- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
klaya86
senior tag
válasz
beyruth82 #71 üzenetére
Ez részben a vásárló szempontja is, hiszen a többség előbb utóbb megválik a telefontól és eladó lesz belőle. Így nagyon nem mindegy, hogy később mennyiért tudod eladni. A xiaomi tulaj már vásárláskor tisztában van vele, hogy 1 évesen esetleg töredék áron tudja majd csak eladni a telefont. Erre még rá is segít a utóbbi hónapokban a xiaomi azzal, ahogy fossa az új típusokat.
-
klaya86
senior tag
-
klaya86
senior tag
Poénnak is rosszak ezek a szoftveres kávák. Ha bekapcsolod , akkor felül nagy bunkó káva lesz, alul jóval keskenyebb a valódi, bénán néz ki. Nem minden alkalmazás alkalmazkodik hozzá. Stb. Olyat is láttam, hogy alul a képernyő íve tök más, mint a felső, digitális kávának, illetve egyszerűen csak egy egyenes.
-
klaya86
senior tag
Esküszöm nem értem ezt a közelség érzékelő dolgot. Nyílván létező probléma, mert sokan írják. Nem vagyok túl régi xiaomis,2 éve max. 2 típussal volt dolgom, egyiknél sem volt probléma.Ismerősi körben szintén van pár xiaomi, nincs velük baj. Más szenzor? Vagy rosszul vannak kalibrálva? Nyilván valami oka van, hogy valakinél működik, valaki meg xopik vele.
-
klaya86
senior tag
Jelentem 1 éves a Poco F2 prom és kutya baja. Csak a gyári gyorstöltővel töltöm. Haveromé szintén hibátlan. Nem hinném, hogy bármi baja lenne majd a mi11t szériának. Egyébként,ha mégis, akkor ott a 2 év garancia....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Félrevezető akciók miatt büntették meg a Sheint
- Konteó topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Autós topik
- Villanyszerelés
- Drón topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest