Hirdetés
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolda
tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem: 26-os stabil romot szerettem volna lecserélni a legfrissebb fejlesztői multi romra (5.12.24), amit a miui magyarország oldalon található linkről le is töltöttem. bemásoltam a belső tárhely gyökerébe, átneveztem update.zip-re, ellenőriztem is (md5), majd recoveryből (android 3e) próbáltam volna telepíteni, de "No file_contexts" figyelmeztetéssel megáll a telepítés. előtte persze csináltam cache és userdata wipe-ot, így mostmár az eredeti rendszer sem indul el (miután jó ideig vártam, és végül kivettem az aksit, mert semmire nem reagált...) ilyenkor mit lehet tenni? most épp ubuntu alaltt nézem, látja a telefont, de csatomár nem tudja (Unable to open MTP device '[usb:001,005]').
Előre is köszönöm a segítséget, és a tanácsokat, hogyan tehetném mégis fel a fejlesztői romot!
zolda
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó ÚJ White Shark Commandos mechanikus gamer billentyűzet / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest