- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hjozsi
tag
válasz
Topford #3594 üzenetére
A GB nem tábla gépekre készült, hanem mobil telefonokra. Az Ics-nél vonták össze a két fejlesztési vonalat. A kinézet ezért "barátibb" a 4.0-tól. Talán egy launcher, egy-két app csere segíthet egy keveset, de az alapvető android alkalmazásokkal nemhiszem hogy lehetne érdemben kezdeni valamit.
-
hjozsi
tag
válasz
Topford #3585 üzenetére
A play-en is van androidos md5 ellenörző. Nem valószinű hogy ez a probléma.
Ha jól értem most már be sem kapcsol és az sd kártyát sem tudod olvasni.
Feljebb írtad, hogy telefonnal és laptoppal próbáltad a wifit. Akkor a telefont lehet használni "kártya olvasóként".
Próbáld meg letölteni mégegyszer laptopon kicsomagolni, átrakni sdre és újra végig csinálni mindent elölről.
Ha ezután sem megy én felteszem a kezem.
A francia romoknál még visszaraktam a gyári ginger romot, de az sf-nél még nem próbáltam (lehet nem is működik- de ezt kétlem), mert ez jobban tetszik és gyorsabb a 2.3-nál. -
hjozsi
tag
válasz
Topford #3583 üzenetére
Üdv!
Leírnád lépésről lépésre hogyan csináltad?
Md5-öt ellenőrizted?Egyébb iránt végig olvastam most pc-n amit írtál eddig, és még az lenne a kérdésem, hogy melyik böngészőkkel próbáltad azt hogy nem jött be az oldal. Nálam eddig ha a wifi jelszint megvolt és csatlakozást mutatott, akkor az oldal betöltésekkel nem volt gondom, legfeljebb másik böngészővel próbáltam. A kedvencem most a dolphin tab beta.
-
hjozsi
tag
válasz
Topford #3574 üzenetére
Szerintem nem feltétlen.
Ha a factory_update_param.aml benne van a fájlok közt, és telepítés során nem jön be a recovery akkor nem. Ellenben ha a frissítés megakad a recoverynél akkor wipe data és wipe cache szükséges - a media partition nem muszály-, majd install update.zip. -
hjozsi
tag
válasz
Topford #3570 üzenetére
Üdv!
A gyári 2.3-as romot visszalehet rakni, az első hozzászólásban részletesen le van írva hogyan.
A gyári 4.0-val nekem is csak a bajom volt. Jelenleg ezt használom megelégedettséggel, de ez nem jelenti azt hogy Neked is megfelel. Ugyanúgy kell felrakni mint a gyárit,- tapasztalatom szerint érdemes kis kapacitású kártyát használni telepítéshez nem pedig sdhc-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- iKing.Hu OnePlus 13 Brutális teljesítmény, elegáns külső 12/256 GB Black Eclipse 3
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest