Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jacak
senior tag
-
Lasy
veterán
bootanimation a neve, kikapcsolni nem lehet de le lehetcserélni bármire miután root-oltad a telefont.
Csepy:
kicsit részletesebben, mert így nem fogja megtalálni.
launcher pro alap home alkalmazásod.
itt megnyomod a menu gombot
Preferences alul középső
Advanced Setting
kicsit lejjebb görgetsz és látod, hogy Use 3D drawer
ide tedd a végére a pipát.De szerintem nem erre gondolt.vagy ha igen akkor hmmmm
-
Lasy
veterán
Én kihasználom, de vitamaxal 3000el töltöm fel havonta, hogy jó legyen. illetve a 8GB internetem ami ugye a modemmel együtt van, de a modememet óránként meg kell szakítanom, hogy legyen netem is.
mikor betelefonálok, csak azt mondják a modem rossz, míg van olyan nap, hogy 6-7 órát is megy a net, és semmi gondja nincsen. Akkor nem mondanám, hogy a modem rossz, de amint lesz időm beviszem a szervizbe, csak félek nem tudnak adni másikat addig is. -
Lasy
veterán
igen megy minden gond és internet nélkül a GPS, csak alkalmazás kérdése az egész de sajna itt a fórumon az wareznek számít így nem linkelhetem...
Tomao LR845 romja, vagy Leito 1.4 romja szerintem tökéletes neked, már csak el kell döntened, milyen zenelejátszót szeretnél használni.
EQ kell e bele, vagy sem egyszerű legyen a widgetje, vagy kicsi legyen a widget...
Mindenféleképpen a zenét elindítod akkor egy doboz hangod lesz ekkor csak húzd kia a füles és dugd vissza máris sokkal jobb lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- PS Plus előfizetések
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest