- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bluetooth-headsetekről általában
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Xiaomi MI-3 téma összefoglaló
ANDROID 6.0 MARSHMALLOW FRISSÍTÉS
Olvasd el, mielőtt nekikezdenél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi_Ohl
veterán
-
Fejvadi
nagyúr
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
havri1 #18034 üzenetére
11 hónapja nem vettem le. Mindig ebben fürdök, uszodában sem veszem le soha. Szaunában sem lesz semmi baja, csak az infra szaunába nem szabad bevinni. Ki szoktam pattintani a szilikon tokból és szappannal alaposan megmosni.
(#18038) Tomi_Ohl
4 órát már hagytam benne. Amikor megvettem, másnap már próbáltam. A mai napig rendesen működik és még most is 40-50 nap között bírja egy feltöltéssel. Igaz nincs minden értesítés beállítva, hogy rezegjen, de ez az ébresztőm is. -
havri1
félisten
Természetesen lehetnek kivételek, nem törvényszerű, de én akor sem teszem ki víznek.
Itt a jó topic:
-
boken
senior tag
válasz
havri1 #18034 üzenetére
Tudom hogy nem nekem szólt a kérdés, de nekem április elején jött meg a MIBand, azóta minden nap nyúzom, zuhany alatt is,átlag 15 percet(asszony szerint buddházom a víz alatt)semmi baja, az más kérdés hogy a napi 23 óra hordás hatására a szíj végén lévő gumi gyűrű már leszakadt, de hibátlanul tartja magát.
lehet hogy egyszerűbb lenne itt folytatni ha kérdésed van még. -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Fejvadi #18033 üzenetére
Azért abban nem lennék olyan biztos, általában csak bizonyos ideig lehetnek egyszerre a víz alatt.
laci laci
Engem pl kifejezetten zavar, ha van rajtam valami fürdés közben.
calamites most éreztem át, mekkora munka lehetett ez annak idején s4tch-nak. Csak pár részt írtam át benne és rendszereztem, de így is órákig tartott.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
bozarjoska #18021 üzenetére
Tökéletesen vízálló. Bele teheted egy pohár vízbe is, ameddig le nem merül.
-
Tomi_Ohl
veterán
Akinek van kifogása a felújított összefoglaló ellen, az most szóljon, mert este teszem be.
Mostmár ha egy opcióra rákattintunk, az mobil nézetben jelenik meg, és egyből a hsz kezdetéhez ugrik, ezzel próbálom elkerülni a felesleges dolgok (és aláírás) megjelenését.(#18001) Fejvadi a Settings.apk-n belül, a res/xml/settings_header.xml-ben vannak a beállításokban lévő opciók felsorolva (bár magyar nyelven valószínű nem). Szóval nem olyan nehéz megcsinálni, hogy ne lehessen.
-
boken
senior tag
válasz
mizoli #18029 üzenetére
Androidon nekem a gyári böngésző van(Legutolsó MIUIHU),sem wifin sem mobil neten nem megy. Leszedtem az Omni romot, gapps-ot hozzá+ root-ot, szó nélkül lejönnek, leszedtem a cm-et, simán lejött, valamiért ennél az egy romnál írja ki egy idő után hogy a letöltés nem sikerült.de Pc-n leszedtem most már, mindjárt teszem fel.
-
batabe
senior tag
válasz
Én simán fürdök benne is, jó, nem sokat és csak kádban. Meg még nem is régóta van meg.
-
havri1
félisten
válasz
bozarjoska #18024 üzenetére
Ahogy elnéztem, ez mindenes topic, van itt wifi router meg minden
Pontosabban IP67-es,elvileg vízálló, de sok elhalt pár hónap alatt, és nem tudni mitől. Nyilván 1-1 fürdés nem fogja tönkretenni, de rendszeresen én nem merném víz alatt használni. -
havri1
félisten
válasz
Van saját topikja.
Elvileg cseppálló. Zuhany ok, fürdés nem. -
bozarjoska
őstag
Ez a MiBand menyire vízálló? Zuhanyzás fürdés mehet benne? Köszi
-
szente
addikt
Sziasztok!
Fájó szívvel búcsúzok tőletek, tegnap lecseréltem a MI3-am, egy Honor 7-re. Jó kis csapat vagytok, ez is sokat hozzátesz a telefon értékéhez.
Üdv.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
zolikaDB #18016 üzenetére
Mert van benne Double tap to wake, és jópár beállítás, amit Kernel Adiutor-ral lehet állítani.
Más: kint a MIUIHU 5.10.8
Összefoglaló: észrevettétek, hogy a telefon képére kattintva milyen oldal nyílik meg?
Szerintetek ezt linkeljem máshogyan, vagy hívjam fel rá a figyelmet?
s4tch ezt a képet a neten találtad, vagy esetleg te vágtad így ki? Be akartam tenni egy nagyobb felbontású, angol feliratú képet, de sajnos mindnek fehér háttere van. -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
zolikaDB #18013 üzenetére
Arról van szó, hogy egyre több telefon jön ki, mindet megvenni meg nincs pénzük. Ezért megállapodást kötöttek a Wayteq-kel és a Xiaomishop.hu-val, hogy ingyen kézhez kapják a telefonokat, amint elkezdik őket forgalmazni, cserébe 2 hónapig csak a tőlük vett telefonokon van magyar ROM. 2 hónap után lesz csak letölthető a weboldalról is.
Tehát karácsonyra letölthető lesz magyar ROM Note 2-re is. -
zolikaDB
veterán
válasz
calamites #18007 üzenetére
De tkp a bevezeto szovegben irtak vmi konkret dolgot? En annyit vettem ki, h a Saomi kocsog, szarik rank, vagyulaek pedig becsuletesen dolgoznak. Ez tkp igy van. De mi van a Wayteq-kkel?
Az asszonykanak pedig karacsonyra terveztem egy Redmi Note 2-t.
Hasonlo parameterekkel van valami stabil vas szerintetek?? (Meizu M1 v M2 Note talan...?) -
-
boken
senior tag
Sziasztok,csak én em tudok az RR-oldaláról letölteni?minden más romot letudok szedni csak az RR-t nem,
Ezt írja ki:
Domain név meghatározása nem lehetségesBizonyosodj meg róla, hogy:
- van-e aktív internetkapcsolatod
- a DNS szerver beállításai megfelelőek.Hibakód 105 (net::ERR_NAME_NOT_RESOLVED)
-
batabe
senior tag
Használ valaki ES file explorert miuin? Nálatok is még a régi fajta ikonja van a programnak és nem az, ami a playen látszik?
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
zolikaDB #17997 üzenetére
Az a támogatás tényleg kevés, sokkal többet érdemelnének.
laci laci ezek az adatok pont maradnának, de a MIUI verzió frissülne. miui.hu-ról szedd le a legújabb magyar ROMot.
Laybee köszi, javítva. A 3-as még a régi verzióból maradt benne, mert abban még benne volt az energiatakarékos is.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Igazi csemege került a szerkesztőségbe. A kínai Xiaomi csúcstelefonja, a MI-3 nem mindennapi teljesítményt nyújt és persze mi leginkább csak álmodozhatunk róla.
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HTPC (házimozi PC) topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest