Hirdetés
- 10" alatt maradhat a Samsung harmonikamobilja
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Akkuban erősít a középkategória
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- VoLTE/VoWiFi
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Yettel topik
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
-
Mobilarena
Ár-érték arányban verhetetlen a Xiaomi Mi2, napjaink egyik legerősebb hardvere mellett a MIUI is jobb, mint valaha. Ha kérdésed van a készülékkel vagy a használatával kapcsolatban, kérlek előbb olvasd el ezt az összefoglalót.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Semm1
tag
Én nem bántam meg, hogy megvettem így nemsokkal az Mi3 megjelenése előtt...Elég jó áron jutottam a 32 GB-s Mi2-höz. Megrendelés megtörtént a 16 GB-sre, csak sajnos a Xiaomi kifogyott belőle és a nagyobb tárhelyeset kaptam ugyanannyiért.
Majd olvasgatom a fórumot, mert azért kíváncsi leszek az árvágásra. Valaki írta is korábban, hogy még az is lehet, hogy 290 dollár körül lesz a kisebbik Mi2s, de akkor az Mi2A-t is ólcsóbban fogják árulni mert amúgy egy árban lennének?!
Annyi biztos, hogy marha jó, hogy ilyen "gépeket" lehet venni ennyiért, mert én biztos hogy még egy rabságot nem írók alá egy szolgáltatónál sem...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ár-érték arányban verhetetlen a Xiaomi újdonsága, napjaink legerősebb hardvere mellett a MIUI is jobb, mint valaha. Kár, hogy Magyarországon hivatalosan nem lehet beszerezni.
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest