- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Ár-érték arányban verhetetlen a Xiaomi Mi2, napjaink egyik legerősebb hardvere mellett a MIUI is jobb, mint valaha. Ha kérdésed van a készülékkel vagy a használatával kapcsolatban, kérlek előbb olvasd el ezt az összefoglalót.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
Én keverek? Nem érted amit leírtam kétszer is, és csak azt erőlteted, ami neked fáj... Gondolom olyat elképzelni sem tudsz, hogy valakinek válaszolva én az én szemszögemből mégis másképp látom a dolgokat, és ebből az okból konkrétan az én helyzetemet írom le, ugye? Megbeszéltük.
-
Rick4
félisten
Pedig leírtam, láthatnád....
Nem értem, miért lenne kötelező a mobilszolgáltatónak készülékeket dobálni az ügyfelek után? Nekem tökéletesen megfelel, hogy pár ft-os percdíjjal beszélek, igaz kifizetek havi 18-20 ezrest ezért. Más nem beszél csak 3 ezret havonta, és azt gondolja, neki jár ezért cserébe a beszélgetésen kívül bármi is?Én úgy gondolkodom, hogy itt egy jó csomag, és max veszek hozzá egy készüléket, más úgy gondolja, itt egy jó készülék, veszek hozzá egy előfizut.
Én elégedett vagyok a döntésemmel, és nem ide járok sírni, mert elszúrtam valamit...
-
SentryGun
aktív tag
Köszi a linkeket! Következő telefonvásárlásnál tuti figyelembe veszem ezeket a lehetőségeket is. Van topicja a kínai telefonoknak/tableteknek?
Egyébként sok ember szerintem az alábbi dolgok miatt nem mer külföldről rendelni:
1. Mert bemenni a szolgáltató boltjába egyszerűbb.
2. Muszáj fizikailag látnia.
3. Részleges/hiányos angoltudás. - Szerintem ez a legnagyobb visszatartó erő (tisztelet a kivételnek!). Sőt, még németül levelező kínaival (angol mellett) is találkoztam már, szintén problémamentes ügyintézéssel.Én ebayen keresztül évek óta vásárolok mindenféle cuccot, sokszor Kínából. Eddig egyszer nem volt problémám, mindig nagyon korrektek az eladók, csere esetén is.
ON: Nem rossz telefon, de nekem formára az Oppo Find 5 jobban tetszik.
-
zeg
őstag
A szolgáltatást fizetem meg, a készülék paraméterei kábé hidegen hagynak, a grand x nekem most tökéletesen elegendő. Hogy drága vagy nem megfelelő a készülék mellé kapott szolgáltatás?
Nekem megéri, és még sok százezer embernek is errefele évek óta megfelelt. Neked nem.
Majd csak túléljük valahogy, ha nem értünk egyet -
zeg
őstag
Bemegyek a legközelebbi T-be, megfogdosom, és ha tetszik megveszem, akár több készüléket is kibontathatok, ha úgy tartja kedvem. Ott, azonnal elvihetem. Bedöglik, ugyanoda visszaviszem, azonnal cserekészüléket adnak(nekem pl galaxy s advance jutott, nem gagyi párezres candybar). Leejtem/beázik/ellopják, ott a biztosítás, kapok új készüléket pár ezresért, mivel a sajátomat nem javítják hanem cserélik. Ha el akarom adni, errefele a T-vel együtt van a használt mobil eladás-vételes részleg. A T nem a szívem csücske, mégis én ezért választottam a szolgáltatósdi lehetőséget. Maximálisan megértem és egyetértek a tesztelő plecsnijével.
-
ak76
senior tag
Mutasd azt a site-ot,ahonnan 2-3 napon belül ideér,annyiért mint a tesztben,nem mellesleg olyan helyről ahol a garanciális feltételek is korrekt módon érvényesíthetőek.
Az "tetszett" plecsni indokolt,ha itthon is árulnák,akár 10-20%-al drágábban,még akkor is megkaphatná az ajánlott értékelést.
De úgy,hogy neked kell beszerezni,hogy a gari vagy működik vagy nem,(a pandawillről már szívtam be egy olcsóbb készülék garanciáztatását,könyöröghetsz a helpdesknek angolul,aki vagy megérti,vagy nem,aztán vagy cserélnek,vagy kapsz valami olyat amit nem is kértél)a support kérdéses(ok,a xiaominál nem az),kockázatos vállalkozás.
Jó teszt,jó készülék,ha kapható lenne itthon simán beneveznék rá. -
Wajk
addikt
az értékelés engem is meglepett, mert elég pozitív a cikk, de aztán olvastam az indoklást és elfogadtam, bár aki nem szereti a tepsifonokat mint én annak nem hogy Ajánlott, hanem nincs is sok választása
dokee78: hallani, hogy a Xiaomi terjeszkedik, Amerikáról már van hír, de ott is a dátum 2014, szóval... az EU nem most lesz. de talán érthető, Amerika "kissé" nagyob piac.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Megújult a PROHARDVER!
- Hegesztés topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- 3D nyomtatás
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nyaralás topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest