- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovy79
őstag
Rom: nem kell szőrszálhasogatásba átmenni!
Hardverről volt szó, majd a hozzátartozó közösségről, amit a gyártó hozzáállása generál!
Gyári rom sehol nem volt említve!
Mi köze ehhez a főzött romnak, meg 6GB-nak? Teljesen irreleváns, amit írsz...
Akku: azt ugye vágod, hogy Magyarország lakosságának ~75%-a nem a vízfejben él, így nem szentírás az a kemény 6000.- Forint. Én konkrétan Németországban élek, de megrendeltem volna Debrecenbe anyámhoz az alkatrészt. Jelen, általad magasztalt esetben: Németországból küldjem haza, ők méltóztatnak garancia terhe mellett beszerelni, elpostázzák anyámnak, majd ő ki nekem?! Logikus, életszerű, de biztos van olyan birka, aki elfogadná és meg is csinálná. Már ha szőrszálat hasogatunk...
Te tényleg elfogadod, hogy egy cég kijelenti, alkatrészt NEM ad el?
Neked ebben az esetben tényleg csak "osztmenjbemeringyenberakják" válaszra futja?
Autótechnikában ugyanúgy elfogadnád, ha egy gyártó nem adna el alkatrészt, csak és kizárólag egy szervizben (tőled mondjuk 250-750km távolságra) és csakis akkor, ha ő építi be? Mondjuk egy rothadó Mazdához karosszéria elemeket?
Egyébként ez a "cserébe garit is kapsz" mottó a mai fogyasztói társadalom mintapéldányainak önnyugtató vezérszónoklata. Nem gond, ha a cég inkorrekt, nem gond az ár, nem gond, ha marhaságot vesz az ember, mert cserébe kap valamit grátiszt Hurrá....
Ja, add meg a cikkszámot és keresek neked olcsóbbat! Mikor náluk egy x820BT lcd 4-5000.- Forint volt, Kínából 12$-ért (250-es árfolyamnál) rendeltem egy azonos cikkszámút a nem elfelejtett szállítással együtt (valami másik, mindenféle gagyi naviba való 721Q310B63-A2). -
kovy79
őstag
Nem kell "érdekes hardver", ha a gyártó jól áll hozzá, úgy kialakul a közösség is hozzá (pl. Redmi 1S). Még alkatrész is van hozzá, a mai napig.
Akksicserét pedig a -mint mondtam- csak úgy vállaltak volna, ha ott veszem az akksit.
Hivatalos szerviz és forgalmazóként alkatrészt NEM adtak el! [kép]
Nem is értem, az ilyen köpedelem cégek működését így hogyan engedélyezik? -
kovy79
őstag
válasz
fundaluk #944 üzenetére
Pont, hogy lenne frissítés, mert lenne hozzá közösség...
Van olyan 8(!) évs eszköz, amire mai napig van friss fejlesztés (android 12).
Így meg ki vagy téve a wayteq kénye-kedvének.
Akksit kellett volna venni egy 995max-ba, mire közölték, hogy nem árulnak, csak ha ők teszik bele. Undorító egy hozzáállás. -
kovy79
őstag
Én 820bt-t használtam jópár évig.
Elhasználtam 3 akksit, 2 kijelzőt, tehát mondhatni, meg voltam elégedve vele.
Ám ha egy szerviz olyan, amilyen (esetem pár kommenttel visszább), akkor a büdös életben nem veszek tőlük többet semmit! Persze az ismerősi körben is "körbeajánlom" a tapló hozzáállást, hogy még véletlenül se jusson senki eszébe a márka... -
kovy79
őstag
Köszi a választ.
Nincs, illetve azt méltóztattak írni, hogy nem adnak el alkatrészt, csak ha beviszi a paraszt és ők teszik bele.
Elmennek a forgalmazott termékeikkel oda, ahonnan kijöttek... A magyar jog is csodálatos, hogy ezt így engedi.
Egyébként anno x820-szal is volt hasonló probléma, ott az lcd volt beszerezhetetlen (mondjuk azt is szétszedtem és típusszám alapján aliról rendeltem /még pár hete is rendelhető volt!/).
Nem gond, ha hozzám kerül, szétszedem, megnézem/megmérem és rendelek az aliról.
Az ilyen cégek meg sírdogálnak, hogy mindenki mindent Kínából rendel...
u.i.: azt itt feltett kérdésem félig-meddig tárgytalan, mivel 995 MAX-ról van szó. -
kovy79
őstag
válasz
Derek V. #889 üzenetére
Szia!
Nem csináltál a 995 akksijáról képet, esetleg nem mérted le a méreteit?
Sógoromnak kellene akksit rendelnem, de nem találok sehol infót róla.
Na, többek között ezért nem használok/használtam Wayteq cuccokat.
Néha kész horror kinyomozni, hogy mi a fene van benne (touch, kijelző, akksi)...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3057, 95% Akkumulátor
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest