- Redmi Note 13 4G
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Yettel topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
Na igen, kemény dió.
Tesztek alapján fotós téren a 20FE mellé billen a mérleg, emellett az IP68 sem elhanyagolható.
11T Pro mellett a 120-as töltés, nagy akku, sztereó hangszórók, viszont a kamerát lehúzzák. Tény egy optikai zoomkamerát elbírt volna még.
Sztem addig menj be egy MM-be s hasonlítsd össze őket, aztán rendelj.
Azt se feledd, ha online rendeled, 14 napod áll rendelkezésedre. Ha nem jön be, még mindig vissza tudod küldeni és a másikat kihozni. Én pont ezt fogom tenni majd, ha netán mégse jönne be. Itthon van egy FE már, ezért is nem azt rendeltem egyből, gondoltam előbb kipróbálom ezt az új csodát... Pedig jó ideje ácsingozok egy saját FE-re...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrotik routerek
- Redmi Note 13 4G
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen egeret válasszak?
- Formula-1
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Borderlands 4
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max kék titán 256 GB kártyafüggetlen 1 év garanciával ELADÓ
- IPhone 13 128GB
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Xioami Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- RÉSZLETRE , KAMATMENTES , BANKMENTES Panasonic TOUGHBOOK FZ-55 MK3 FZ-55G6601BG Notebook
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Apple TV 4K 2.gen (A2169) 32 GB 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő