- Mindenki Z Fold7-et akar
- One mobilszolgáltatások
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Treck
aktív tag
válasz
fundaluk #942 üzenetére
Akkor ezek szerint a regi 4-es androidos valtozatok frissithetoek a 6-ra?
Akkor mar csak a rendszer kellene, hogy ez a hozzaertoknek otthon is elvegezheto legyen
Bar nem ertem, a wayteq miert nem teszi elerhetove a weboldalukon...vagyis de, akkor senki sem fizetne a frissitesert, illetve senki sem venne az uj 6 verziot azok kozul, akiknek a regi 4 van...
-
Treck
aktív tag
válasz
baticool333 #877 üzenetére
Neked x995Max-on mukodott a Waze? Nekem sose mukodott, mindig azt csinalta, amit most neked.
-
-
Treck
aktív tag
Amikor kiirja, hogy a "navigacios alkalmazas nincs beallitva", akkor kell a megjeleno listabol (ahogy a kepen is latszik) kivalasztani azt a programot, amelyet be szeretnel allitani erre a gombra.
Tehat a lepesek:
1. Navigacio hosszan nyomasa
2. Bejon az alkalmazasok lista, kozben kiirja, hogy a navigacios alkalmazas nincs beallitva
3. Raboksz arra a progira, amit szeretnel beallitani a navigacio gombra
4. Kesz -
Treck
aktív tag
válasz
wihar123 #699 üzenetére
Ez a sajat keszulekem, ami egy gyari visszaallitas soran kerult ebbe az allapotba. Hogy hogyan, miert, azt nem tudom, eleg nehez lenne kideriteni, raadasul ilyennel meg nem is talalkoztam (marmint, hogy androidos kutyu gyari visszaallitas utan magaba roskad, ugy hogy se kep se hang).
Mivel szoftvert lehet ra irni, igy valoszinuleg csak ennyi a problemaja, ergo ha a max szofveret ra tudnam tenni, akkor mukodne, de mivel erre nincs lehetoseg, megy vissza garba. Ha ingyen megoldjak, akkor szuper, ha par ezerert, akkor is jo. Ha meg mas gondja is van, akkor meg az is ki fog derulni (bar nem hiszem, mert majdnem egy eve hasznalom folyamatosan, es soha semmi problemam nem volt vele).
-
Treck
aktív tag
Nos, ez az uj felment hiba nelkul. A kutyu el is indult, de nem mutatott semmit (kijelzo hattervilagitas azonban van, innen sejtem hogy elindult). Ekkor esett le, ami eddig elkerulte a figyelmemet: nekem nem x995bt van hanem x995 max (a nagyobb kijelzos), tehat nekem ehhez kellene mentes
Ugy tunik, ami ertheto is, hogy a kijelzo driver mas-mas a ketto kozott ezert nem latszik semmise.
Ettol fuggetlenul koszonom a munkadat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Könyvajánló
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Autós topik
- HBO Max
- BMW topik
- További aktív témák...
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Layer 2 Plus (Layer 3 Lite) Passzív rack switch, 24x1G + 4x10G SFP+ , SFP-kkel FS S3900-24T4S-R
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4300U/8GB DDR3/Win 10Pro/12,5"!!!
- LG OLED55C9 prémium TV - 140cm, 4k, 120Hz - apró vizuális hibával
- Erős Gamer / Munka PC i7-14700, RTX 3070 Ti, 32GB RAM, 1TB SSD
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest