- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DM43
őstag
Van, 7 napos
@Beni2360! Mivel az x995 (amiről a topic szól) droidos, így nyilván arról van szó. És nem a szülinapp-ról (ami már régen elavult és nem frissíthető), hanem az iGO Navigation-ról. A 10 éves Wayteq-edről meg annyit, hogy azon legálisan nem futhat NNG termék, így nincs (és sosem volt) rá frissítés.
-
Upo
addikt
Jáj, a vírusirtó, szinte gondoltam. Olyan baromságokra tudnak riasztani hogy az ember a fejét fogja. Pláne az Eset nagyon ismert ilyen szempontból, ezek szerint nem csak pc-n hanem telón is csinálja. Utána meg dobja az ablakot hogy vedd meg...
A wayteq-en van a rendszerben su bináris, azaz a rendszergazdai elérés lehetősége nincs tiltva, nyilván emiatt ugrik a kereső. Meg gondolom még talál néhány mondvacsinált dolgot. A rommal nincs semmi gond, ez ilyen, én speciel még örülök is neki, hogy viszonylag egyszerűen rootolható, és nem kell mindenféle kockázatosabb praktikákhoz folyamodni a rootoláshoz.
Egy-két dolgot "beletettek"? Nincs két egyforma szoftverezésű készülék, a gyártó mindig "beletesz" egy-két dolgot. Bejelentkezési képernyőn nem tudom mit értesz, az enyémen nem kell bejelentkezni, bekapcsolás után egyből a default launcher indul. Ez nálam nem a gyári nagy gombos wayteq launcher, én már telepítettem egy nova launchert, nekem az jön be. Ha az feltörés, hogy nem az android forrás alap launchere van rajta, akkor az akkori nexus telókon kívül mindegyik feltört, samsung, lg, htc, huawei és folytathatnám, mindegyikbe nagyon bőven, néha túlságosan bőven is "beletettek" dolgokat.
Ezek szerint a feltört Samsung telód az jó, ez nem. Pedig azt már tényleg nem mondhatod, hogy a samsungon nem indulnak programok automatikusan, elég nehéz olyan telefont találni (szinte lehetetlen), amibe több szemetet raktak volna, mint a samsungokba (samsung bloatware keresőkifejezést erősen ajánlom).
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Egyelőre nagy siker a Nintendo Switch 2
- Okos Otthon / Smart Home
- Elszívja a vezetőket a big tech, de ez nem tetszik az EU-nak
- Motoros topic
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- iKing.hu - RedMagic 10s Pro Gamer erőmű 3 hónap garanciával! 12 GB RAM / 256 GB tárhely -Nightfall
- iKing.Hu - Vivo X200 FE Blue Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely Garancia!
- iKing.hu -Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest