- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- iOS alkalmazások
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
klaya86
őstag
válasz
beyruth82
üzenetére
Ez részben a vásárló szempontja is, hiszen a többség előbb utóbb megválik a telefontól és eladó lesz belőle. Így nagyon nem mindegy, hogy később mennyiért tudod eladni. A xiaomi tulaj már vásárláskor tisztában van vele, hogy 1 évesen esetleg töredék áron tudja majd csak eladni a telefont. Erre még rá is segít a utóbbi hónapokban a xiaomi azzal, ahogy fossa az új típusokat.
-
klaya86
őstag
-
klaya86
őstag
Poénnak is rosszak ezek a szoftveres kávák. Ha bekapcsolod , akkor felül nagy bunkó káva lesz, alul jóval keskenyebb a valódi, bénán néz ki. Nem minden alkalmazás alkalmazkodik hozzá. Stb. Olyat is láttam, hogy alul a képernyő íve tök más, mint a felső, digitális kávának, illetve egyszerűen csak egy egyenes.
-
klaya86
őstag
Esküszöm nem értem ezt a közelség érzékelő dolgot. Nyílván létező probléma, mert sokan írják. Nem vagyok túl régi xiaomis,2 éve max. 2 típussal volt dolgom, egyiknél sem volt probléma.Ismerősi körben szintén van pár xiaomi, nincs velük baj. Más szenzor? Vagy rosszul vannak kalibrálva? Nyilván valami oka van, hogy valakinél működik, valaki meg xopik vele.
-
klaya86
őstag
Jelentem 1 éves a Poco F2 prom és kutya baja. Csak a gyári gyorstöltővel töltöm. Haveromé szintén hibátlan. Nem hinném, hogy bármi baja lenne majd a mi11t szériának. Egyébként,ha mégis, akkor ott a 2 év garancia....
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3842, 94% Akkumulátor
- Update 10.30. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407
- Logitech Webkamera MeetUp 120 -os látótér, mikrofon, 4K Ultra HD
- HP ProBook 430 G6 Celeron 4205U laptop
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest