolni az ébresztést. Remélem nemsokára javítják.
-
-
Keil Walker
aktív tag
válasz
laci laci #23106 üzenetére
Sok extra hiányzik belőle az AICP-hez képest, de xposed + gravitybox segítségével mindent lehet pótolni. Ilyen pl a zárképernyő háttérkép módosítás, normális akku% az állapotsávon, felturbózott kikapcsmenü stb. A végeredmény kb ua. mint az AICP, csak jobb az akksiidő és nincsenek bugok. Legalábbis nekem még nem volt.
Talán az AICP kicsit gyorsabb, de nem számottevően.Ja, és ahogy mizoli is mondta Nova launcher prime-mal még több extra kihozható.
-
mizoli
addikt
válasz
laci laci #23058 üzenetére
Ugye AICP-n vagy.
Ha wifivel lassabban töltődik be az oldal, vagy lassabb, mint a mobil internet, akkor vagy nem elég gyors a wifi routered, vagy lassú az előfizetésed, vagy csal a szolgáltató.Nálam ebben a pillanatban (Mi3 wifi-n, Speedtest appal mérve) 40.76 Mbps a letöltési, 4.36 Mbps a feltöltési sebesség egy 100 Mmps-os (LAN) előfizetéssel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Óra topik
- VR topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Haditechnika, harcászat
- Motoros topic
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged