- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
-
Mobilarena
Xiaomi MI-3 téma összefoglaló
ANDROID 6.0 MARSHMALLOW FRISSÍTÉS
Olvasd el, mielőtt nekikezdenél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mizoli
addikt
válasz
Fejvadi #11143 üzenetére
Na akkor egy mély lélegzet, és visszajössz a V5 34-es stabil-ra
Sok fekete téma, (Carbont ajánlom nézd meg), minden működik, és ha hiányzik a V6 kinézete, olyan is van
Vagy az Iván féle 4.11.4, szintén minden van, villámgyors, és minden működik.Kiválasztod valamelyiket a napi használatra, közben kedvedre rom-olhatsz, kipróbálod, amit csak akarsz, és ha meguntad, fél perc alatt vissza teszed a napi használatost. Ja és CWM-et is kellene telepíteni
És persze nem azért, mert én is ezt csinálom
-
-
mizoli
addikt
válasz
Fejvadi #11121 üzenetére
Miért nem tudod kikapcsolni?
A MiRecoveryben nincs kikapcsolás opció?(Egyébként nem nagyon értem, ha feltettél egy működő rendszert, abból simán kikapcsolod.)
Aha, azt hiszem felfogtamElvi kérdésed van.
Ha a MiRecoveryben nincs kikapcsolás, felteszed a CWM recoverít, abban van lehetőséged kikapcsolni a telefont. -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Fejvadi #11114 üzenetére
Nem tudom, nekem annak idején nem kellett ennyiszer újraindítani, csak annyit csináltam, hogy root jog, WSM telepítés, 2 modul aktiválás és újraindítás. De nem történik semmi baj akkor se, ha úgy csinálod, ahogy leírtad.
Indítóban nekem nem voltak benne, de megintcsak nem követsz el hibát, ha beteszed őket. -
s4tch
veterán
válasz
Fejvadi #11110 üzenetére
MiTheme-et sosem próbáltam, viszont ez a módszer működött korábbi lite alatt.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Fejvadi #11072 üzenetére
Csak azért mondom a WSM-et, mert WSM + Paid themes + fizetős téma alkalmazva újraindulásokhoz vezetett többünknél (nekem végig be volt kapcsolva a WiFi). Mondjuk te ha jól tudom Mithemet használsz, az nem tudom, okoz-e ilyeneket.
Mindenesetre lite + WP METRO-val nem volt gond (még alul is el lehetett olvasni mindent).És igen, van új Ivan 5.1, de még mindig nem látom a hívás bug megoldását a changelogban.
-
mizoli
addikt
válasz
Fejvadi #10977 üzenetére
Én rendszeresen használom a nandroid mentéseket, még nem volt velük gond.
Az fordult már elő, hogy egy régebbi verziójú cwm-mel készült mentést egy újabb verzióval (r11) nem lehetett visszaállítani, de ez végül is nem megoldhatatlan probléma.Ne legyen rá szükséged, de egy mentés sosem árt...
-
mizoli
addikt
válasz
Fejvadi #10930 üzenetére
Én először is csinálnék egy mentést a MIUI beépített mentésével.
Létrehoznék egy pl. ROMs könyvtárat, és ide bemásolnám/letölteném a telepíteni kívánt rom-ot (akár a cwm-et is ide teheted)
Aztán a cwm recoveryt feltenném, és csinálnék vele egy mentést az aktív particióról.
Így egészen biztosan vissza tudsz térni a jelenlegi rendszeredhez, ha éppen akarsz.
A recoveryben csinálnék egy format cache-t, wipe dalvik cache-t (elsőre mást nem, de ha probléma van, akkor jöhet a többi formázás is, kivéve persze SD).
Beállítanám az aktív particiót a másikra, mint amit most használok. (Nem annyira lényeges, de lehet, hogy egy sima aktív system váltással vissza tudsz térni a jelenlegi rendszeredre).
Aztán install zip- ki kell választani az SD-ről a telepíteni kívánt ROM-ot. Ez a 0/ útvonalon lesz.
Telepíteni- reboot system- és kész is.
Adatok, programok jó eséllyel maradnak. Ha nem, a MIUI saját mentését vissza lehet állítani.
Ha bármikor vissza akarnék térni a régi rom-hoz, elsőre aktivvá tenném a másik systemet, ahol az eredeti rom-om volt, és ha jó, kész is (ez azért nem biztos).
Ha valami gond van, akkor a cwm-ben backup and restore-restore-rom kiválasztás.Szóvan én így tennék, de nem vagyok a helyedben, ezért ezt nem tanácsolom, csak úgy dumálgattam
Remélem nem hagytam ki semmi fontosat. -
croke
csendes tag
válasz
Fejvadi #10926 üzenetére
Nálam ugyanez volt a helyzet multiról cseréltem MIUIHU-ra és wipe cache és wipe dalvik cache elég volt..minden jól működik utána...igaz én CWM-ből csináltam de az mindegy sztem.
Én is csináltam egy komplett mentést előtte biztos ami biztos de nem kellett visszaállítani. -
s4tch
veterán
válasz
Fejvadi #10930 üzenetére
Nem használok mirecoveryt. Ne gondolj tényleg semmi bonyolultra. ROM-ot cserélsz anélkül, hogy akár android, akár miui főverziót ugranál. Egy egyszerű frissítésről van szó. Szerintem simán mennie kell wipe cache, wipe dalvik cache után is a váltás, de ha ez nem jön össze, akkor wipe data, és utána visszaállítod az adataidat.
A magyar ROM már egy ideje nem frissül OTA, kézzel kell feltenni az aktuális verziókat.
-
s4tch
veterán
válasz
Fejvadi #10926 üzenetére
Kicsit túlgondolod ezt a témát. Ha valami félrecsúszna (ami nem fog bekövetkezni, egyszerűen és megbízhatóan lehet MIUI6 rendszerek között használni a mentést, visszaállítást), akkor egyszerűen visszarakod a most használt ROM-ot, ami alatt a mentést készítetted, és visszaállítod a rendszered.
(#10927) Roland06: azért nagyobb a oneplus... [link]
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Fejvadi #10923 üzenetére
Kiválaszthatod, mit mentsen le. Én anno multiról kínaira, majd kínairól lite-ra váltottam, nem okozott gondot a mentés.
WSM-et pedig magát az alkalmazást vissza tudná tenni, annyi, hogy még egyszer kéne telepíteni a keretrendszert (ez ugye WSM-ben egy klikk és újraindítás).
És MiRecoveryből kellene, mert előtte jó lenne nyomni egy wipe datát és wipe cache-t. -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Fejvadi #10920 üzenetére
Ha csinálsz a Mentés appal mentést mindenről, azt nyugodtan vissza tudnád állítani (de az is lehet, hogy egy wipe cache is elég lenne).
CWM-ben két dologgal van baj: formázással (de az úgy se fontos ha csak MIUI-t akarsz használni) és TDB-vel (az se kell neked). Amúgy meg nincs a ROMban CWM, Szóval szerintem megmaradna a MiRecovery.
AOSP-nek meg ehhez semmi köze. -
-
mizoli
addikt
válasz
Fejvadi #10494 üzenetére
Az ugye gyufásdoboz mérettől függ
[KgP].Robot
Egy Samsung és egy TrekStore tablettel, + egy ZTE telefonnal is kipróbáltam ezt a wifi térerő változás/elforgatást. Mindenhol változik, csak talán kisebb mértékben. Legkevésbé a ZTE-n jön ki, de ott annyira ugrál a jelszint, hogy nagy a bizonytalanság.
De ahol a MI3-nak -30, -35 dB a jelszintje, a többinek -50, -60 dB. Android 4.2, 4.4 és 2.3-as rendszerek vannak rajtuk.
A Mi3 a "roszabb pozícióban" is jobb, mint a többi eszköz, amit próbáltam -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Fejvadi #10189 üzenetére
Igen, bár nekem van egy olyan érzésem, hogy a fakóság és az elszíneződés ugyanaz a hiba, csak más megfogalmazásban.
Na mindegy, nálad nincs, vampire17-nél nincs, nálam van... Remélhetőleg jövő heti frissítésben már nálunk sem lesz.
Addigis ha itthon leszek hétvégén, felteszem a Temasek ROMot, azzal elleszek egy ideig, ha minden jól megy. -
Tomi_Ohl
veterán
-
-
The DJ
addikt
válasz
Fejvadi #9977 üzenetére
Próbáltam már ezt is, de semmi eredmény. Kopogtattam óvatosan, kopogtattam erősebben, de csak a "Keresés..." látszik a telón.
Komolyan nem értem, mert az első párosításkor is kérte a kopogtatást és akkor érzékelte is rögtön. A szinkronizálás is megy, az értesítések is jönnek, rezeg is mikor kell, a villogás is úgy történik, ahogy beállítottam, de a feloldás beállítása az istenért sem akar sikerülni.
MOD: Ezt nem hiszem el, ezredik próbálkozásra sikerült beállítani a kopogtatással.
Köszönöm a tippet!
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Fejvadi #9956 üzenetére
Igen. És van benne egy pár olyan dolog, amit nem is látsz (csak jó hatással vannak a teljesítményre), van egy másik indítási animáció (ami ha annyira nem tetszik, két perc alatt lecserélheted), van benne Z3 billentyűzet (de van Google is, tehát tudomást sem kell venned róla), és a kínai dolgok ki vannak szedve (de az a multiból is). Esetleg a többi nyelv kell?
-
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Fejvadi #9833 üzenetére
12.-én San Francisco-ban esélyes. Addig várok, bármit is mondasz
mizoli ennyi erővel a spanyol nyelvtudásomra is irigy lehetsz, abból is tudok pár szót, Pitbull dalszövegekből (feltéve ha nem tudsz spanyolul).
Én meg a te német nyelvtudásod irigyelhetem (azt még csak tanulom).
De ha már itt tartunk, szlovákul és angolul egész jól tudok. -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Fejvadi #9829 üzenetére
Majd a MiWatch-ot
Ilyenre annyira nincs szükségem, hogy megvegyem (az ébresztés lenne igazán hasznos, az értesítések csak simán jók, többi meg nem kell).mizoli mandarin nyelvtudás?
Chrome auto fordítója a barátom.
Pár szót tudok csak kínaiul, amit már a Xiaomi miatt megtanultam.
-
The DJ
addikt
válasz
Fejvadi #9806 üzenetére
Nem tettem semmi ilyesmit (egyelőre még kínai amit mondtál
), csak telepítettem a WSM Tools-t és hozzá a MiThemes modult (és persze aktiváltam is). Utána tudtam témákat letölteni és aktiválni, de restartolt folyamatosan a telefon.
Naivan azt gondoltam hogy akkor inaktiválom a MiThemest és majd addig kapcsolom csak be amíg témát választok, de amint inaktiváltam a kiválasztott téma is eltűnt és visszaállt minden alapra... félig. Mivel bizonyos helyeken az új téma színei köszönnek vissza. Így elég vicces az összkép. Jó lenne valami megoldást találni arra, hogy rendesen tudjak témát cserélni újraindulás nélkül. Ennek az indítópultos dolognak utánanézek, de ha esetleg kisegítene valaki akkor azért hálás lennék
-
The DJ
addikt
válasz
Fejvadi #9798 üzenetére
A MiThemes modul telepítésével sikerült letölteni/aktiválni a témákat, úgy nézett ki, hogy ez lesz a megoldás, de sajnos X időközönként újraindult a telefon tőle
A Themes authorization modullal nem lettem előrébb, ha azt tettem fel akkor ugyanúgy nem sikerült témákat telepítenem és letöltenem.
Ez egy elég hülye helyzet, de ha máshogy nem megy akkor majd aktiválom a MiThemest addig amíg telepítek egy témát, utána pedig kikapcsolom. Remélem ez így elég lesz és nem szükséges törölni az újraindulások megszüntetéséhez.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Fejvadi #9798 üzenetére
Magából a WSM-ből tudsz letölteni? Nekem az appon belül nem működik a letöltés... (egyszer javult meg, amikor valamilyen csoda folytán sikerült frissíteni 2.3.5-re, de akkor is csak egy napig működött..)
Szerk: most is sikerült egy modult letölteni, de többet már nem... -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Fejvadi #9682 üzenetére
Nem csak kínaiak alszanak, hanem a MIUIHU csapat is. Ezek csak holnap adják a frissítés frissítést (sőt, lite-ra lehet, hogy csak holnapután.holnapután).
Majd megnézem a YouTube ikont (gondolom a multisra gondolsz, nem? Úgyis le kell azt is töltenek töltenem, kell belőle egy fájl).
És észrevettÉs él valami új animációkat ? -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Fejvadi #9668 üzenetére
Ugyan már miért nem?
Mintha mindig kamu lenne a changelog...Javításokat elhiszem, azokkal nem várnának még egy hetet. Újféle naptár időjárás kijelzéssel biztos benne lesz, MiCredit nem érint, és amint látni, most a Zene appra fordítottak kiemelt figyelmet.
Szóval szerintem nem kamu. -
-
Tomi_Ohl
veterán
-
s4tch
veterán
válasz
Fejvadi #9587 üzenetére
Hümm, nálam ugyanez így néz ki:
A betűmérettől tekints el, én a kis betűket csípem. Ugyanígy látszik a névjegyzék, a tárcsázó, az üzenet, kb. minden. Két helyen találkoztam problémával: a témák appban fekete alapon feketék a betűk, ill. az alapértelmezett program kiválasztásánál világos alapon fehér betűk jelennek meg. Friss MIUIHU Lite van a telefonon.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Fejvadi #9576 üzenetére
Akkor nem vagyok egyedül
Így van eredeti nyelven:
[Clock / Calculator]
New - Added 'Sort by name' and 'Sort by time' options in Add clock page (01-27)
Ez szerint sem jöttem rá.
De visual changes-ről is beszél, pedig szerintem minden úgy néz ki, mint eddig. Meg kontraszt beállítások a Beállítások / Rendszer-ben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest