Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- A CNET, IGN és PCMag kiadója is beperelte az OpenAI-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lasy
veterán
válasz
denver6772 #7695 üzenetére
a lasy.4shared.com oldalon a rom mappában van egy vodás eredeti nandbackup mentés az tuti megy.
-
cellpeti
nagyúr
üdv
szükségem lenne a gyári romra. Lasy oldalán nincs fent, vagyis nem lehet letölteni
-
imis
senior tag
válasz
denver6772 #7680 üzenetére
mr.e 1.9 felmegy rá
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=741643 -
Zoly75
aktív tag
válasz
denver6772 #7689 üzenetére
Safe mode-ban teljesen minden bejön, csak a bal alsó sarokban ott van a safe mode felirat, ha jól tudom.
Olyan lehet, mint a Windows csökkentett mód. -
Zoly75
aktív tag
válasz
denver6772 #7687 üzenetére
és ha visszarakod az eredeti gyári romot?
Vagy esetleg safe mode-ban elindítani, és ott bűvészkedni, újra telepíteni, vagy ilyesmi.
-
denver6772
tag
Lasy nem tudom, hogy valami nullázó nincsen-e mert ez így nem akar semmit sem?
Ha be is kapcsolom ki irja, hogy a customAPKsHidden alkalmazás(com.huawel.android.customAPKshidden folyamat) váratlanul leállt. Mindig ezt írja ki, ha a bezár gombra megyek mindig vissza jön, kikapcsolni is csak nehezen lehet. -
Biga123
addikt
-
Lasy
veterán
válasz
denver6772 #7680 üzenetére
hoz el, és megmutatom, tudom hülén tudok magyarázni, de ezt már tuti.
Aki még mindig nem hisz az akkumulátor kisütéséről akkor ajánlom ezt a kis cikket.
-
Lasy
veterán
imádom mikor az alapvető dolgokat a GYIK-ban is megtaláljátok, ezért priviben ne kérdezzétek, köszike.
Nem viccből írogatom az egészet...
-
denver6772
tag
Az a helyzet, hogy nem enged semmit sem csinálni, újra raknám Vodafone 845 Root, Amonra Renocvery, ROM Installing de nem lehet, ugyan is amikor bejön a homokóra megfagy, ilyenkor mi a teendő?
-
Lasy
veterán
válasz
denver6772 #7673 üzenetére
nand backuppal vissza tudod tenni, de az csak az Armona recovery-hez van, viszont azzal is 600MHz-n fog menni a proci.
Vagy ráteheted bármelyik másik ROM-ot is, de nem fogod tudni húzni a procit, csak 600MHZ-n lesz.
Mindenféleképpen a clockwork recovery kell hozzá, viszont ezzel a recoveryvel nem tudom visszatenni a régieket amit az Armona-val csináltál! -
Zoly75
aktív tag
-
Lasy
veterán
válasz
denver6772 #7671 üzenetére
clockwork-el menni fog simán a zip flashelése menkariról.
-
Steve1207
veterán
[link] Ezt már próbálta valaki? Nekem, ha tárcsáznék leáll a program :S Valaki megnézné, hogy neki működik e stabilan? Esetleg más tárcsázó programot tud valaki ajánlani? Köszi srácok!
-
Lasy
veterán
válasz
denver6772 #7668 üzenetére
és qlstar egész leírását megcsináltad?
ha igen akkor a MALÁJ rom van rajta, és a TCT_LRS3-at próbáld ki az jó lesz és fog menni 710MHZ-n is. -
Lasy
veterán
válasz
denver6772 #7665 üzenetére
Volt már a maláj rom fent a telefonodon?
simán a gyári szoft visszarakását csinálta dload mappás verziót?brulális eb:
nem csak az használ netet, szinte minden ingyenes progi, hiszen a reklámok is azon keresztül jönnek a telefonra.de az tuti, hogy ha nem szeretnénk akkor gyorsan el tud fogyni az a kevés összeg is a telefonról.
-
denver6772
tag
Gyerekek segítséget kérek, fel akartam rakni a 710 proci húzást de közben letöröltem valamit, ennek következtében már a telefon nem indult el. vissza raktam az eredeti vodafone-os verziót be is kapcsol de ki irja, hogy a customAPKsHidden alkalmazás(com.huawel.android.customAPKshidden folyamat) váratlanul leállt. Próbálja újra. és innen megint nincs tovább. Ezek után ismét felraknám a gyárit de ki írja, hogy failed. Most hogyan tovább?
-
-
Lasy
veterán
Én kihasználom, de vitamaxal 3000el töltöm fel havonta, hogy jó legyen. illetve a 8GB internetem ami ugye a modemmel együtt van, de a modememet óránként meg kell szakítanom, hogy legyen netem is.
mikor betelefonálok, csak azt mondják a modem rossz, míg van olyan nap, hogy 6-7 órát is megy a net, és semmi gondja nincsen. Akkor nem mondanám, hogy a modem rossz, de amint lesz időm beviszem a szervizbe, csak félek nem tudnak adni másikat addig is. -
-
Z0C!
őstag
teljes mértékben megértem a hsz-d, nekem is először számlák aztán a telefonszámla... viszont mikor benyögi hogy Ájfón 4t vett függetlenül és még véletlenül se akar internetezni..
akkor úgy kicsit elgondolkodok hogy nekem "luxusmobil" 200k-ért...ha erre van pénze akkor netre miért nincs..
nem feltétlen a netre gondolok...az androidos telóknak ugye net valamilyen formában kell..
lehet dobálózni hogy wifi wifi...mikor meg nincs wifi sír az ember szája hogy kellene net..peace
-
duo
addikt
jaja, alapvetően igazad van, csak pl 12000Forintból én kb 3 havi villanyszámlámat fizetem ki(és sajnos általánosságban olyan irányba tart társadalmunk -határozottan ide NEM keverve az aktuálpolitikát- hogy egyszerűen meg sem jelenik a szükségletek között az hogy de jó lenne mobilnet. Azt volna jó látni egyébként ha az hogy online vagyok e mobilon vagy nem, fel sem merülne mert nem volna pénz kérdése; de ez már tényleg nagyon off)
a házi pálinkát viszont ajándékba kapom pár éveés persze peace.
-
Z0C!
őstag
ezeket maximálisan megértem, csak néhabevillan hogy okostelefon és se SNS se email se semmit nem használ a user (pedig 50k-ért megvette a telefont) akkor azt a havi 1000ft-ot amit szeszre elkölt hétvégente abból 1 hónapig netezhetne..
mind1, engem nem izgat/zavar csak megosztottam a tapasztalatomat.
senkinek sem akartam sem az anyagi sem az életmódjába beleszólni.peace.
-
duo
addikt
azért vagyunk így páran...
majd ha a voda ingyen adja a hobbi csomagot a pl vásárlói hűségért, meg lesz a telóhoz 2000maH-s akksi akkor majd használom. addig wifi ott ahol van hotspot, meg otthon.
(tekintve a neoliberális vadkapitalista multiglobál társadalmi berendezkedésünket ez nem mostanában lesz.)
ettől függetlenül engedtessék már meg hogy az ember anyagi lehetőségeihez mérten olyan mobileszközt válasszon magának amilyet akar... -
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Azt hol tudom kikapcsonlni a telóba, hogy még véletlenül se menjen fel a netre?
-
Biga123
addikt
Be lehet valahogy állítani hogy a híváslistát csoportosítsa.. kb 2 km hosszú..
-
Lasy
veterán
nos felraktam a 633as "patchet".
felraktam a SlideIt Pro-t..a magyar
ezzel meggyorsult az AngryBirds és az SMS írásom
Te pontosan ezt írtad, ebből nem derült ki az hogy az SMS írás is gyorsabb lett.
Gondoltam...pitius
Igen mert ezetek a MHZket a TCT_LRS (teáscsésze) ROMhoz lettek kitalálva.HA minden igaz Tomao 4sharedes oldalán megvan a többi ami tuti jó az övéhez, de abből csak a 691, 633, 528 volt csak ha jól tudom...
-
pitius
tag
Na én is kipróbálgattam a magasabb órajelű zip-eket, de sajna egyik sem megy. Marad az LR rom v1.5 extreme-ben található 691MHz. Annyit viszont sikerült elérnem, hogy perpill vissza kellett állnom a gyári vodaROM-ra, mert a 710-729-es flashtől állandóan újraindult a bootanim-nál. Éééés mivel nincs most itt nálam kábel, a gyáriról meg nem tudok továbblépni(root, recovery stb.), hogy vissza tudja állítani a backupomat. Nah mind1.
-
Z0C!
őstag
nos felraktam a 633as "patchet".
felraktam a SlideIt Pro-t..a magyarezzel meggyorsult az AngryBirds és az SMS írásom
-
Lasy
veterán
válasz
pantomimes #7642 üzenetére
Felesleges ilyenkor megilyedni, szinte lehetetlen tönkretenni a telefont, hogy ne tudd visszahozni az élők soraiba, ha meg ezt tetted, akkor a vodánál sem fogják tudni visszahozni, így cserélni fogják. Ha mást nem is az alaplapot tuti.
-
pantomimes
aktív tag
Olyan 20-30 %-on lehetett, ezért nem értettem. Mindegy is, sikerült életet lehelni belé, kivettem, az aksit és úgy dugtam töltőre, így bekapcsolt, majd visszaraktam az aksit. Volt olyan, hogy éjszaka teljesen lemerült, de akkor adott ki hangot és annak ellenére, hogy meg volt zavarodva kicsit, reagált a töltésre. Most nem, ezért ijedtem meg.
-
Tatyla
őstag
van mar uj gyari rom?
Lasy van kulon 710-es rom?
-
Lasy
veterán
válasz
pantomimes #7638 üzenetére
Nem volt de soha nem szabad lemeríteni hogy kikapcsoljon, lehet csak sokáig kell töltened lehetőleg USB-ről, ugyanis ennyitől nem hal meg.
-
pantomimes
aktív tag
Sziasztok
Sajnos ma megadta magát a telefon
Reggel elkezdtem zenét hallgatni, 1 szám lement aztán néma csönd, gondoltam lemerült, mert már alacsony volt a töltöttségi szint. Beértem munkába, rádugtam töltőre, megpróbáltam bekapcsolni, de meg se nyikkan, semmi, superboot menü sem jön be, aksit kivettem visszaraktam, semmi. Mr. 1.9-es rom van rajta, amit így nyilván nem is tudok lecserélni a gyárira, viszont a proci nincs húzva, azt olvastam így a garancia érvényes. Nektek volt hasonló tapasztalatotok?
-
Lasy
veterán
cellpeti:
winamp nincsen fent véletlen?
Igen az a progi tökéletes rá. lasy.4shared.com és TB434....imis:
Ez várható volt.Tatyla:
Miért nem próbálod ki a 710MHz-et? -
Tatyla
őstag
amiota fenn van a 729-es rom az aksi egy ejszaka alatt 20%-ot merult,lehet vissza is teszem tomao 1.9-es romjat.
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Az alapprogikat amik nem kellenek azokat le lehet törölni? Illetve a sima "üzenetkezelés" helyett nem lehet valamit feltenni?
Illetve miért nem ismeri fel sima háttértárnak a telót és a benne lévő 4gb karit?
-
cellpeti
nagyúr
Üdv!
Az mitől van, hogy se a TC se pedig a PC Suite nem látja a telót, pedig USB kábellel van párosítva.
-
Biga123
addikt
@hodostamas
na /system/sd/app mappa nincs akkor nem is műkszik elvileg?
Vagy külön felkéne tenni ezt az app2SD dolgot?
hopp.. M1 1.0 :added ap2sd (Darktremor Apps2SD 2.7.5 RC1)
Sal akkor benne van alapból...
akkó ménem műkszik..? -
Biga123
addikt
válasz
hodostamas #7625 üzenetére
Belső SD kártya : 18.86MB
Belső telefontároló : 107 MB
itt kéne lennie?szerk:Ja kábellal látom minden ok...
-
-
Biga123
addikt
válasz
hodostamas #7623 üzenetére
Leírás szerint 512ext..de szerintem nállam a kártyaolvasó lesz a ludas a gépbe...
Apropo hol tudom megnézni hogy használa e a teló az ext particiót?
4GB. -
Biga123
addikt
válasz
hodostamas #7620 üzenetére
Nekem a teló látja az SDt ,de a gép nem ,particionálás utánn ...
-
Lasy
veterán
Nálam megy rendesen...
Tomi ment kép a tesztről...
Én nem értem ez mit is mutat, de te biztos tudod, ha kérted. -
hodostamas
addikt
http://v845.fw.hu/
http://v845.cz.cc/Ezt a kettőt próbáld.
-
Lasy
veterán
igen ott is fent van, de a v845.forum.try.hu oldalon pont ma csináltam egy csomagot amiben mindet külön le lehet tölteni, és simán csak flashelni kell.
GYIK-ban van felül.Telefonunk processzor sebességének húzása!
-
cellpeti
nagyúr
szevasztok
megjött a teló
-
Lasy
veterán
-
Z0C!
őstag
válasz
hodostamas #7605 üzenetére
ha tudnék megosztottam volna
de semmit nemtudok.
se azt hogy mikor és azt se hogy mennyi..
csupán csak találgatok...
a 845 Prémiumban 14k...akkor a 945 prémiumban 20k legyenvagy körülötte
-
Lasy
veterán
válasz
jackbacsi87 #7602 üzenetére
Nem kell semmi, írtam volna, milyen progit használsz hozzá?
Ha google map akkor kell a net csak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A T-Mobile Pulse után a Vodafone is saját márkás Android gépet dobott piacra.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- War Thunder - MMO Combat Game
- SSD kibeszélő
- Bitcoin topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xbox Series X|S
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB Hibátlan kijelző, S Pennel!
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- Csere-Beszámítás! Gamer Számítógép játékra! I5 14600KF / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest