- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovy79
őstag
Én 820bt-t használtam jópár évig.
Elhasználtam 3 akksit, 2 kijelzőt, tehát mondhatni, meg voltam elégedve vele.
Ám ha egy szerviz olyan, amilyen (esetem pár kommenttel visszább), akkor a büdös életben nem veszek tőlük többet semmit! Persze az ismerősi körben is "körbeajánlom" a tapló hozzáállást, hogy még véletlenül se jusson senki eszébe a márka... -
konor70
csendes tag
-
papsoka
aktív tag
Pofon egyszerű!
KingRoot + GMD Auto Hide Soft Keys PRO root 3.1 Apk!
Az újraindítások után MINDIG várni kell legalább fél percet és akkor húzza ki automatice teljes képernyőre a képet. Ha ezen időn belül hozzányúlsz akkor a gombok eltűnnek, de a fekete sáv megmarad. Biztos lassú a készülék valamelyik része, de így együtt lehet élni vele mert kárpótol az "óriási" szép kijelző! -
SzaboZE
addikt
Antenna nélkül nem megy a transmitter, leírásban is ott van.
Ha gyenge a gps jeled, akkor valamit nem jól csinálsz, nekem fél percen belül mindenhol talált eddig rendesen jelet és meg is tartotta folyamatosan. A képernyőd is tuti nem normális, nem kapcsolgat az magától. Hogyan kellene a doboznak lezárva lenni? Nekem eddig mindegyik wayteq csak becsukva volt. Vagy 5 féle terméknél. -
bnorci71
addikt
most vettem egy X985-t a fiamnak, abba is volt egy üres zacsi, ha ez megnyugtat és nem volt benne hálózati töltő, de a dobozon is ott van hogy opcionális
volt a boltba ilyen is, de hirtelen nem is tudtam kell-e a droidos+WiFis változat, mert nem tudtam, hogy lesz ilyen de magamnak lehet ilyet veszek mert a CNS HDnet kezdi a végét járni, viszont ha nem atomstabil még akkor nem bánom, hogy ilyen lesz a fiúnak, Ausztriába futár és nem nagyon lenne jó ha szenvednie kell vele1-t nem értek ha valakinek nem kell ilyen, mert neki jó a telefon akkor minek írogat ide
vagy ez kényszer ????
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- 3D bérnyomtatás egyszerűen és korrekt áron
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3027
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest