- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
Xiaomi MI-3 téma összefoglaló
ANDROID 6.0 MARSHMALLOW FRISSÍTÉS
Olvasd el, mielőtt nekikezdenél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amur
addikt
válasz
vampire17 #19063 üzenetére
Tudsz root jogot alkalmazástól elvenni, biztonsági beállításokban van.
Nekem pont ellentétes dolog volt, alapból nem adott meg root jogot az egyik proginak, azért nem futott rendesen, idő volt mire rájöttem hogy van ilyen menüpont a beállításokban, és manuálisan megadhatom, vagy elvehetem alkalmazásonként.
Próbáld ki hogy az otp app-tól elveszed. -
Amur
addikt
válasz
vampire17 #18964 üzenetére
Teljesen egyetértek!
Ugyan nem régen használok MIUI-t, de már fel tudnék sorolni kb. 20 olyan funkciót amit stock androidnál csak külön appok feltelepítésével tudunk élvezni, itt pedig nem hogy benne van, de olyan aprólékosan beállítgathatunk mindent hogy ha ezt az ember megszokja minden más cucc a kezében "butának" tűnik. -
Mr.C
őstag
válasz
vampire17 #17440 üzenetére
igazából valahol az én hülyeségem, hogy a számok vonzanak (verziószám, processzor stb...), de ha jobban belegondolok, még performance módot se használok és így is nagyon sima a kezelése.... játszani nem szoktam rajta (szerintem nem is fogok, szóval a renderelést se fogom nagyon kihasználni. )
-
petrson
senior tag
válasz
vampire17 #17433 üzenetére
Én ugyan Mi4-en vagyok, az 5.1.1 nem is annyira érdekel, a 6-os annál inkább. Ha egy éven belül nem frissítik tovább a telefont Lollira sem, akkor nálam vége a MIUI karriernek, de Xiaomit sem veszek többé
Mivel kezdett a Mi4? 4.3, vagy 4.4? Mindegy is, de ez így nem egy combos support, pedig zászlóshajó a telefon (még mindig...). -
Mr.C
őstag
válasz
vampire17 #17196 üzenetére
hát az a baj
Rom telepítése után nem kell csak a cache-t és a dalvik cache-t wipe-olni, data-t és a systemet nem... (deodex/odex miatt)...1, lépj be recoverybe, wipe a következőkre:
-cache
-dalvik cache
-data
-system
(SD-t ne, mert azon van a ROM)2, Install ROM
3, tetszés szerint: wipe cache és dalvik
4, Reboot
Enjoi -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
vampire17 #16731 üzenetére
Nem 660MB volt?
Mindegy, úgy tűnik, nem lett nagyobb.mizoli androidon nincs nagyon szükség tűzfalra/vírusirtóra. Itt csak úgy magától nem települhet semmi (mint Windowson), úgyhogy Max úgy kerülhet kártevő a telefonodra, ha te magad telepíted.
Egyéb biztonsági rések meg kernel szinten vannak javítva, ezért kéne friss szoftvert használni. -
∂яσнυη
senior tag
válasz
vampire17 #16591 üzenetére
Lassan meglesz ez. Köszi!
-
batabe
senior tag
válasz
vampire17 #16535 üzenetére
szerintem a mienk is mini. legalábbis a router belső infója szerint: model Mi Router Mini(R1CM). a tied milyen?
és ha a miwifi oldalán megnézed, akkor van a mienk, a mini, a hordozható stick, és a szimpla tárhelyes router.
tuti kell ott legyen angol nyelv. de lassan mehetünk külön topikbaamúgy a miuiandroidon van egy topik neki, lehet, hogy ott kéne folytatni
-
cikasz
őstag
válasz
vampire17 #16552 üzenetére
Igy sikerült köszönöm!
Kikapcsoltam a dhcp szervert a xiaomiban és most hasít a wifi mint az állat!(majd letesztelem, hogy mennyivel jobb mint a linksys)
Viszont a 192.168.31.1-el még mindig nem érem el
Megnéztem ip scanner-el az ip-ket és egy 192.168.1.7-en van a xiaomi, de azon sem tudok csatlakozni. -
cikasz
őstag
válasz
vampire17 #16547 üzenetére
Próbáltam, de nem tud sem a telefon sem az asztali csatlakozni ezen az ip-n. összekötöttem természetesen kábellel a t-s routerrel!
A telefonon is van ugye egy "xiaomi router kezelés" gomb (mert látja a routert), de ha rábökök az is azt irja, hogy nem tud csatlakozni. -
Fejvadi
nagyúr
válasz
vampire17 #16535 üzenetére
Szerintem nem egyforma a kettő beállítási oldala. Leírni elég nehezen tudnám, de felhívlak ha adsz egy számot, talán úgy könnyebb lenne. Bekapcsolom én is és végigmegyünk, hol mit kell megnyomni.
(#16536) batabe
Lehet ugyan attól vettük, mert nekem is ezt írta az eladó.
Ez alapján nem tudtam, mert egészen máshol van már.
Mutatja a lapokat is, de más az elrendezés és szerintem még a Kínai felirat sem passzol sehol.
Eleve nem is kell semmit nyelvet letölteni. -
kew
senior tag
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
vampire17 #16386 üzenetére
Én is észrevettem ezeket.
(#16388) Tomi_Ohl
Tomikám, hétfőn és szerdán 6-kor van, ha nem marad el. Én megszoktam nézni egyenesben, ha nem érek éppen rá akkor utólag.
Pedig érezhetően gyorsabb az animáció, de te sokszor cserélsz ROM-ot és nem veszed észre, mert nem egymásután teszed fel a MIUIHU-t. Ezért nem veszed észre. -
-
-
Keil Walker
aktív tag
válasz
vampire17 #16356 üzenetére
Besárgult a kijelzőm
. Van rá wayteq-es gari, viszont nekem is vannak nyomott sarkok.. Érdemes lecserélnem nekem is a hátlapot, ahogy boken is tette? Elvileg nem lehet hozzá köze a sárgulának, mert az ha jól tudom a melegedéstől van. Ismerve az ilyen szervizes arcokat tuti belekötnek csak hogy ne kelljen dolgozni.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
vampire17 #15975 üzenetére
Nem hardveres, szimplán csak hülyék voltak, amikor ilyen kicsi system partíciót csináltak.
Mi2-nél még egy kicsit kisebb, érdekes, hogy ott meg tudták csinálni.mizoli a partícionáló patch valószínű az update zip része lenne. De most gondban vannak. Ha meg akarják tartani a két systemes megoldást, akkor a virtuális sd méretét kell csökkenteni. Ezzel az a partíció is változna, és jó eséllyel azt is formázni kéne, ezt meg egy hivatalos frissítésnél már hadd ne kelljen.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
vampire17 #15840 üzenetére
Sajnos...
Ájvé visszatértem ahhoz az elméletemhez, hogy nem lesz lolli Mi3/Mi4-re, csak jövőre M. Ez valamennyire kárpótolna, de azért gondoljunk bele, a Xiaomi bemutatja a MIUI legújabb verzióját, ami nem elég, hogy alig változott, ráadásul Kitkat... Így, 2015 nyár vége felé... Google már majdnem az 5.2-t is kiadta...
Azért van pozitívum is abban, hogy Kitkat: legalább nem lesz tele buggal
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
vampire17 #15800 üzenetére
Azt mondják, 5.1 lesz. Elvileg a kínai oldalon írták.
Bár a Note 2-ben 5.0 van az oldal szerint, szóval ki tudja.boken ha van még garancia, mindenképp vidd be!
cikasz nekem most hirtelen egy se jut eszembe olyan
Mindegy még keresgélek, Fejvadi meg talán talál egy jobb fekete témát -
Fejvadi
nagyúr
válasz
vampire17 #15609 üzenetére
Leírtam már többször is, hogy a Stabil is csak egy nagyjából jobban sikerült fejlesztői verzió.
Soha nem kifogásoltam, hogy nem stabil, mert nagyon is stabil. Az összes kifogásom csak az időnkénti rossz hangminőség telefonálás közben, semmi más bajom nincs vele.Itt az MX5 a kezemben és egy ékszer. Minden Magyar benne. Lehet neki a note 2-3 havonta frissül, ez meg 2 hetente. Nagyon gyors. Nagyon igényes a doboza is, mintha egy könyv lenne. Egy baja van, hogy nem Xiaomi
Mindig visszatérsz, hogy fejlesztői. Tudom mit jelent. Kipeóbáltam az összes Fejlesztőit és Stabilt is. Mindegyik EU és MIUIHU-t is. Az összes létező v6-ot.
(#15610) [KgP].Robot
Azt hiszem megtartom az Mi4-et. -
mizoli
addikt
válasz
vampire17 #10830 üzenetére
Na felraktam én is, nehogymá' lemaradjak
Screencast nálam működik, csak várni kellet rá vagy fél percet. (64 bites Win7)
Tényleg jópofa, csak kb. semmi értelme, főleg, hogy ha kikapcsolódik a telefon kijelzője, akkor a számítógépen is kikapcsolódik.File managernek a TotalCommander természetesen sokkal jobb.
De egyáltalán nem zárom ki, hogy sokaknak hasznos lesz.Mást még nem próbáltam.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
vampire17 #10176 üzenetére
Nem biztos, hogy full fekete képen kéne nézni. Inkább olyanon, amin van más szín is, meg feketés árnyalat is (volt barátnőmről van egy ilyen képem, akivel mellesleg pont 6.-án szakítottunk, 13.-án - vagyis amikor ez a frissítés kijött - pedig már összejött másvalakivel, akivel mellesleg szintén naponta találkozok).
És szürkés színeknél is előjön ez a színhiba (pl ES file explorer felső sávja).Drenadar nem teljesen, 5.1.30 még jó volt, arra esetleg frissíthetsz.
Fejvadi megnéztem xiaomi.eu-n, a multira is panaszkodnak.
Hiába na, ezek szerint nem csak nekem volt szerencsétlen nap a péntek 13.-a, hanem a kínaiaknak is. A végén még babonás leszek.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
vampire17 #9634 üzenetére
A v6 Multiban sincs Root ki/be kapcsoló mint a v5 alatt volt. Annyit kell és lehet csinálni, hogy belépsz a Root menübe és amelyik programok kérhetnek Root jogot azoknak látod a nevét. Ha Root jogot akarsz adni csak a program neve mögött elhúzod a csúszkát. Amelyik app-nak nem kell Root az meg sem jelenik ott.
-
llaszlo
veterán
válasz
vampire17 #9484 üzenetére
A wiki oldalakat emberek szerkesztik. Néhol irdatlan nagy baromságokat írnak le.
Egyszer szerkesztettem egy oldalt. Hát ne tudd meg, hogy a "hozzárétő" szagértő mit össze nem okoskodott. Végül jött egy normális moderátor aki jóváhagyta. De még így is maradt ott sok hülyeség amit nem tudtam töröltetni.
Szóval a wikit nem kell szentírásnak venni. -
Ájvé
veterán
válasz
vampire17 #9484 üzenetére
Van támogatás, kiváló közösség van mögötte, saját egyedi romokat is kapunk (Vagyula féle Miui Lite), ilyet nem hiszem hogy olyan sok nemzet elmondhat magáról. Multi romba is van magyar nyelv úgyhogy nemzetközileg is van támogatottság. Szóval ne a wikit nézd, hanem nézd meg a közösséget saját magad. Igen Wayteq révén van hivatalos forgalmazás itthon.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
vampire17 #8632 üzenetére
Légyszi valaki ha felteszi system1-re, jelentse, mennyi a szabad RAM indítás után (nekem a TDB miatt muszáj system2-re tennem)(#8627) cjvt3o igen, ebayes eladó, név szerint pleasantkorea
Ha már róla van szó.. Írtam neki, hogy utalja vissza a pénzt, ő ezt gond nélkül megtette. Szóval most az lett az eredmény, hogy nem lett nano coatingom, de kaptam ingyen 7.50$-t erő körömmatricákat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- Diablo IV
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Series X|S
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest