Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- One mobilszolgáltatások
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
ghoul_
csendes tag
Sziasztok!
Nem találkoztatok olyan problémával IGO Primo esetény, hogy amikor közeledsz cél, kanyar stb és bele nagyít automatikusan a térképbe, akkor kifagy a Primo.
Előre is köszi, ha van tippetek a probléma megoldására
-
Fragosus
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni. Van egy WayteQ x995 MAX Android GPS készülékem. Vettem hozzá egy 8 GB memóriakártyát, mert a legfrissebb térképek már nem férnek rá a készülékre. Szeretném azokat a memóriakártyán tárolni. Meg tudnátok mondani, hogy mire kell módosítsam a sys file Folders részét, hogy megtalálja az IGO primo a térképeket?
Eddig bármilyen típusú elérési útvonal ellenére is azt írta a program, hogy nem találja a térképeket.Köszönöm!
-
kovy79
őstag
Köszi a választ.
Nincs, illetve azt méltóztattak írni, hogy nem adnak el alkatrészt, csak ha beviszi a paraszt és ők teszik bele.
Elmennek a forgalmazott termékeikkel oda, ahonnan kijöttek... A magyar jog is csodálatos, hogy ezt így engedi.
Egyébként anno x820-szal is volt hasonló probléma, ott az lcd volt beszerezhetetlen (mondjuk azt is szétszedtem és típusszám alapján aliról rendeltem /még pár hete is rendelhető volt!/).
Nem gond, ha hozzám kerül, szétszedem, megnézem/megmérem és rendelek az aliról.
Az ilyen cégek meg sírdogálnak, hogy mindenki mindent Kínából rendel...
u.i.: azt itt feltett kérdésem félig-meddig tárgytalan, mivel 995 MAX-ról van szó. -
kovy79
őstag
válasz
Derek V. #889 üzenetére
Szia!
Nem csináltál a 995 akksijáról képet, esetleg nem mérted le a méreteit?
Sógoromnak kellene akksit rendelnem, de nem találok sehol infót róla.
Na, többek között ezért nem használok/használtam Wayteq cuccokat.
Néha kész horror kinyomozni, hogy mi a fene van benne (touch, kijelző, akksi)... -
ferob
őstag
válasz
Derek V. #893 üzenetére
Megpróbálkozhatsz ezzel, de mivel az eladónál nincs az adott akkumulátorról semmilyen értékelés, ezért érdemes vásárlás előtt külön rákérdezni a paraméterekre.
Ha valamiért az sem, akkor esetleg az előző válaszomban említett kisebbel talán nem lesz gond, akkorára már cseréltem WayteQ navigációban, de persze ezt teljesen biztosra nem lehet mondani, mivel minden egyes akkumulátornál lehetnek minimális méretbeli eltérések.
-
Derek V.
tag
Sajnos, a méret ami nagyon behatárol.
Megmértem tolómérővel hogy maximum mekkora méretű akkumulátor fér be a gyári helyre:
- hosszúság: max. 62mm
- szélesség: max. 43mm
- magasság. max. 5mm
Ezeknek a paramétereknek elméletileg a 454261lítium polimer akkumulátor felel meg. Én anno ezt rendeltem aliexpressről: [link]
Ez viszont csak két vezetékes, nekem viszont 3 vezetékes kellene ahogy mondtad, amit viszont én nem találtam ebben a méretben. (Természetesen elfogadható áron.)
Egyébként, köszönöm, hogy segítesz! -
Derek V.
tag
Úgy néz ki igazad van. Tettem bele ideiglenesen egy másik gyárilag 3 vezetékes használt akksit és most szépen veszi a töltést. Úgy néz ki, hogy akkor gyárilag 3 vezetékes 1500mAh akkura lesz szükségem. Aliexpressről melyiket érdemes rendelni? (Rengeteg akku csak két vezetékes, mint amit én is rendeltem.)Illetve magyarországi beszerzés is játszik, ha nem aranyáron mérik!
-
Derek V.
tag
Sziasztok!
Wayteq X995 (5”-os változat) navival kapcsolatban lenne kérdésem.
Van nálam 2db Wayteq navi, mindkettő akkumulátor problémával. 1db X985BT (5 éves) és egy X995 (kb. 4 éves). Mindkét naviban már gyenge volt az akksi így rászántam magam az akkucserére. Az X985BT szétszedtem, kiforrasztottam a gyári 1100mAh akkut és tettem bele egy új 1500mAh akksit. Méretileg még pont elfért benne. Pozitív, negatív száll beforrasztva, a fehér vezeték nem lett bekötve, mert az új akksi csak két vezetékes volt. Összeraktam, teszteltem szépen működik. Töltést is veszi és a piros, kék led is visszajelez. Öröm, boldogság nézzük akkor az X995-t.
Megcsináltam ugyanezt az X995 típussal is, ugyan olyan új 1500mAh akkut kapott. Folyamatosan bekapcsolt kijelzővel 2.5 órát bírt ki. Feltettem töltőre, piros led világít viszont nem töltődik az akkumulátor. Android rendszerben az akkumulátor fülnél töltést jelez, de nem töltődik az akksi! 3-4-5% töltöttséget ír ki és nem emelkedik az érték idővel!
Új akksi kiszerel, LiitoKala Lii-500 töltővel tesztelve, szépen töltődik (1335mAh). Vissza forrasztom ismét a naviba, de most a harmadik vezetéket is bekötöm ( fehér). Ennek a vezetéknek pontosan mi a feladata, mert sokan azt mondják felesleges bekötni?
Töltöttség rendben, viszont kb 2,5 óra múlva ismét lemerül a navi és továbbra sem veszi a töltést! Ugyanazt produkálja, mint először. Járt már valaki így? Szakmai kérdésem lenne, hogy ez esetben mi okozza a hibát, miért nem töltődik a naviban az új akksi?
A szakmai segítséget előre is köszönöm!
-
GEPESZ66
veterán
Ezt néztem ki:
WayteQ x995 Android GPS navigáció
A Sygic-nek volt egy akciója, s megvásároltam élettartam licenc-el, s állítólag 3 db készülékre rakható.
A Play áruházból töltöttem le a telefonomra:
[link]
Esetleg megtudnátok erősíteni abban, hogy feltelepíthetem erre a készülékre is?
Valamint melyik IGO-t ajánljátok erre?
Honnan lehet beszerezni, mi az ára?
Ha a Sygic-et felrakom a belső memóriába, akkor SD kártyára az IGO telepíthető?Az apósomnak viszont szintén van egy ilyen készüléke, de azt ezzel a navigációval vettük:
[link]
Ha wifi-t bekapcsolom rajta, ennél nem látok olyat, hogy térkép frissítési lehetőség.
A Play áruházba kell belépni, hogy tudjam frissíteni? -
bendi007
tag
Sziasztok. A kérdésem az lenne ,hogy sygic van rajta hozzá volt.
A tervezett útról,ha letérsz nem tervez másikat? Meg kell állni ismét tervezni? Vagy nálam valami beállítási gond van?Nagy szívás városban. Köszönöm,ha valaki segít! -
Upo
addikt
Factory reset után frissen is ilyen? Lehet hogy valami telepített dolog vagy visszaállított konfiguráció nem tetszik neki.
A GPS vétel ennek az öreg mediatek SOC-nek nem az erőssége, nyílt terepen meg kell várni az első pozíciót, lehet hogy lesz negyed óra vagy még több.
Utána már nem olyan lassú ha rendszeresen használva van. -
Ysoton
csendes tag
Sziasztok!
Körülbelül két hónapja vettem egy Wayteq x995 Max-ot navigációs szoftver nélkül.
Három dologban szeretnék segítséget kérni:
- Sajnos nem csatlakozik jelszóval védett wifi hálózathoz. Van esetleg valami ötlet?
- Mivel csak offline módban tudnám használni, így tudnátok ajánlani olyan app-ot, mely alkalmas ilyen célú alkalmazásra? (Magyarország, Európa térkép)
- Harmadik és legnagyobb problémám, hogy nem találja egyszerűen a GPS jelet.
"GPS info" alkalmazáson belül folyamatosan csak azt írja, hogy "getting gps data...."
Szintén valahogy offline módban kellene megtalálnia a jelet, de sajnos nem teszi a dolgát.
Előre is köszönöm a segítségedet! -
Upo
addikt
válasz
baticool333 #877 üzenetére
Innen se működik a 3.7.8.0 ?
-
Treck
aktív tag
válasz
baticool333 #877 üzenetére
Neked x995Max-on mukodott a Waze? Nekem sose mukodott, mindig azt csinalta, amit most neked.
-
baticool333
csendes tag
Sziasztok! x995Max-on egyik napról a másikra behalt a Waze és a Google térkép is. Eddig tökéletesen működött, de mostmár ha meg akarom nyitni a Waze-t, bejön a töltőképernyő, majd pár másodperc múlva kiírja, hogy váratlanul leállt az alkalmazás és jelentsem a Google-nek. A Google térkép elindul, rá tudok keresni címekde, de ahogy elkezdenék navigálni, lefagy az alkalmazás. Próbáltam gyári visszaállítást és régebbi apk-t feltelepíteni, de a helyzet változatlan. Valaki találkozott már ilyesmivel? Van erre valamilyen megoldás?
ui. android 4.4.2-es változat, nem a 6.0-s
-
Trianta
tag
Sziasztok!
A 7"-osra fel lehet telepíteni a YouTube-ot?
-
klembi
csendes tag
Sziasztok fórumtársak!
Valaki segíthetne nekem hang problémába!
Elment a navi hangja, fülhallgatóval próbáltam azzal megy Nemzetközizem nagy szükségem lenne rá.
-
-
Upo
addikt
Szintén, előbb volt vásárolt sygic-em, úgyhogy az x995-ből sygic nélkülit vettem 5e-el olcsóbban annak idején.
Az akku nem egy acélos, 1-2 órát tán cipőkanállal kibír, de úgyis rá van dugva a kocsiban a töltőre. A szokásosnál kicsit több ideig tart pozíciót fognia (nem 2 másodperc hanem akár 15-20), de utána tartja. A legelső példányok közül van az enyém, már kezd néhol ragacsosodni az az idióta "bársonyos" burkolat, aki ezt az anyagot kitalálta azt válogatott kínzásoknak tudnám kitenni. Volt olyan készülék (talán valami walkie-talkie) amit szétszedtem, benzinnel-dörzsivel levakartam a ragacsot, lett belőle sima műanyag. Lassan az x995-re is hasonló sors vár, bár most már alig használom. -
Zοltta
senior tag
Sziasztok! Az érdekelne ,hogy mit gondoltok erről a példányról , ami mellé lifetime frissítés is dukál? [link] Leginkább az érdekelne, hogy bírja az aksi, könnyen fogjon jelet városba , meg ilyenek
Szülinapra venném a csajomnak és kíváncsi vagyok ki mit mond , én még nem vagyok otthon ebben a világban
köszi
-
bendi007
tag
Kinek milyen igo van rajta?
-
DonMarco
aktív tag
Üdv ! Írtam nekik,ezt a választ kaptam.
"Még nem elérhető az új Android verziós készülék, de azt jelezték nekünk, hogy hardveres változások is lesznek a készüléken, ezért sajnos nem lehet majd a korábbi készülékekere feltelepíteni ezt előreláthatólag."
Üdvözlettel:
Herr Barnabás
WayteQ Europe Kft.
Szerviz Ügyfélszolgálat -
Upo
addikt
válasz
DonMarco #859 üzenetére
A sima 995-ből is volt több revízió, kívül ugyanolyan, de belül más. Más a szoftver, más a partíció kiosztás, stb.
Ennél is lehet ilyen, hogy az újabb fajta alaplapos az android 6.
De az is lehet, hogy frissíthető. Csak nincs meg a szoftver.
Le kéne menteni a 4.4-ről és a 6.0-ról is a romot, aztán megvizsgálni.
De szerintem legegyszerűbb felhívni a wayteq szervizt, biztos megmondják hogy tudják-e frissíteni a tiéden a szoftvert. -
bendi007
tag
kellene valaki aki tud segíteni lecseréltem ilyenre a 980-at.
Nagy kár volt ,sygic navival vettem.Inkább a három betűs kellene rá az jobb volt.Ennek egy borzalom az útvonal tervezése.Amikor meg letérsz az útvonalról nem is figyelmeztet. -
DonMarco
aktív tag
Üdv ! Kérdezném tisztelettel hogy nem lehet "WayteQ x995 MAX 7”os gps-re rámókolni valahogy újabb androidot ? (Gondolok itt legalább a 7-es vagy 8-asra ) Köszönöm előre is !
-
Imi156
csendes tag
Sziasztok!
Nincsen véletlenül valakinek wayteq X995 maxhoz gyári romja??? -
bendi007
tag
Nekem is váltanom kellene ,de nem tud mi legyen.Ki mit választana ,ha most cserélne?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ismét navigációs fronton erősíti kínálatát a WayteQ.
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Nintendo Switch
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Jövedelem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Honda topik
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- További aktív témák...
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest